- 12 May 2009
- 5,693
Δεν γνωρίζω αν έκανα καλά να ανοίξω νήμα σε αυτήν την κατηγορία 

Σε κάθε περίπτωση με το χέρι στο ευαγγέλιο πρόκειται ξεκάθαρα για σοβαρή υλοποίηση ηχείου ουδέτερο ηχητικά που αντιλαμβάνεσαι τις αλλαγές που γίνονται τόσο στα ενισχυτικά όσο στις πηγές ,με ποιότητα κατασκευής που ξεφεύγει από την κατηγορία του ….
Τεράστια μεγάλη σκηνή που αν το επιδιώξεις εξαφανίζεται από το χώρο σου ,παίζει και of axis και αυτή ήταν η παρότρυνση μου όταν ακούστηκε στην Exclusive Audio και δικαιώθηκα .
Μιλάμε για πλήρους φάσματος ηχείο
παρά τον όγκο του με πληροφορία στο χαμηλό στακάτο και γρήγορο θυμίζει κλειστή καμπίνα αλλά η υλοποίηση του δεν είναι ,τα μεσαία του απλά απολαυστικά είναι απόλαυση να το ακούς με φωνές …και μεμονωμένα με μουσικά όργανα
κτλ .
Η έκπληξη για εμένα ήταν οι υψηλές του γιατί απλούστατα δεν συνάδει με τις προδιαγραφές του πεντακάθαρες και με ανάλυση (πληροφορία )όσο πρέπει για να μην κουράζει .
Βάζεις τα γέλια με τα δυναμικά του με τον ζουμπά αν το επιδιώξεις.
Εδώ μιλάμε για περίπτωση ηχείου εκτός φύσης ,έτσι θα το ονόμαζα
Μέχρι στιγμής τα έχω ακούσει με τρία
ενισχυτικά το ένα φυσικά ήταν της αντιπροσωπείας και με πηγές τα ψηφιακά δεν το έχω ακόμη ακούσει με τα αναλογικά ,δεν πρόλαβα ,δεν ήθελα να το κάνω για αυτό που άκουγα .
Το ερώτημα που έθεσα στον εαυτό μου ήταν …Αν παίζει ο ζουμπάς έτσι τα ακριβότερα της morel πως θα παίζουν ;
Εδώ το review του δικού μας ήχου ,πολλές πληροφορίες για τα μεγάφωνα τους και όχι μόνο .https://hxosplus.gr/reviews/loudspeakers/morel-avyra-633-review-test/

Εδώ η βάση του χτισμένη σε δύο
επίπεδα μάλλον από MTF μου έκανε εντύπωση και η εσωτερική, μέταλλο περιμετρικά ,εύκολο στήσιμο με τις μεγάλες ακίδες μεταλλικά πατάκια που δεν γλιστράνε ,υπάρχει ελαστική επίστρωση στο κάτω μέρος ,το ηχείο παραμένει σταθερό .
Το κροσόβερ χτισμένο πίσω από τις μπόρνες με αλουμίνιο πλαίσιο .
Μαγνητική σίτα ,αν θέλεις να πυροβολεί στο ταβάνι (μεγάλη σκηνή )απλά τις βγάζεις .

Σε κάθε περίπτωση με το χέρι στο ευαγγέλιο πρόκειται ξεκάθαρα για σοβαρή υλοποίηση ηχείου ουδέτερο ηχητικά που αντιλαμβάνεσαι τις αλλαγές που γίνονται τόσο στα ενισχυτικά όσο στις πηγές ,με ποιότητα κατασκευής που ξεφεύγει από την κατηγορία του ….
Τεράστια μεγάλη σκηνή που αν το επιδιώξεις εξαφανίζεται από το χώρο σου ,παίζει και of axis και αυτή ήταν η παρότρυνση μου όταν ακούστηκε στην Exclusive Audio και δικαιώθηκα .
Μιλάμε για πλήρους φάσματος ηχείο

Η έκπληξη για εμένα ήταν οι υψηλές του γιατί απλούστατα δεν συνάδει με τις προδιαγραφές του πεντακάθαρες και με ανάλυση (πληροφορία )όσο πρέπει για να μην κουράζει .
Βάζεις τα γέλια με τα δυναμικά του με τον ζουμπά αν το επιδιώξεις.
Εδώ μιλάμε για περίπτωση ηχείου εκτός φύσης ,έτσι θα το ονόμαζα

Μέχρι στιγμής τα έχω ακούσει με τρία

Το ερώτημα που έθεσα στον εαυτό μου ήταν …Αν παίζει ο ζουμπάς έτσι τα ακριβότερα της morel πως θα παίζουν ;
Εδώ το review του δικού μας ήχου ,πολλές πληροφορίες για τα μεγάφωνα τους και όχι μόνο .https://hxosplus.gr/reviews/loudspeakers/morel-avyra-633-review-test/