Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες. Κάποιος πουλάει σε τιμή-χώμα μιά Ace... Μπορείς να βγεις κερδισμένος...![]()
FATALITY! Φωναξε η καθαρίστρια και η βελόνα πετάχτηκε στην άλλη άκρη του πικαπ, σήκωσε το διαμαντάκι της προς τον ουρανό και άφησε την τελευταία της πνοή!
Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της Sumiko βλέποντας το διαμελισμένο της κορμί και ένας βρυχιθμός ακούστηκε από τον ιδιοκτήτη της που σχεδόν έκανε την καθαρίστρια να αδειάσει το περιεχόμενο των εντέρων της στο φρεσκοσκουπισμένο χαλί.
Η δολοφονία έγινε εχθές στο σπίτι μου. Περιτό να πω το τι ακούστηκε, οι απώλειες ήταν 1 Sumiko Blue point, ένα βάζο και ένα KwanDao που έτυχε να έχω εκείνη τη στιγμή στα χέρια μου και να κάνω προπόνηση. Φυσικά η καθαρίστρια ξέχασε να ζητήσει λεφτά.
Σήμερα το πρωί μίλησα με τον άνθρωπο που συνεργάζομαι και η απάντηση ήταν ως εξής:
Η Sumiko κάνει αναβελόνωση (ή κάπως έτσι) στις κεφαλές της, οπότε μπορώ πρακτικά να αγοράσω μία τέτοια κεφαλή σε προνομιακή τιμή. Μία Blue point special π.χ. στα 250 ευρώ περίπου.
Φυσικά ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να πάω πιό πάνω, και πόσο κάνει μία επισκευασμένη Black Pearl.
Και ρωτώ λοιπόν...
Να πάω σούμπιτος για μία τέτοια περίπτωση; Οι κεφαλές είναι κάτι που δεν μπορείς να δοκιμάσεις εύκολα. Και θεωρώ τις Sumiko αρκετά καλές. Βέβαια δεν έχω ακούσει άλλες στο σύστημά μου.
Ή να πάω για κάποια άλλη; Η Denon δεν νομίζω να μου καθήσει, ψάχνω κυρίως για υψηλοέξοδες MC (λόγω του Phono stage του Copland.
Ας πούμε ότι διαθέτω γύρω στα 700 -800 ευρώ.
Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάποια κεφαλή και να κάνω και μία ανακαλωδίωση στο πικάπ μου.
Και κάτι βασικό...
Το πικάπ μου είναι το Rega Planar 3 με τον παλιό RB300 πριν τον κουτσουρέψουν και τον κάνουν πιό φτηνό βάζοντας χειρότερο βαρίδι και πουλώντας το δικό μου σαν upgrade kit.
Μέχρι πιό επίπεδο κεφαλής θα ήταν σοφό να παίξω;
Ευχαριστώ
Κατι ηξεραν στα παλιά πικ-απ που έβαζαν καπάκι....:drummer:Πήγε να ξεσκονήσει το πικάπ με Swiffer, που αν βρεί οτιδήποτε να έχει ακίδα το μαζεύει.
Το swiffer πέρασε, το KwanDao έφυγε από τα χέρια μου, το βάζο μπήκε στη μέση να σώσει την καθαρίστρια με αποτέλεσμα και τα δύο να σπάσουν στον τοίχο, η γυναίκα μου ούρλιαξε γιατί νόμιζε ότι θα πετύχαινα την καθαρίστρια, εγώ ούρλιαξα γιατί δεν τη πέτυχα...
Δε μου λέτε κύριε διαχειριστά θέλετε να το γυρίσετε σε σκηνοθεσία audiophile ταινιών τρόμου ή σας είπε κανείς ότι αναφέρεστε στη διαθήκη μου σαν "κληρονόμος του συστήματος του εκλιπόντως σε περίπτωση εγκεφαλικού";
Μπα που να υπογράψει συμβόλαιο ο δήμαρχός σας με τον Μπουγά και να ανοίγει όλες τις συναυλίες που θα γίνονται εκεί πάνω!
Κατι ηξεραν στα παλιά πικ-απ που έβαζαν καπάκι....:drummer:
μην χολοσκάς πάρε μια Dynavector 20 High και θα παίζεις καλύτερα από πριν (εύκολα..) και θα σου κοστίσει και φθηνα.
κοίτα ο σωστός διαχειριστής :SFGSFGSF: τα λέει, ο ένοικος σκέφτεται :ADFAD2: και η σύζυγος αποφασίζει :HTEHETH63:.......αν έχεις 2ψηφιο αριθμό δίσκων κάτσε στα αυγά σου (με νέα κεφαλή), αν ακούς λιγότερες απο το 1/5 βινύλιο σε σχέση με cd ξανακάτσε στα αυγά σου (με νέα κεφαλή shure - mm-οικονομική) αν ακούς μία φορά τον μήνα βάλτου ένα plexi glass να το χαζεύεις.....:7SFGSFG:
Αυτό που λέμε όλα σχετικά!
Σόρρυ αλλά μτχ κεφαλή είναι μεγάλο ρίσκο, μόνο αν ξέρεις τον ιδιοκτήτη...........
αλλά δεν με έπιασε, ούτε και συ. Άστο...
Και που να δεις τι ωραια που φαινεται μολυβι του μπαγασα του συγχωρεμενου του SUPERMAN καρφωμενο στο γουφερ του 802 και τον γιοκα σου να σου το δειχνει καμαρωνοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγνώμη δηλαδή όταν έρχονται παιδάκια μπορούν να πάνε και να χώσουν δαχτυλάκια στα phase plugs των atc ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.