Και εμενα τα PL300 αντικατέστησαν τα MARTIN LOGAN REQUEST ηταν τα μονο που επαιζαν αερινα τις μεσοηψηλες κοντα σαν του πανελ !Από την MA έχω ακούσει όλες τις φτηνότερες σειρές και μου άρεσε αρκετά η gold. Την ακριβή της δεν την έχω ακούσει ακόμα. Από την SF δεν έχω ακούσει κανένα ηχείο της και επειδή δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε κόστος θέλω να το ψάξω λίγο. 16 τ.μ. είναι ο χώρος και μάλλον θα αντικαταστήσουν τα αγαπημένα μου Martin Logan.
Να συμπληρώσω;
Γίνεται εμφανές στο χαμηλό του,στην έλλειψη δυναμικών(γκάζια),στις απολήξεις της νότας και τέλος στις φωνές...Σχεδόν παντού...
Το πρόβλημα είναι,ότι χρειάζεται να έχεις κάποια εμπειρία απο ζωντανή μουσική,σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια,να ξέρεις πως παίζουν στην πραγματικότητα τα όργανα και πώς ακούγεται ένας τραγουδιστής.Γι' αυτό να προτιμάτε κομμάτια που έχετε ακούσει πολλές φορές ζωντανά(εξαιρούνται τα μπουζούκια:music-smiley-005ή έστω σε κάποιο καλύτερο σύστημα.
Να συμπληρώσω;
Γίνεται εμφανές στο χαμηλό του,στην έλλειψη δυναμικών(γκάζια),στις απολήξεις της νότας και τέλος στις φωνές...Σχεδόν παντού...
Το πρόβλημα είναι,ότι χρειάζεται να έχεις κάποια εμπειρία απο ζωντανή μουσική,σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια,να ξέρεις πως παίζουν στην πραγματικότητα τα όργανα και πώς ακούγεται ένας τραγουδιστής.Γι' αυτό να προτιμάτε κομμάτια που έχετε ακούσει πολλές φορές ζωντανά(εξαιρούνται τα μπουζούκια:music-smiley-005ή έστω σε κάποιο καλύτερο σύστημα.
Σιγά, θα μας πνίξεις! (διάβασα το συγκεκριμένο πάνω σε γουλιά καφέ...με τα αναμενόμενα αποτελέσματα!)
Γεια σου Διονύση! πολλούς χαιρετισμούς
Καλά όλ' αυτά, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις, γιατί εξαιρούνται τα μπουζούκια;Να συμπληρώσω;
Ο καταστηματάρχης μου είπε ότι τα toy είναι μεν μικρότερα από τα elipsa αλλά σε γενικές γραμμές έχουν παρόμοιο ηχητικό αποτέλεσμα, ειδικά στις υψηλές.
Τα άκουσα τελικά τα ηχεία. ......... Με ολοκληρομένο Denon παίζανε αρκετά δυνατά και κάλυπταν άνετα τον χώρο με μουσική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.