Ρε sfortis όλο τυράκι στη ποντικοπαγίδα βάζεις.![]()
έτσι για να δούμε ποια ποντικάκια τσιμπάνε!

Ρε sfortis όλο τυράκι στη ποντικοπαγίδα βάζεις.![]()
έτσι για να δούμε ποια ποντικάκια τσιμπάνε!![]()
Εγω εκανα μια σοβαροτατη ερωτηση...
Antialiasing δεν εχει...?
Γιατι αντι για καμπυλες βλεπω αυτο το πραμα...:
![]()
Το anisotropic filtering φαινεται στο θολό τερεν που τρεχουν τα αυτοκινητα σε αντιθεση με το σταθερο που ειναι πιο καθαρο...
Δηλαδη με λιγα λογια... ουτε απο αυτο εχει...
Γυρησαμε ποιοτικα τα γραφικα πριν απο το ετος 2000 αλλα με αναλυση 1920x1080 και τα λεμε HD...?
Καποιοι τουλαχιστο παιζουμε παιχνιδια χρονια ωστε να κοροιδευονται με τετοια αθλια γραφικα με καθετες γραμμουλες...
αυτό λέω και εγώ..
κοίτα την αθλιότητα την ίδια...
PURE στο 360
To pure ρε συ sfortis ειναι ακομη χειροτερο ομως σε γραφικα...
Trisalon, μιλα καλυτερα... το επομενο αναλογο ποστ σου θα ειναι report...
εγώ να σου πω την αλήθεια στο demo του Pure είδα πολύ καλά γραφικά ... και όχι μόνο...τα γραφικά δεν είναι το παν...
είδα ενα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδια που σκέφτομαι να αγοράσω.
το demo του motorstorm :tdown:
δυστυχώς το antialiasing δεν είναι η λύση για το πρόβλημα απλά μια τεχνική βελτίωσης των artifacts τις χαμηλής ανάλυσης.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που έθεσες με την παραλία είναι ενα πολύ καλό παράδειγμα για τις αδυναμίες του.
Η γραμμή που έχεις δείξει λοιπόν έχει antianliasing, απλα δυστυχώς έτυχε να είναι σχεδόν οριζόντια και με μεγάλο contrast όπου το ο αλγόριθμος δεν κατάφερε να δώσει καλύτερο αποτέλεσμα. Ο 4xFSAA που φαίνεται οτι χρησιμοποιεί το παιχνίδι δυστυχώς δεν είναι αρκετός μιας και τα γειτονικά pixels από τα juggles είναι πολύ περισσότερα.
Οσο για το anisotropic filtering, θα πρέπει να σου πω οτι η περιοχή που έδειξες στην εικόνα δεν είναι σχεδόν καθόλου φιλτραρισμένη. Το anisotropic filtering θα το δεις στα μακριά και υπό γωνία textures στον ορίζοντα όπου αρχίζουν και θολώνουν. Ανάλογα με τον βαθμό ανισοτροπίας έχεις και λιγότερο θόλωμα.
Βασικά όπως το βλέπω δεν χρησιμοποιεί ανισοτροπικό, αλλά trilineal.
μου ερθε σημερα το παιχνιδι απο αγγλια , φοβερα γραφικα τα καλυτερα σε racing game , εχει πολυ καλο aa , πολυ δυσκολα να εντοπισεις σκαλοπατακια στην tv και ατελεις στην κινηση , βεβαια αυτα που φαινονταi στο pause ειναι η κακης ποιοτητας σκιες , το Gameplay ειναι λιγο πιο δυσκολο θελει περισσοτερο κοπο , ομως το συνολο του ειναι ανωτερο απο του 1 που δεν συγκρινεται
συνολικα μια αγορα που αξιζει για τον ps3 user
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο πού το πηρες?
αυτα που φαινιονται στο pause ειναι το γνωστο flickering και διαφερει απο ps3 σε ps3 ελαχιστα .φταιει η gpu αν ειναι εντονο ζητα αντικατασταση.
η ερευνα μου πανω στο flickering ξεκινησε πρωτη μερα κυκλοφοριας καθως χαζευα τα "τελεια" γραφικα του f1 ειδα οτι οι σκιες τρεμοπαιζαν και εκαναν γωνιες.
το ιδιο σε ολα τα παιχνιδια που εχουν σκιες.
μερικες κονσολες ειχαν πολυ μεγαλο προβλημα δες εδω.http://www.youtube.com/watch?v=T8gKRAhgSx4
δεν ξερω πως παιζεις η πως κρινεις τα γραφικα
αλλα εγω αν δεν παιξω σε προβολεα δεν παιζω καθολου.
εκει γινονται ολες οι λεπτομερειες πολυ περισσοτερο πχ το pure στη bravia που εχω παλευετε.στον προβολεα εινα Η πατατα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.