Χατζησάββας Λευτέρης
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: MovieSheets Στο WD TV LIVE
Κωνσταντίνε έχω δουλέψει σχεδόν όλες τις εκδόσεις του b-rad !
Σε κάθε αναβάθμιση δούλευαν κανονικά τα moviesheets με τις ρυθμίσεις που δώσανε εδώ τα παιδιά στο S00custom-options.
Κάποια στιγμή έκανα ένα reset στις ρυθμίσεις μου και δεν δούλευε τίποτα ότι κ σε όποια έκδοση δοκίμαζα (χρησιμοποιώντας πάντα το custom αρχείο).
Κάποια στιγμή δοκίμασα χωρίς να τροποποιήσω το S00custom αρχείο κ ότι αλλαγή να την κάνω μέσα από το webfront όπως εξήγησα παραπάνω.
(ακόμα κ με την 1.03.49 - 0.4.5.3 δεν είχα κανένα πρόβλημα, ,όπου δούλεψα κ με τα linksheets).
Χρησιμοποιώ την brad 1.02.21-0.4.5.3 μόνο κ μόνο για το autoresolution !!
Λευτέρη στην 1.03.49 - 0.4.5.3 τα δοκίμασες αυτά;
Και εγώ την 1.02.21-0.4.5.3 και δεν έχω πρόβλημα, με την 1.03.49 - 0.4.5.3 είχα τα προβλήματα με τα moviesheets και γύρισα στην 1.02.21-0.4.5.3.
Κωνσταντίνε έχω δουλέψει σχεδόν όλες τις εκδόσεις του b-rad !
Σε κάθε αναβάθμιση δούλευαν κανονικά τα moviesheets με τις ρυθμίσεις που δώσανε εδώ τα παιδιά στο S00custom-options.
Κάποια στιγμή έκανα ένα reset στις ρυθμίσεις μου και δεν δούλευε τίποτα ότι κ σε όποια έκδοση δοκίμαζα (χρησιμοποιώντας πάντα το custom αρχείο).
Κάποια στιγμή δοκίμασα χωρίς να τροποποιήσω το S00custom αρχείο κ ότι αλλαγή να την κάνω μέσα από το webfront όπως εξήγησα παραπάνω.
(ακόμα κ με την 1.03.49 - 0.4.5.3 δεν είχα κανένα πρόβλημα, ,όπου δούλεψα κ με τα linksheets).
Χρησιμοποιώ την brad 1.02.21-0.4.5.3 μόνο κ μόνο για το autoresolution !!