greekgreek
Supreme Member
Έβαλα και εγώ το τελευταίο firmware,είδα ότι δεν υποστηρίζει moviesheets και γύρισα στο πρηγούμενο firmware.
Ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος στο τελευταίο ανεπίσημο firmware 0.4.5.3 είχε κανείς προβλήματα με το δίκτυο?
Δηλαδη είτε να αντιγραφή πολύ αργά(1-3 mb) με βάση την επισιμη(1.04.17)(3-7 mb) είτε να ξεκινάς να αντιγράψεις κάτι και να σου βγαζει ότι ΔΕΝ υπάρχει δίκτυο με αυτό το προϊόν ενώ στην επισιμη 1.04.17 δούλευαν όλα ρολόι πάντα με το ίδιο λειτουργικό(windows 7 64bit ultimate Greek) ίδιο ρουτερ, ίδιο αρχείο.
Απ' ότι διάβασα κάποιοι στο επίσημο ξένο φορουμ έχουν λίγο πολύ το ίδιο πρόβλημα με την εν λόγο έκδοση απλά ρωτάω αν έχει αντιμετωπίσει και κάποιος από εδώ το ίδιο ή παρεμφερές πρόβλημα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Μετά από ένα μπαράζ αναβαθμίσεων όλων των νέων filmwares που γίνανε διαθέσιμα τελευταία, το μόνο που κατάφερα είναι να χάσω τα moviesheets τα οποία "σκυλιάσαν" κ δεν εμφανίζονται με τίποτα σε καμμιά πλέον έκδοση.
Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι πιθανοί κ απίθανοι συνδυασμοί ρυθμίσεων κ η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά.
Επανήλθα στο brad 1.02.21.WDLXTV_LIVE-0.4.5.3 !
Παιδες μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω moviesheets, αλλα να τα βλεπω μεσω δικτυου?
Βλεπω τις ταινιες και τις σειρες αποκλειστικα μεσω δικτυου αλλα βρισκω παντου ανθρωπους και οδηγους που τα χρησιμοποιουν με εξωτερικο δισκο...
Τον οδηγο τον διαβαζω τωρα.. Πολυ καλος φαινεται thanx OnlineN ..
Τι λες να γινεται με τα βιντεο.. Μολις τωρα την εβαλα..
Λες να εχει bug? Εσυ ποια εχεις βαλει?
Και mkv αλλα και καποια avi ακομα δε μου παιζει..
Επισης το constantine που ειναι και mkv και με dts μου το παιζει κανονικα..
Δοκίμασε άλλη αναβάθμιση.Και mkv αλλα και καποια avi ακομα δε μου παιζει..
Επισης το constantine που ειναι και mkv και με dts μου το παιζει κανονικα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.