Γιάννη να τολμήσω να προτείνω κάτι;
Είσαι σίγουρος (με δοκιμή δηλαδή) ότι τα χρώματα στον imac 27 είναι σωστά σε όλο το φάσμα; Το λέω διότι έχουν ακουστεί πολλά ότι τα 27άρια δεν "ερχονται" στα καλά τους.
Προσωπική άποψη έχω με ένα 21 που μετά από σεταρίσματα με spider 3.0 ήρθε, αλλά ένα 27άρη δεν μπορεί να έλθει στο ίδιο επίπεδο. Βάζοντας μια κάρτα μπροστά και ένα φωτιστικό με λάμπα 5000 Κ (μετρημένη) είδαμε ότι το σωστό ήταν και στις δυο περιπτώσεις το 21 κι όχι το 27. Μερικούς μήνες μετά βάλαμε δίπλα κι ένα ΕΙΖΟ 2231 (αν θυμάμαι καλά) το οποίο χωρίς το καπέλο του ήταν στο χρωματικό επίπεδο του 21 (αλλά πολύ καλύτερο σε τελική απόδοση).
Το 27άρι δυσκολεύεται χαρακτηριστικά να αποδώσει επιδερμίδα, σα να του λείπουν διαβαθμίσεις, κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν μιλούμε για αποτέλεσμα για τα μπάζα, αλλά για αποτελέσματα συγκρίσιμα με μόνιτορς με IPS/PVA και καλά κυκλώματα.
Λέω μήπως;