MovieSheets Στο WD TV LIVE

Ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος στο τελευταίο ανεπίσημο firmware 0.4.5.3 είχε κανείς προβλήματα με το δίκτυο?

Δηλαδη είτε να αντιγραφή πολύ αργά(1-3 mb) με βάση την επισιμη(1.04.17)(3-7 mb) είτε να ξεκινάς να αντιγράψεις κάτι και να σου βγαζει ότι ΔΕΝ υπάρχει δίκτυο με αυτό το προϊόν ενώ στην επισιμη 1.04.17 δούλευαν όλα ρολόι πάντα με το ίδιο λειτουργικό(windows 7 64bit ultimate Greek) ίδιο ρουτερ, ίδιο αρχείο.

Απ' ότι διάβασα κάποιοι στο επίσημο ξένο φορουμ έχουν λίγο πολύ το ίδιο πρόβλημα με την εν λόγο έκδοση απλά ρωτάω αν έχει αντιμετωπίσει και κάποιος από εδώ το ίδιο ή παρεμφερές πρόβλημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Μετά από ένα μπαράζ αναβαθμίσεων όλων των νέων filmwares που γίνανε διαθέσιμα τελευταία, το μόνο που κατάφερα είναι να χάσω τα moviesheets τα οποία "σκυλιάσαν" κ δεν εμφανίζονται με τίποτα σε καμμιά πλέον έκδοση.
Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι πιθανοί κ απίθανοι συνδυασμοί ρυθμίσεων κ η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά.
Επανήλθα στο brad 1.02.21.WDLXTV_LIVE-0.4.5.3 !

Κατά τ' αλλά εσύ προσωπικά εχεις κανένα πρόβλημα με το δίκτυο στο wd tv live σου με την 0.4.5.3 έκδοση?

Τι εννοείς με το δίκτυο ?
Streaming ταινιών από server δεν δοκίμασα με αυτό το filmware αφού το πισί το έχω προσωρινά παροπλισμένο.
Γιατί να μην δουλεύει όμως; (τα προηγούμενα της 1.02.21 brad δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα).

Εννοώ αυτό ακριβώς
Ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος στο τελευταίο ανεπίσημο firmware 0.4.5.3 είχε κανείς προβλήματα με το δίκτυο?

Δηλαδη είτε να αντιγραφή πολύ αργά(1-3 mb) με βάση την επισιμη(1.04.17)(3-7 mb) είτε να ξεκινάς να αντιγράψεις κάτι και να σου βγαζει ότι ΔΕΝ υπάρχει δίκτυο με αυτό το προϊόν ενώ στην επισιμη 1.04.17 δούλευαν όλα ρολόι πάντα με το ίδιο λειτουργικό(windows 7 64bit ultimate Greek) ίδιο ρουτερ, ίδιο αρχείο.

Απ' ότι διάβασα κάποιοι στο επίσημο ξένο φορουμ έχουν λίγο πολύ το ίδιο πρόβλημα με την εν λόγο έκδοση απλά ρωτάω αν έχει αντιμετωπίσει και κάποιος από εδώ το ίδιο ή παρεμφερές πρόβλημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Μετά από ένα μπαράζ αναβαθμίσεων όλων των νέων filmwares που γίνανε διαθέσιμα τελευταία, το μόνο που κατάφερα είναι να χάσω τα moviesheets τα οποία "σκυλιάσαν" κ δεν εμφανίζονται με τίποτα σε καμμιά πλέον έκδοση.
Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι πιθανοί κ απίθανοι συνδυασμοί ρυθμίσεων κ η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά.
Επανήλθα στο brad 1.02.21.WDLXTV_LIVE-0.4.5.3 !

Οπότε moviesheets μονο στα παλια firmware. Τι καινούργιο υπάρχει στο καινούργιο firmware Που δέν μπορούμε να βάλουμε?

Εχει το MKV header compression αλλιως πρεπει να κανεις μετατροπη.
Σε λιγο θα ανεβασω τον τροπο για τα moviesheets.

Να σε καλα! :)
Αν μπορείς και να μου πείς τι πρέπει να κάνω για να βάλω το firmware και Κατι extra χρειάζεται νομίζω..

moviesheets 1.03.49_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.5.3
Κατεβαζουμε το firmware ξερετε απο που,το βαζουμε σε στικακι(Fat) και κανουμε εγκατασταση.
Αφου τελειωσει,κλεινουμε το wd απο το τηλεκοντρολ και μετα απο την πριζα.
Βαζουμε στο στικακι(Fat) το S00custom-options και ανοιγουμε το wd,
περιμενουμε να φλασαρει και ειναι ετοιμο.
Για να εμφανιστουν τα moviesheets πρεπει να ειναι οπως παρακατω,ετσι τα εχω εγω
δεν το εχω ψαξει,μπορειτε να κανετε δοκιμες:
300.mkv
300.mkv_sheet.jpg
folder.jpg
Για οτι απορια εδω ειμαστε.
(Τις αλλαγες στο S00custom-options τις εχω βαλει στο τελος για οποιον θελει να τις δει και να πειραματιστει).

Last edited:
Παιδες μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω moviesheets, αλλα να τα βλεπω μεσω δικτυου?

Βλεπω τις ταινιες και τις σειρες αποκλειστικα μεσω δικτυου αλλα βρισκω παντου ανθρωπους και οδηγους που τα χρησιμοποιουν με εξωτερικο δισκο...

Παιδες μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω moviesheets, αλλα να τα βλεπω μεσω δικτυου?

Βλεπω τις ταινιες και τις σειρες αποκλειστικα μεσω δικτυου αλλα βρισκω παντου ανθρωπους και οδηγους που τα χρησιμοποιουν με εξωτερικο δισκο...

Ρίξε μια ματιά σε αυτόν εδώ τον οδηγό ( κάτω- κάτω...)

http://tehparadox.com/forum/f28/tips-movie-sheets-wdtv-live-1387296/

Παιδια εβαλα την b-rad 0.4.5.1 που ειναι για την 1.02.21 και δεν μου παιζει καποια video που κανονικα τα παιζει σαν wdtv live..

Τι γινεται εχει κανα bug?

Τον οδηγο τον διαβαζω τωρα.. Πολυ καλος φαινεται thanx OnlineN ..

Τι λες να γινεται με τα βιντεο.. Μολις τωρα την εβαλα..

Λες να εχει bug? Εσυ ποια εχεις βαλει?

Τον οδηγο τον διαβαζω τωρα.. Πολυ καλος φαινεται thanx OnlineN ..

Τι λες να γινεται με τα βιντεο.. Μολις τωρα την εβαλα..

Λες να εχει bug? Εσυ ποια εχεις βαλει?

Μήπως έχει να κάνει με το header compression ? mkv είναι αυτά που δεν σου παίζουν ?

Εγώ δυστυχώς έχω βάλει το τελευταίο firmware. Λόγω της δυνατότητάς μου να έχω moviesheets από άλλα players δεν τόχω αλλάξει περιμένοντας τον b-rad να βγάλει καινούριο...

Και mkv αλλα και καποια avi ακομα δε μου παιζει..

Επισης το constantine που ειναι και mkv και με dts μου το παιζει κανονικα..

Και mkv αλλα και καποια avi ακομα δε μου παιζει..

Επισης το constantine που ειναι και mkv και με dts μου το παιζει κανονικα..

Οπότε...βάζεις την 1.03.49 όπως προτείνει πιο πάνω ο SoCial....

Social η 1.03.49 ειναι stable? Τα παιζει ολα μα ολα τα βιντεο?

Στα moviesheets τα δουλευει κανονικα? γιατι εχω ακουσει οτι 0.4.5.3 και moviesheets, δεν....

Tα moviesheets παιζουν κομπλε και μεσω δικτυου?