Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Μιας κι αναφερθηκε: καμιά ιδέα που να βρω hood για tokina 12-24 f4. έχετε; Το δικό του έχει χαλαρωσει απιστευτα και βγαίνει με το παραμικρό.

Απάντηση: Re: Μόλις παρέλαβα.... τί;;

μολις παρεληφθει απο ξαδερφο απο Αουστραλια!! χο χο χο..

Αυτή και αν είναι αναβάθμιση , μπράβο ρε Ιωσήφ :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Αυτή και αν είναι αναβάθμιση , μπράβο ρε Ιωσήφ :SFGSFGSF:

θενξ φιλε!.. και λεω βρε παιδι μου, 680-750ε εδω, 400 απο εκει..κανονικα με αποδειξη και φουλ εγγυηση...

Α ρε ευρώ ανάπτυξη που έφερες.
700 ευρω = 700 δολλάρια.

Για την ακριβεια εκανε 620 ντολαρς αυστραλιας... για φαντασου ε...και οχι απο κιτ κτλ..κανονικοτατος...

Ειμαι πολυ περιεργος για τα πρωτα κανονικα reviews.. Αντι για τον 15-85 σκεφτομουν τον 17-55 f2.8, αλλα ο 18-35 f1.8 μου αλλαξε πλανα!!
Επομενος παντως θα ναι κατι σε 70-200 2.8 ... Ποιο μετα κατι φωτεινο για indoor καταστασεις..

Ο 15-85 φαινεται εξαιρετικος all round φακος για την 60D μου!

Δεν ξέρω αν αναφερόμαστε στο ίδιο θέμα αλλά ο Βλάσης είχε παραγγείλει αν δεν κάνω λάθος μια Canon S110 από το αμφιλεγόμενο simplyelectronics.
Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζαμε τις εντυπώσεις του όταν βρει λίγο χρόνο ..

Last edited:
Υπομονή... Το άλλο Σ/Κ μάλλον θα σας το κάνω εγώ (όχι τόσο εμπεριστατωμένο και πλήρες όσο θα ήταν του Βλαση, αλλά αφού οι νύν κάτοχοι δεν έχουν ακόμη ευκαιρησει... Θα θυσιαστω ) :ernaehrung004:

Πολυ αξιολογο αποκτημα ο Ταμρονας Βλαση.

Θα τον χαρεις παρα πολυ ειμαι βεβαιος απο το λιγο που τον βιδωσα στην μοντουρα της μηχανης μου.

Για τον Ταμρον?

Κανε μου την χάρη μόλις τον δεις και πες του:

"Με την RX100 του Ντινου, τι εγινε ?"
:D

Υπομονή... Το άλλο Σ/Κ μάλλον θα σας το κάνω εγώ (όχι τόσο εμπεριστατωμένο και πλήρες όσο θα ήταν του Βλαση, αλλά αφού οι νύν κάτοχοι δεν έχουν ακόμη ευκαιρησει... Θα θυσιαστω ) :ernaehrung004:

παιδιά συγνώμη, αλλά πλέον δεν προχωρώ σε όποιο τεστ ή δοκιμή και να σας πω τα αποτελέσματα, διότι έχω αποκτήσει πρεσβυωπία. Αυτό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα, αλλά σε συνδυασμό με μυωπία, αστυγματισμό και κερατόκωνο , έ.... είναι καπως!!! Τώρα ο κερατόκωνος σταμάτησε να αναπτύσσεται. Προσανατολίζομαι σε τοποθέτηση ενδοφακών στα μάτια μου για να τερματίσουν τη μυωπία , άρα να έχω μόνο πρεσβυωπία. Χρειάζομαι βέβαια ένα σημαντικό ποσό , που το έχω συγκεντρώσει αλλά προηγείται η δεύτερη κόρη που δίνει πανελλαδικές εξετάσεις φέτος.

Όλα στην ώρα τους, μόνο οι εντυπώσεις από τις μηχανές έχουν πάει περίπατο.