Μολις παρελαβα.... Panasonic GH3!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

ναι... λαθος μου...

τωρα το ειδα κι εγω...

με τυφλωσε ο ενθουσιασμος...

ενα ακομη review του panasonic 35-100 f2.8 .... http://www.thephoblographer.com/2013/07/07/review-panasonic-35-100mm-f2-8-micro-four-thirds/

Ο φακος ειναι σχεδον μονιμα πανω στη μηχανη μου και τραβαω παντα σε f/2.8... εχει τοση οξυτητα ακομη και τερμα ανοιχτος, που δε χρειαζεται να τον κλεισω!
Η ταχυτητα του ειναι οντως απιστευτη , κι εντελως αθορυβος!

Chris-Gampat-The-Phoblographer-Panasonic-35-100mm-f2.8-OS-sample-photos-7-of-13ISO-2001-160-sec-at-f-2.8.jpg

οταν τον πηρα, δεν υπηρχε ακομη Ελλαδα, γι αυτο τον αγορασα απο Amazon.co.uk 1200 eyrv mazi me ta metaforika.
Τοσο εχει και στην Ελλαδα σημερα (με λιγο παζαρι).

Απάντηση: Re: Μολις παρελαβα.... Panasonic GH3!

Ο φακος ειναι σχεδον μονιμα πανω στη μηχανη μου και τραβαω παντα σε f/2.8... εχει τοση οξυτητα ακομη και τερμα ανοιχτος, που δε χρειαζεται να τον κλεισω!

Θα ηθελα μια μερα αν βρεθει χρονος να τον τεσταρουμε με τον Zuiko 35-100/2 , εννοειται στα f=2.8 και πανω και οχι φυσικα σε ταχυτητα εστιασης :ADFAD2:

Νεο firmware 1.2

http://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/download/fts/index2.html

1."Low Light AF" is added that makes it possible to set focus on the subject in low-lit situations (-3EV).

2."Silent Mode" is added which suppresses electronic shutter, shutter sound, operation sound and flash emission with a single setting.

3."Exposure Comp. Reset" is added which resets the setting of exposure compensation to ±0 whenever the camera is turned off or the shooting mode is changed.

4.Performance of AF is enhanced in use with H-PS14042 and H-PS45175.

5.Connection problem with Apple Mac computers via Wi-Fi is fixed