MovieSheets Στο WD TV LIVE

Εν ολίγοις :

Un-official B-rad 1.02.21 WDLXTV-0.4.5.3
Yποστηρίζει moviesheets-autoframerate-no mkv header compression
Un-official B-rad 1.03.49 WDLXTV-0.4.5.3
Yποστηρίζει moviesheets/linksheets-No autoframerate-mkv header compression
Official firmware 1.04.22
No moviesheets-autoframerate-mkv header compression

Όλα τα αρχεία παίζουν το ίδιο σε όλες τις εκδόσεις.
Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα βίντεο youtube στα Un-official (δεν γνωρίζω αν στο official παίζουν).

Δηλαδη τα βιντεο που δεν μου παιζουν εμενα θα πρεπε να παιζουν και στην b-rad 1.02.21 WDLXTV-0.4.5.1 ?

Αν ειναι ετσι μου δωσαν σφραγισμενο ελαττωματικο live απ τη μανα του?

Απάντηση: Re: MovieSheets Στο WD TV LIVE

Δηλαδη τα βιντεο που δεν μου παιζουν εμενα θα πρεπε να παιζουν και στην b-rad 1.02.21 WDLXTV-0.4.5.1 ?

Βρήκες Tzimako άκρη με τα moviesheets;

Ακομα δεν εχω βρει αν ειναι ελαττωματικο το player..

Για να αρχισω να προσπαθω τα moviesheets (που για μενα θα ναι αθλος και αμφιβαλλω αν τα καταφερω), πρεπει πρωτα να βρω ενα σωστο και καλοφτιαγμενο firmware...

Και σου παιζει κανονικα ολα τα βιντεο? τοτε να το γυρισω στην official γιατι υπαρχει περιπτωση να ειναι ελαττωματικο..

το προηγουμενο το οποιο εδωσα και μου εδωσαν αυτο με αντικατασταση τα επαιζε κανονικα τα βιντεο που δεν παιζει αυτο με την 0.4.5.1

Τι κανω τωρα για να το γυρισω στην official?

Δεν νομίζω ελλατωματικό κανένα κόλλημα μην έχει φάει

Βάλε official να δείς οτι δουλεύει και ξαναδοκίμασε b rad αρχικά με δίσκο USB

Ρίχνεις σε ενα φλασάκι τα αρχεία wdtvlive.bin & wdtvlive.ver
Το μηχανάκι διαβάζει το ver και αν δεί μεγαλύτερο αριθμό έκδοσης σε ρωτάει για αναβάθμιση

Αν θέλεις να ρίξεις προγενέστερη αλλάζεις το ver σε μεγαλύτερο αριθμό
Δεν υπάρχει πρόβλημα όλη την ώρα αλλάζω εκδόσεις

Τζιμάκο δοκίμασε πρώτα αυτό ...(Un-official B-rad 1.03.49 WDLXTV-0.4.5.3)
ή κάποιο official
Η b-rad 1.02.21.κλπ....δεν υποστηρίζει mkv header compression.
Πιθανόν τα αρχεία σου να έχουν την νέα κωδικοποίηση !

Δηλαδη καμια b-rad που ειναι βασισμενη στην εκδοση 1.02.21 δε θα παιζει σωστα τα βιντεο..

Αν ειναι ετσι τοτε γιατι το 80% εχουν b-rad βασισμενες στην 1.02.21? Σε σας παιζουν σωστα?

την official 1.03.49 για να βαλω στη συνεχεια την Un-official B-rad 1.03.49 WDLXTV-0.4.5.3 που τη βρισκω?

Ωραια παμε να την δουμε κι αυτη..

Αναμεινατε στο ακουστικο σας...

Την εβαλα και τα ιδια αρχεια που παντα μου τα επαιζε, το συγκεκριμενο δεν τα παιζει..

Μου βγαζει "cannot play the selected file.. Please refer to the user manual for sypported video files"

Και ολα ειναι video files τα οποια μου τα επαιζε παντα το παλιο..

Πολλα δεν ειναι καν mkv.. Ειναι avi απλα..

Τι να συμβαινει αραγε?

Να κανω update στην επισημη και να δω τι θα γινει τοτε?

Την εβαλα και τα ιδια αρχεια που παντα μου τα επαιζε, το συγκεκριμενο δεν τα παιζει..

Μου βγαζει "cannot play the selected file.. Please refer to the user manual for sypported video files"

Και ολα ειναι video files τα οποια μου τα επαιζε παντα το παλιο..

Πολλα δεν ειναι καν mkv.. Ειναι avi απλα..

Τι να συμβαινει αραγε?

Να κανω update στην επισημη και να δω τι θα γινει τοτε?

Δοκίμασε και την επίσημη ! Πρίν όμως την δοκιμάσεις κάνε ένα "restore system defaults"

Εβαλα την επισημη..

Παλι δεν τα παιζει..

Μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση ειτε απ το μενου ειτε απ το κομπιουτερ? Τα μισα τα παιζει και τα μισα οχι..

Λοιπον εκανα ενα τεστ.. Εβαλα δυο απο τα αρχεια που δε μου παιζει σε στικακι και πηγα να δω αν θα τα παιξει και τα επαιξε απο το στικακι..

Αρα δεν εχει προβλημα το μηχανημα απλα δεν τα παιζει μεσω δικτυου.. Γιατι ομως? Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Σας ερχεται τιποτα?