Λοιπόν τελικά εχεις δίκιο. Εβαλα το video να παιξει στην μηχανη και εκει το καταλαβα, μειωνοταν ο ηχος κατα το ζουμ.
Αυτο μαλλον γινεται γιατι ο ηχος του ζουμ επικαλυπτει κατα καποιο τροπο τους εξωτερικους ηχους. Αν τραβηξεις βιντεο χωρις κανεναν εξωτερικο ηχο και κανεις ζουμ θα καταλαβεις τι λεω.
Kosmous you are a bug finder!
Ξέρω , είδα βιντεάκια στο youtube για τον ήχο που λες . Ο κουμπάρος μου δεν το είχε προσέξει μέχρι που τράβηξε σε μία συναυλία πριν λίγες ημέρες και εκεί φαίνεται καθαρά η πτώση της έντασης .
Ευχαριστώ που ξαναδοκίμασες :a0210:
Εφυγα 3ημερο και δοκιμασα (επιτελους) το raw. Γυρισα σπιτι και επαιξα τα αρχεια με το lightroom....
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!
Τελος τα jpeg για μενα :drummer:
Ευχαριστω.
Μη λες τετοια και το βαριεμαι το raw...
Έτσι έλεγα και εγώ , δεν θα σε βοηθήσει φωτό καθώς έχει να κάνει με το γούστο του καθενός , βάλε πάντως 30% καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχεις καθώς φέρνεις την φωτό στα μέτρα σου .
Ερωτηση..
Επειδη προς το παρον ανοιγω τα .orf αρχεια με το lightroom με απλο import, μηπως θα πρεπει να εχω προφιλ για τον φακο της xz-2 ωστε να διορθωνει τις ατελειες του φακου?
Πειτε μου 2 λογια τι πρεπει να κανω, ωστε να το κανω σωστα. Προς το παρον μια χαρα μου φαινονται και ετσι χυμα οπως τις περναω, αλλα θελω να το κανω σωστα.
Thanx προκαταβολικα :ears:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.