MovieSheets Στο WD TV LIVE

Απάντηση: Re: MovieSheets Στο WD TV LIVE

Έκανα reset to factory defaults ελπίζω να ήταν το σωστό αλλά πάλι δε μπορώ να τα δω σωστά. στο Browser display τι πρέπει να επιλέξω; Όποιο και να βάλω δε μου τα δείχνει όπως πρέπει... πρέπει να κάνω κάποια άλλη επιλογή;
Έβαλες σε ένα στικάκι (αφού έχεις κάνεις reset to factory) το αρχείο S00custom-options και άνοιξες το LIVE;
Άν ναι, πως σου δείχνει τα MovieSheets;

Όλα εντάξει!!! Δε ξέρω ακριβώς τι έκανα, νομίζω τσέκαρα ένα τετραγωνάκι στο ThumbGen εκεί που φτιάχνω τις εικόνες που είδα ότι στη φώτο του king ήταν τσεκαρισμένο και σε μένα όχι κ τώρα τα δείχνει κανονικά! To στικάκι το είχα βάλει πρώτα πάνω στο WD και μετά έκανε reset, λάθος;; thnx!!!

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω τώρα που φτιάχνω όλες τις ταινίες είναι γιατί στο All Black sheet και στο Red Curtain στο πλαισιο που δείχνει την εικόνα στα δεξιά τα στοιχεία που δείχνει κάτω στην εικόνα όπως μέγεθος αρχείου κτλ δε τα έχει στα χρωματιστά πλαίσια που δείχνει στο site και στη προεπισκόπηση του king αλλά σκέτα... :(

Αν κατάλαβα καλά δεν σου εμφανίζεται το template όπως το εχεις δεί
Ειναι θεμα Template Αν χρησιμοποιήσεις το Dribblers_Netseat_Red Curtain_sheet δημιουργείται ενα μπλέ πλαίσιο σε άλλα templates όχι
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος Ποιο template χρησιμοποιείς ?

Το Dribblers_NeatSheet_AllBlack_SHEET αλλά ενώ δείχνει ότι έχει αυτά χρωματιστά πλαίσια στην εικόνα δεξία εμένα στο πρόγραμμα μέσα που το φορτώνω κ τα φτιάχνω δε τα δείχνει... γράφει απλά με μικρα γράμματα τα GB 6ch κτλ...

Παιδιά το WDTV δείχνει μόνο το sheet και thumbnail, σωστά?

Να μην αφήνω το Thumbgen να φτιάχνει metadata και extra thumbs και λοιπά και μου γεμίζει τζάμπα αρχεία στον server.

Είναι και μέσω δικτύου και φαίνονται όλα τα αρχεία...

και το extra thumbnail/sheet θες, αν οι ταινίες σου είναι μέσα στο δικό τους φάκελο η κάθε μία.
και το metadata το θες για να κάνεις "create from metadata" αν θες να αλλάξεις template ή κάποια άλλη αλλαγή, που τα ξαναδημιουργεί χωρίς να ξανα-ψάχνει εικόνες και περιγραφές απο το νετ

καλησπερα, εχω την εξης ερωτηση.
πως θα μπορεσω να εμφανιζονται οι ταινιες ανα κατηγορια(action, comedy, drama κτλ) μου βασει του PsychoTHCs folder Pack(εχω φορτωσει το psychothc_mod_6_2_2.osd.bin)
τωρα τις εχω ολες μαζι, δλδ.:
φακελος movies->
φακελος avatar->
folder.jpg
φακελος rambo->
rambo.avi
rambo.srt
rambo.avi.tgmd
rambo.mkv_sheet.wall.jpg
rambo.jpg
folder.jpg
και ου το καθεξης για καθε ταινια.

καλησπερα, εχω την εξης ερωτηση.
πως θα μπορεσω να εμφανιζονται οι ταινιες ανα κατηγορια(action, comedy, drama κτλ) μου βασει του PsychoTHCs folder Pack(εχω φορτωσει το psychothc_mod_6_2_2.osd.bin)
τωρα τις εχω ολες μαζι, δλδ.:
φακελος movies->
φακελος avatar->
folder.jpg
φακελος rambo->
rambo.avi
rambo.srt
rambo.avi.tgmd
rambo.mkv_sheet.wall.jpg
rambo.jpg
folder.jpg
και ου το καθεξης για καθε ταινια.

Ασχετο...αλλά σε περίπτωση που δεν τόχεις δει ....έχει βγει : http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=45&t=96

29.Sep.2010 psychothc_mod_6_2_8.osd.bin svn:34
* Based on 1.02.21 and B-Rads 0.4.2.6-8 firmware. Firmware available here.

Καλησπέρα...
Αγόρασα το WD TV Live πριν 4-5 ώρες περίπου κ τώρα προσπαθώ να του περάσω τα movie sheets.. Η πρώτη προσπάθεια ήταν αποτυχήμενη :D Θα δοκιμάσω αυτο που έκανε ένας φίλος 3-4 σελίδες πριν..
Εχω μια άλλη ερωτηση.. Η δομή του εξωτερικού δίσκου πως πρεπει να είναι για να παίζουν σωστά τα MovieSheets? Εγώ π.χ. έχω 2 φακέλους για ταινίες με όνομα "Ταινίες" και "Ταινίες 1080p" oπου αντίστοιχα έχω τις απλές avi ταινίες κ τις ταινίες 1080p (.mkv). Μέσα σε αυτούς τους φακέλους κάθε ταινία είναι στον δικό της φάκελο (π.χ το Avatar στον φάκελο Αvatar, το Transformer στον φάκελο Transformer). Έτσι πρέπει να είναι ή όλα τα αρχεία video από όλες τις ταινίες (μαζί κ το αρχείο του moviesheet) πρέπει να είναι σε έναν φάκελο??
Κ κάτι ακόμα.. Στην επιλογή option -> main sheet ποιο απ'όλα τα mode να επιλέξω??

Eυχαριστώ!!

Καλησπέρα κ πάλι!

Κατάφερα να κάνω το WD να δείχνει τα εικονίδια σε μια σειρά κ όχι σε 12άδες όπως πριν.. Το θέμα είναι οτι ενώ έχω περασμένα όλα τα αρχεία που δημιούρησε το thumbgen, δεν δείχνει τίποτα... Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?????

Sorry για το double posτ...
Το μόνο που μου δείχνει, έτσι όπως είναι η σειρά τον εικονιδίων στο κάτω μέρος της τηλεόρασης, είναι σε κάθε φάκελο μια εικόνα απο όλες αυτές που έκανε το thumbgen... Η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη...

Εχει δημιουργηθεί το αρχείο file.mkv_sheet

πχ

Robinhood.2010.1080p.DTS.dxva.x264-FLAWL3SS.mkv_sheet

στο φάκελλο της ταινίας ?

Εντάξει..
Όλως τυχαίως το έβγαλα απο την πρίζα το ξαναέβαλα κ τα δείχνει κανονικά...
Τα moviesheet το ανεβάζουν τουλάχιστον μια κλάση...

Ευχαριστώ πολυ SERGIOSK για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις...

Thubgain και εμημέρωση βαθμολογιών ταινιών

Έχω την τελευταία έκδοση του Thubgain (νομίζω την 1.1.19) για να φτιάχνω τα movie sheets στον WD live TV. Έχω φτιάξει καμιά 150 ταινίες σε ένα σκληρό δίσκο της WD 2TB και θέλω κατα καιρούς να μαρκάρω όλες τις ταινίες και ομαδικά να ενημερώνω μόνο τις βαθμολογίες και να μην μου πειράζει κυρίως τις περιλήψεις από τα ελληνικά που τις έχω και να τις γυρίζει στα αγγλικά. Πως μπορώ να αλλάξω λοιπόν μόνο τις βαθμολογίες;

Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου για τον οδηγο ,με την βοηθεια του οποιου απολαμβανω πλεον κ εγω με την σειρα μου τα moviesheets.

Εχω ομως μια μικρη απορια. Η μπαρα προοδου κατα την αναπαραγωγη της ταινιας ειναι φυσιολογικο που μετακομισε στο πανω μερος της οθονης?

Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου για τον οδηγο ,με την βοηθεια του οποιου απολαμβανω πλεον κ εγω με την σειρα μου τα moviesheets.

Εχω ομως μια μικρη απορια. Η μπαρα προοδου κατα την αναπαραγωγη της ταινιας ειναι φυσιολογικο που μετακομισε στο πανω μερος της οθονης?

Βεβαίως.Στου b-rad την έκδοση η μπάρα πάει πάνω.Θα το συνηθίσεις με τον καιρό.

ΟΚ. Ευχαριστω. Ηδη καταλαβα γιατι. Οταν χρησιμοποιεις τα pause ,next κτλ , λογω της καθυστερησης που υπαρχει οσπου να φυγει η μπαρα, χανεις για καποια δευτερολεπτα τους υποτιτλους , ενω τωρα με την μπαρα πανω , οχι!!!