μολις τελειωσα την συρναμολογηση της οθονης που ειχα παραγγειλει πριν 2 εβδομαδες.η καμπυλη της το μεγεθος ειναι custom παραγγελεια .επεισης ειναι 16/9 και περιμενω να μου ερθει το συστημα masking .προτειμησα 16/9 και οχι 2.35/1 γιατι τα πανελ που εχουν οι προβολεις ειναι 16/9 και πολλες ταινιες blu ray 1.85/1 ειναι και οι αναμορφικοι φακοι ειναι λιγο ακριβοι.η ακτινα καμπυλοτητας της ειναι γυρο στα 10 rad.ειναι με gain 0.9 high contrast matte.εχει πολυ μεγαλη γωνια θεασης και οσα λεν για τα πλεονεκτημετα της καμπυλης ειναι αληθεια.αυξηθηκε η φωτεινωτητα γυρο στο 30%, το contrast ,καλητερη ομοιομορφια,η εστιαση ειναι τοσο καθαρη στα ακρα οσο και στο κεντρο.εχω μια πολυ καλη αισθηση 3d(στο spiderman 3 τρομαζα σε μερικες σκηνες).δεν εχω καθολου pincushion.βεβαια και η προηγουμενη ηταν τελεια supernova core αλλα πιστεψτε με δεν συγκρινονται.εχω χαζεψει κυριολεκτικα και δεν χωρτενω με τπτ.ο ταπεινος μου επσον 700 μιαζει με πολυ πιο ακριβο προβολεα.σε οσους το εδειξα νομιζαν οτι αλλαξα προβολεα.βεβαια η συρναμολογηση ειναι λιγο δυσκολη αλλα αξιζει τον κοπο.σας την συνηστω .τωρα το μονο που μου λειπει ειναι ενας 1080 προβολεας αλλα δεν βιαζομαι και πολυ.α και το κοστος δεν ειναι και οτι καλυτερο γυρο στα 1800 ευρω αν και πληρωθηκε σε δολλαρια απο εναν συγγενη.εδω http://www.smxscreen.com/ μπορειτε να δειτε και να παραγγειλετε.αλλα δεν τα εχουν ολα τα μοντελα.