Μόντες και όνειρα

Re: Μοντες και Ονειρα

ναι δεν αντιλεγω. Ποσα καναλια ομως? Εδω εχω 8 καναλια. Αν καποιος φυσικα χρειαζεται 2 καναλια μπορει να παει σε αυτη την λυση.

το θεμα ειναι τι μπορεις να κανεις με αυτο που λες. Ειληκρινα δεν εχω αντηρηση ισως ειναι καλυτερη λυση. Για μενα οπως το εχω φανταστει θα χρησημοποιησω και τα 8 καναλια γιαυτο το εφτιαξα ετσι.

Οπως ειπες και εσυ η προσωπική ενασχοληση εχει κατι διαφορετικο.

Για μένα το σημαντικότερο είναι το να κάνεις κάτι δικό σου όπως το θες. Γιατί και εγώ σίγουρα έχω πετάξει τόσα λεφτά σε κυκλώματα/ανακλαστήρες/σώματα/λέντ που θα είχα πάρει πολλούς φακούς...Μάλλον θα κάνω μια λίστα με ό,τι αξεσουάρ έχω πάρει προκειμένου να τα χαρίσω αν τα θέλει κάποιος εδώ μέσα να μοντάρει, π.χ. έχω 20+ ανακλαστήρες και δε ξέρω τι να τους κάνω χαχα

ετσι ειναι, και εγω εχω πολλα πραγματα,

ειχα να χρησημοποιησω τα εξαρτηματα των ηλεκτρωνικων μου πανω απο 2 χρονια. Τωρα πια τα εχω βγαλει στη φορα.

Σε λιγο παω σπιτι και ετσι θα αρχισει το παιχνιδι μου μετα φωτα.

το εφτιαξα το εβαλα και εχω τρελαθει.

ειμαι με το κοτρολ στα χερια και ανοιγω και κλεινω την σειρα με τα LED. εβαλα μια σειρα επειδη ακομα δεν εχουν ερθει τα επιπλα οπως σας ειπα. Το εχω βαλει κατω στο πρεβαζακι που κανει ο τοιχος με το πλακακι πισω απο τον καναπε και ειναι το ιδανικοτερο σημειο. δεν φαινεται καθολου και ειναι οταν αναβει ειναι παρα πολυ καλο.

Να προσθεσω παλι δεν αντικαθιστουμε με 10W το κανονικο φως. Εκτος και αν γεμισω γυρω γυρω το χωρο και θα σας πω. παντως ειμαι εντυπωσιασμενος. Πολυ καλο το αποτελεσμα.

δεν εχω το RGB ρε συ. Το λευκο ειναι. Και αναβει στο 100%. Αλλα οταν ερθει η RGB ταινια θα σου πω.

Εδω ειναι το 2ο εργαστηριο μου. Μεσα στο σπιτι για το χειμωνα. Μικρο μεν αλλα βολικο για ολα. Το τελειωσα εχθες. Θελει ακομα μερικες προσθηκες αλλα ειναι οκ.

Τις επομενες ημερες θα ανεβασω ολα τα σχεδια υλικα και κωδικα για το κυκλωμα με τον τηλεχειρισμο για τα φωτα. Βεβαια δεν ειναι μονο για τα φωτα αλλα εγω το ανεβαζω με αυτο το σκεπτικο.

Εχω κανει μερικες ωραιες αλλαγες και νομιζω πως μετα απο πολλες ωρες πανω στον υπολογιστη κατεληξα σε 2 πομπους. Ενας ειναι με 4 καναλια και ενας για τα 8. Τον δεκτη τον αφησα στα 8 καναλια.

Παντως ενα εχω να πω. Το γραφειο με τις σειρες τα LED οποιος το εχει δει πραγματικα εχει μεινει αφωνος.:grinning-smiley-043

Attachments

• lab1.jpg
    lab1.jpg
    46.7 KB · Views: 56
  • lab2.jpg
    lab2.jpg
    44.4 KB · Views: 59

αυτο ειναι το γραφειο,

ο φωτισμος ειναι καθαρα και μονο απο τα LED.

enjoy.!!!!

Attachments

• SNC00278.jpg
    SNC00278.jpg
    51 KB · Views: 73

Στο κελι 33 εισαι με τα καγκελα στο παραθυρο; -bye-
περα απο την πλακα ωραιο αποτελεσμα και φανταζομαι οικονομικο στην καταναλωση ρευματος.

ουσιαστικα τα καγκελα ειναι η κατασκευη για την σιτα αλλα φυσικα κλειδωνει και για λογους ασφαλειας.

Οσο για την καταναλωση φυσικα ειναι λιγοτερο απο μια λαμπα.Αναμενετε για το κυκλωμα και ολα τα λοιπα.

δεν ξερω για πιο το λες για το εργαστηριακι ή για το γραφειο με τον φωτισμο?

Αλλο να βλεπεις απο κοντα τα LED αλλο στην φωτο. Εχω βαλει να αναβουν με τηλεχειρισμο.

4 καναλια.

1 πισω στον τοιχο, 1 μπροστα διπλα απο την TV 1 αριστερα να φωτιζει στο γραφειο και ενα δεξια για το γραφειο παλι.

Ετσι οταν δεν χρειαζεσε καποιο απλα δεν το ανοιγεις.

οποιος θελει το κυκλωμα και τον κωδικα για τον τηλεχειρισμο....παρακαλω ας μου δωσει το email του σε pm γιατι δεν μπορω να ανεβασω ολα τα αρχεια εδω.

Εχω 2 τηλεχειρισμους διαφορετικους. Παρακαλω για τις ενεργειες σας, Ασταναπανε.

To έβαλα ξερά πάνω στο ray x60, με 2,45amp 7135 based driver πιάνει 27000+ λούξ. Θα ξανακάνω μετρήσεις, πάντως το άτιμο σπέρνει!

έκανα και ceil bounce test, σε σύγκριση με το M30, που ο Selfbuilt δίνει 520 otf με ansi μέτρηση, αν πάρουμε τη τιμή δεδομένη, τότε το Ray x60 μου βγάζει 700+ OTF!!!Αν θεωρητικά είναι καλή η μέτρηση του selfbuilt, και έχω ένα καλό binning xm-l, θεωρητικά είναι αλήθεια, γιατί με 2,5αμπέρ έχω 850+ λούμεν, άρα με τα ucl και το καλό ανακλαστήρα του Ray είναι εφικτό νούμερο!Για να σας πω την αλήθεια, νομίζω πως πρέπει να είναι και πιο πολύ η διαφορά!
Δε ξέρω αν όλα είναι σωστά, δε προλαβαίνω τώρα αλλά πιο βράδυ θα τα ξανατεστάρω, μιλάμε για τρελά νούμερα!Πάω να πάρω το lumintop από το αμάξι να δω πως τα πάει συγκριτικά με αυτό!

Να το επόμενο βήμα στους φακούς!Απίστευτο λέντ!Α, και φθηνό έτσι; Θα πάρουμε από τον cutter? Θα βγουν πολύ φθηνά,λιγότερο από 8 δολλάρια έκαστο!

Last edited:

To έβαλα ξερά πάνω στο ray x60, με 2,45amp 7135 based driver πιάνει 27000+ λούξ. Θα ξανακάνω μετρήσεις, πάντως το άτιμο σπέρνει!

έκανα και ceil bounce test, σε σύγκριση με το M30, που ο Selfbuilt δίνει 520 otf με ansi μέτρηση, αν πάρουμε τη τιμή δεδομένη, τότε το Ray x60 μου βγάζει 700+ OTF!!!Αν θεωρητικά είναι καλή η μέτρηση του selfbuilt, και έχω ένα καλό binning xm-l, θεωρητικά είναι αλήθεια, γιατί με 2,5αμπέρ έχω 850+ λούμεν, άρα με τα ucl και το καλό ανακλαστήρα του Ray είναι εφικτό νούμερο!Για να σας πω την αλήθεια, νομίζω πως πρέπει να είναι και πιο πολύ η διαφορά!
Δε ξέρω αν όλα είναι σωστά, δε προλαβαίνω τώρα αλλά πιο βράδυ θα τα ξανατεστάρω, μιλάμε για τρελά νούμερα!Πάω να πάρω το lumintop από το αμάξι να δω πως τα πάει συγκριτικά με αυτό!

Να το επόμενο βήμα στους φακούς!Απίστευτο λέντ!Α, και φθηνό έτσι; Θα πάρουμε από τον cutter? Θα βγουν πολύ φθηνά,λιγότερο από 8 δολλάρια έκαστο!

Λοιπον ακου προσεκτικα τουτο που θα σου πω. Ειμαι Ντοχα, αποψε πεταω για Ντουμπαι και αυριο ειμαι Ελλαδα.

Αν δεν ανεβασεις φωτο πριν φυγω για Ντουμπαι αυριο θα κατεβω και θα σου παρω απο τα χερια το ledaki.

Κανονισε και ανεβασε να δουμε.

Αν δεν ανεβασεις φωτο πριν φυγω για Ντουμπαι αυριο θα κατεβω και θα σου παρω απο τα χερια το ledaki.

και μετα θα σε δειρουμε κιολας,φωτο γρηγορα.:slapface: