Mountain Bike , ποιο?

Re: Απάντηση: Re: Νέος βουτυράτος ψάχνει............

Σαφώς και μπορείς αλλά γνώμη μου είναι ότι τα περισσότερα ποδήλατα αυτής της κατηγορίας τιμής φοράνε κιβώτια που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες που περιέγραψες. Δηλαδή αν μπεις στη διαδικασία αναβάθμισης, πρώτα σε απασχολούν τιμόνια, φρένα, λάστιχα και μετά πας σε χοντρά όπως πλαίσια ή κιβώτια. Χίλιες φορές να δώσεις χρήματα για να πάρεις μια σέλα της προκοπής ας πούμε παρά να αλλάξεις κιβώτιο.

Ωραία πάμε........... Από μοντέλο π]οδηλάτων τίποτα άλλο παίζει εκτός από αυτά που έχω αναφέρει μέχτι τώρα?

Απάντηση: Νέος βουτυράτος ψάχνει............

Ψάξε Trek, Orbea, άμα θες να μπεις και πιο δυνατά δες για Bianchi. Όλα καλά και με διαφορές στις λεπτομέρειες. Κάποια λίγο καλύτερο πλαίσιο, κάποια λίγο πιο ελαφρά, κάποια λίγο πιο άνετα. Εκτός αν ανέβεις σοβαρά σε τιμές οπότε αλλάζουν τα πράγματα.

Απάντηση: Νέος βουτυράτος ψάχνει............

Εγώ έχω το Ideal Nergetic.Μια χαρά βολικό,παρόλο που οι ειδικοί προτείνουν σέλα όπως η μαμίσια για τους άντρες ώστε να μην παρουσιάσουν πρόβλημα,οι αφράτες σέλες μέχρι να συνηθίσεις,αν έχεις και περιττά κιλά είναι απαραίτητη.

Ουφ, κουραστικό το σκάψιμο :p

Παιδιά, ψάχνω ποδήλατο για 50% άσφαλτο και 50% χωματόδρομο. Λογικά σε trekking πρέπει να πάω.
Υπάρχει τίποτα της προκοπής κάτω απο 200;

Αν επιτρεπεται να σκαψω και εγω λιγο με μια δυο ερωτησουλες.
Με ειχε αγγαρεψει ο αδερφος μου πριν καιρο να ψαξω στο ιντερνετ για ποδηλατο με εξακτινες ροδες. Του ειχε κολλησει στο μυαλο και εψαχνε ποδηλατο με τετοιες ζαντες/ροδες.
Εψαχνα εψαχνα αλλα δεν εβρισκα και πολλα γιατι και δεν ξερω απο ποδηλατα αλλα και δεν ηξερα και πως να το ψαξω. Διαβασα το νημα , ειδα διαφορες κατηγοριες ποδηλατων να αναφερετε αλλα δεν ξερω τι ψαχνει. Να πω την πασα αληθεια ουτε και αυτος τα πολυξερει. Η χρηση που το θελει ειναι για μεταφορικο μεσο και βολτες σε αστικο και χωριατικο ( lol ) περιβαλλον!

Εχει κανεις ιδεα για αυτες τις ζαντες? Καποια προταση ισως?
Ευχαριστω προκαταβολικα.