Moonfall

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    23

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,147
Λιβαδειά

Poster

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Πρωταγωνιστούν: Χάλι Μπέρι, Πάτρικ Γουίλσον, Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ, Κέλλυ Γιού

Διάρκεια ταινίας: 130' λεπτά

Σινεμά: 3 Φεβρουαρίου 2022

Imdb

Υπόθεση:
Μια μυστηριώδης δύναμη χτυπά τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την στέλνει σε τροχιά σύγκρουσης με τη
ζωή όπως την ξέρουμε. Λίγες εβδομάδες πριν από την πρόσκρουση και ο κόσμος στα πρόθυρα της εκμηδένισης, το στέλεχος
της NASA και πρώην αστροναύτης Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει το κλειδί για να μας σώσει όλους - αλλά μόνο έναν
αστροναύτη από το παρελθόν της, τον Brian Harper και έναν θεωρητικό συνωμοσίας K.C. Houseman πιστέψτε την. Αυτοί
οι απίθανοι ήρωες θα πραγματοποιήσουν μια αδύνατη τελευταία αποστολή στο διάστημα, αφήνοντας πίσω όλους
όσους αγαπούν, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η Σελήνη μας δεν είναι αυτό που νομίζουμε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: mikemtb
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είδα και γιατί? Ποιος τα σκέφτεται αυτά τα σενάρια? Και ποιος δίνει έγκριση θα ήθελα να ξέρω. Δεν ξέρω πως να την περιγράψω, πραγματικά. Από τραγική έως έπος εφέ σε κάποιες στιγμές. Για σπίτι, ποπκόρν και πραγματικά να μην έχετε κάτι άλλο να κάνετε.

• Like
Reactions: lakiss51
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είδα και γιατί? Ποιος τα σκέφτεται αυτά τα σενάρια? Και ποιος δίνει έγκριση θα ήθελα να ξέρω. Δεν ξέρω πως να την περιγράψω, πραγματικά. Από τραγική έως έπος εφέ σε κάποιες στιγμές. Για σπίτι, ποπκόρν και πραγματικά να μην έχετε κάτι άλλο να κάνετε.
Είδες Εμεριχ, simple as that 😄

Παλια είχαν κάποια πλάκα οι ταινίες του, τελευταία απλά δεν παλεύονται με την καμία.

OK, σαχλαμαριτσα ολκης ητανε αλλα να σας πω και την αληθεια...την χαρικα καιολας.
Τραβηγμενο απο τα μαλλια και απο παντου αλλα το διωρο περασε.
Δειτε την ΑΡΚΕΙ να ξερετε τι να περιμενετε...

OK, σαχλαμαριτσα ολκης ητανε αλλα να σας πω και την αληθεια...την χαρικα καιολας.
Τραβηγμενο απο τα μαλλια και απο παντου αλλα το διωρο περασε.
Δειτε την ΑΡΚΕΙ να ξερετε τι να περιμενετε...
σαχλαμαριτσα ολκης και μας προτείνεις να την δουμε ?
γιατι το διωρο δεν μπορει να περασει με κατι καλυτερο ?
τι σου καναμε ?

σαχλαμαριτσα ολκης και μας προτείνεις να την δουμε ?
γιατι το διωρο δεν μπορει να περασει με κατι καλυτερο ?
τι σου καναμε ?

Προφανώς δεν απευθύνεται σε εσένα Στέλιο, αλλά σε αυτούς που τους αρέσουν τα disaster pop corn movies.

Προφανώς δεν απευθύνεται σε εσένα Στέλιο, αλλά σε αυτούς που τους αρέσουν τα disaster pop corn movies.
Ακομα και με αυτα τα κριτηρια, τα τελευταια του Εμεριχ (και αυτό / όπως φαινεται) απλά δεν βλέπονται.

Από ενα σημειο και περα η προχειρότητα (ακόμα και στα εφέ - που ειναι και το μόνο που εχουν να πουλήσουν, άλλωστε) αυτών των ταινιών καταντά προσβλή προς τον θεατή.

Μακαρι να γυρίζονταν καλοφτιαγμένα disaster (και γενικά pop corn) movies της προκοπής (πλέον το 95% οσων γυρίζονται ειναι απλά σκουπίδια στον αυτόματο πιλότο).

• Like
Reactions: superfly
Ακομα και με αυτα τα κριτηρια, τα τελευταια του Εμεριχ (και αυτό / όπως φαινεται) απλά δεν βλέπονται.

Από ενα σημειο και περα η προχειρότητα (ακόμα και στα εφέ - που ειναι και το μόνο που εχουν να πουλήσουν, άλλωστε) αυτών των ταινιών καταντά προσβλή προς τον θεατή.

Μακαρι να γυρίζονταν καλοφτιαγμένα disaster (και γενικά pop corn) movies της προκοπής (πλέον το 95% οσων γυρίζονται ειναι απλά σκουπίδια στον αυτόματο πιλότο).
Εγω το ειδα, με πολυ χαμηλες προσδοκιες, και οτι περιμενα, το ειδα. Αν εξαιρεσεις την υπερβολη του σεναριου (το οποιο πραγματικα το τερματισε), δεν ηταν ανυποφορο οπως πχ ολες οι τελευταιες ταινιες του Michael Bay.

• Like
Reactions: vadergr
Εγω το ειδα, με πολυ χαμηλες προσδοκιες, και οτι περιμενα, το ειδα. Αν εξαιρεσεις την υπερβολη του σεναριου (το οποιο πραγματικα το τερματισε), δεν ηταν ανυποφορο οπως πχ ολες οι τελευταιες ταινιες του Michael Bay.
Από ηχοσύστημα λέει τίποτα ?

Γιατί σκοπεύω να το τερματίσω.

Ασε που τα disaster έργα τα απολαμβάνω όσο χάλια και να ναι.Είμαι λίγο κολλημένος,χαράς την αμαρτία..

Καθένας με τα ελαττώματά του.:geek:

Από ηχοσύστημα λέει τίποτα ?

Γιατί σκοπεύω να το τερματίσω.

Ασε που τα disaster έργα τα απολαμβάνω όσο χάλια και να ναι.Είμαι λίγο κολλημένος,χαράς την αμαρτία..

Καθένας με τα ελαττώματά του.:geek:
Πολυ καλος ο ηχος, αλλα το ακουσα με τα Airpods Max, οχι με το ηχοσυστημα οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

Εντάξει η ταινία δεν είναι καλή, απλά αν αρέσει σε κάποιους αυτό το είδος, έχει καλό προβολικό μέσο και ηχοσσύστημα θα περάσει ευχάριστα 2 ώρες και μέχρι εκει.

Μπα... Όσο κι αν μου άρεσε ο ήχος, οι μέτριες ερμηνείες κ το τραβηγμένο από τα μαλλιά σενάριο το κατάντησαν χαμένο χρόνο