Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Ξέρεις βέβαια Βλάση οτι μπορείς να φτιάξεις μάσκα για τη μυωπία σου..

όχι Νίκο μου, δεν μπορώ να φτιάξω, διότι είμαι κερατόκωνος, επομένως δεν μπορώ να κάνω ούτε εγχείρηση λέιζερ, ούτε μπορώ να έχω αξιοπρεπή όραση μέσα στο νερό. Έτσι μου είπαν και από το οπτικό κέντρο πριν 4 χρόνια που πήγα για μέτρηση κι εγχείρηση και ο οπτικός.

Off topic
Αν ενδιαφερθείς κάποια στιγμή να το ξαναψάξεις πες να σου δώσω το τηλέφωνο αδερφικού φίλου χειρούργου οφθαλμίατρου διευθυντή της οφθαλμιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου..Το παιδί μεγαλουργεί,και σαν χειρούργος και σαν άνθρωπος..

όχι Νίκο μου, δεν μπορώ να φτιάξω, διότι είμαι κερατόκωνος, επομένως δεν μπορώ να κάνω ούτε εγχείρηση λέιζερ, ούτε μπορώ να έχω αξιοπρεπή όραση μέσα στο νερό. Έτσι μου είπαν και από το οπτικό κέντρο πριν 4 χρόνια που πήγα για μέτρηση κι εγχείρηση και ο οπτικός.

συνέχεια παράλληλου (οφ τοπικ) νήματος.
Ο κερατόκωνος από όσο ξέρω (είχε-έχει ο αδερφός μου από το 1972) μόνο συντηρείται (δεν αυξάνεται) με σκληρούς φακούς επαφής.
(Δεν ξέρω τί έχει αλλάξει μέχρι σήμερα επ αυτού).

Off topic
Αν ενδιαφερθείς κάποια στιγμή να το ξαναψάξεις πες να σου δώσω το τηλέφωνο αδερφικού φίλου χειρούργου οφθαλμίατρου διευθυντή της οφθαλμιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου..Το παιδί μεγαλουργεί,και σαν χειρούργος και σαν άνθρωπος..

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το σκεφτώ πραγματικά από το Σεπτέμβριο.

Πως το λεγε ο Ντινος. Ολοι με Νικον και ταμμυ 24-70 συμπληρώνω θα καταλήξουμε
Καλοριζικος Βλάση

Μεγεια σου Βλαση.
Ο φακος ειναι παρα πολυ καλος (τουλαχιστον για τα δικα μου μετρα / κριτηρια που δεν ειχα ποτε καποιον τετοι επιπεδου)

Δεν ξερω σε τι σωμα τον φορας, εχει παντως πολυ καλο ζυγισμα, και "πιασιμο".

Αν εχεις ορεξη καποια στιγμη, ανεβασε καποια δειγματα, κανε μας και ενα review. . .

τον φακό τράμπαρε ένα μέλος άλλων δυο φωτογραφικών φόρουμ, ο οποιος ήθελε να μείνει μόνο με primes. Έτσι τον έβαλε σε αγγελία. Εμένα μου στοίχισε συνολικά 650+ τον nikon 24 2.8 afd. Τόσο θα μου στοίχιζε και η επισκευή του nikon 28-70. Θέλει 150 η αποστολή και εξέταση στη Γερμανία και 500 η επισκευή του μοτέρ. Τα 150 θα αφαιρούνταν από το συνολικό ποσό. Τώρα θα προσπαθήσω να πουλήσω τον 28-70 στη Γερμανία ως χαλασμένο. Κατά καιρούς πωλούνται ακόμη και περισσότερο από 160 ευρώ.

Είπαμε ότι έχουμε και ζημιές...
Πού θα μπει; Μα πάνω στην d700.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Μπραβο Βλασση, καλοριζικος και με την D700 θα κανει θαυματα... χρονο να εχεις να τραβας...