Μου διαμέλισαν το μωρό μου! :(

πάρτε καμιά Ρωσσίδα για καθαρίστρια. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δε θα καθαρίζει και έτσι θα γλιτώσετε τέτοιου είδους έξοδα. Βέβαια ίσως έχει άλλα έξοδα, αλλά τουλάχιστον θα το φφχχαριστηθείτε!

Γελάτε με τον πόνο μου... παλιοχαρακτήρες! Που να σας στοιχιώσει η Έφη Θώδη το στερεοφωνικό σας και ότι βάζετε στο cd σας να το τραγουδάει εκείνη!

Το πικαπάκι μου δεν το αλλάζω. Μιά χαρά είναι. Έχει και καπάκι αλλά η ηλίθια αποφάσισε να το σηκώσει και να περάσει το swiffer κάτω από τη κεφαλή.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ WINS! FATALITY!

Περιμένω να μάθω νέα και να δω τελικά αν θα πάω στην Benz ή στη Sumiko.
Απλά με ξενίζει λίγο η αγορά ενός τόσο ευαίσθητου κοματιού σαν μεταχειρισμένο.

Κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτές τις κεφαλές και να μπορεί να τις κρίνει μεταξύ τους;

Βασικά
1. η κεφαλή πάντα φοράει το προφυλακτικό της. Κινδυνεύει ακόμα και από μένα. (κάλυμα δεν έχει το πικάπ)
2. Στην σοφίτα δεν καθαρίζει κανείς. Ουσιαστικά δεν μπαίνει καν μέσα. Όταν πρωτοήρθε της έδειξα τον χώρο και της είπα: "Τον είδες ? Δεν θα τον ξαναδείς"
3. Καθαρίζω μόνος μου. Ούτε καν η σύζυγος.

4. Σε κατανοώ απόλυτα. Κουράγιο....

Το προφυλακτικό της Sumiko είναι απλά ένα πλαστικό που κατεβαίνει μπροστά από τη βελόνα. Αν φύγει από τη βάση του ο βραχίωνας ακουμπάει αυτό αντί για τη βελόνα στο πλατό.
Αυτό όμως δεν εμπόδισε το ξεσκονόπανο να περάσει από κάτω και να ακρωτηριάσει τη βελόνα (ανατρίχιασα πάλι).

Το στερεοφωνικό μου είναι στο σαλόνι, οπότε δεν μπορώ να αποκλείσω τον κόσμο από εκεί... :(

Στο σαλόνι μεν, αλλά αυτό δεν σε σταματάει να βγάλεις ένα απαγορευτικό...

Να σηκώσει το καπάκι του πικάπ η καθαρίστρια ?
ήμαρτον....

Συγνώμη δηλαδή όταν έρχονται παιδάκια μπορούν να πάνε και να χώσουν δαχτυλάκια στα phase plugs των atc ?

Και άντε, στα phase plugs πάει κι έρχεται, σε κανένα μεγάφωνο έτσι και τα χώσουν τι γίνεται;

Ειδικά το mid και το tweeter, που στα ATC είναι μαλακά...

Δε μου λέτε κύριε διαχειριστά θέλετε να το γυρίσετε σε σκηνοθεσία audiophile ταινιών τρόμου ή σας είπε κανείς ότι αναφέρεστε στη διαθήκη μου σαν "κληρονόμος του συστήματος του εκλιπόντως σε περίπτωση εγκεφαλικού";

Μπα που να υπογράψει συμβόλαιο ο δήμαρχός σας με τον Μπουγά και να ανοίγει όλες τις συναυλίες που θα γίνονται εκεί πάνω!

FATALITY! Φωναξε η καθαρίστρια και η βελόνα πετάχτηκε στην άλλη άκρη του πικαπ, σήκωσε το διαμαντάκι της προς τον ουρανό και άφησε την τελευταία της πνοή!
Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της Sumiko βλέποντας το διαμελισμένο της κορμί και ένας βρυχιθμός ακούστηκε από τον ιδιοκτήτη της που σχεδόν έκανε την καθαρίστρια να αδειάσει το περιεχόμενο των εντέρων της στο φρεσκοσκουπισμένο χαλί.

Η δολοφονία έγινε εχθές στο σπίτι μου. Περιτό να πω το τι ακούστηκε, οι απώλειες ήταν 1 Sumiko Blue point, ένα βάζο και ένα KwanDao που έτυχε να έχω εκείνη τη στιγμή στα χέρια μου και να κάνω προπόνηση. Φυσικά η καθαρίστρια ξέχασε να ζητήσει λεφτά.

Σήμερα το πρωί μίλησα με τον άνθρωπο που συνεργάζομαι και η απάντηση ήταν ως εξής:
Η Sumiko κάνει αναβελόνωση (ή κάπως έτσι) στις κεφαλές της, οπότε μπορώ πρακτικά να αγοράσω μία τέτοια κεφαλή σε προνομιακή τιμή. Μία Blue point special π.χ. στα 250 ευρώ περίπου.
Φυσικά ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να πάω πιό πάνω, και πόσο κάνει μία επισκευασμένη Black Pearl.

Και ρωτώ λοιπόν...
Να πάω σούμπιτος για μία τέτοια περίπτωση; Οι κεφαλές είναι κάτι που δεν μπορείς να δοκιμάσεις εύκολα. Και θεωρώ τις Sumiko αρκετά καλές. Βέβαια δεν έχω ακούσει άλλες στο σύστημά μου.
Ή να πάω για κάποια άλλη; Η Denon δεν νομίζω να μου καθήσει, ψάχνω κυρίως για υψηλοέξοδες MC (λόγω του Phono stage του Copland.

Ας πούμε ότι διαθέτω γύρω στα 700 -800 ευρώ.
Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάποια κεφαλή και να κάνω και μία ανακαλωδίωση στο πικάπ μου.

Και κάτι βασικό...
Το πικάπ μου είναι το Rega Planar 3 με τον παλιό RB300 πριν τον κουτσουρέψουν και τον κάνουν πιό φτηνό βάζοντας χειρότερο βαρίδι και πουλώντας το δικό μου σαν upgrade kit.
Μέχρι πιό επίπεδο κεφαλής θα ήταν σοφό να παίξω;
Ευχαριστώ

μην χολοσκάς πάρε μια Dynavector 20 High και θα παίζεις καλύτερα από πριν (εύκολα..) και θα σου κοστίσει και φθηνα.

Απάντηση: Re: Μου διαμέλισαν το μωρό μου! :(

Πήγε να ξεσκονήσει το πικάπ με Swiffer, που αν βρεί οτιδήποτε να έχει ακίδα το μαζεύει.
Το swiffer πέρασε, το KwanDao έφυγε από τα χέρια μου, το βάζο μπήκε στη μέση να σώσει την καθαρίστρια με αποτέλεσμα και τα δύο να σπάσουν στον τοίχο, η γυναίκα μου ούρλιαξε γιατί νόμιζε ότι θα πετύχαινα την καθαρίστρια, εγώ ούρλιαξα γιατί δεν τη πέτυχα...
Κατι ηξεραν στα παλιά πικ-απ που έβαζαν καπάκι....:drummer:

Δε μου λέτε κύριε διαχειριστά θέλετε να το γυρίσετε σε σκηνοθεσία audiophile ταινιών τρόμου ή σας είπε κανείς ότι αναφέρεστε στη διαθήκη μου σαν "κληρονόμος του συστήματος του εκλιπόντως σε περίπτωση εγκεφαλικού";

Μπα που να υπογράψει συμβόλαιο ο δήμαρχός σας με τον Μπουγά και να ανοίγει όλες τις συναυλίες που θα γίνονται εκεί πάνω!

κοίτα ο σωστός διαχειριστής :SFGSFGSF: τα λέει, ο ένοικος σκέφτεται :ADFAD2: και η σύζυγος αποφασίζει :HTEHETH63:.......αν έχεις 2ψηφιο αριθμό δίσκων κάτσε στα αυγά σου (με νέα κεφαλή), αν ακούς λιγότερες απο το 1/5 βινύλιο σε σχέση με cd ξανακάτσε στα αυγά σου (με νέα κεφαλή shure - mm-οικονομική) αν ακούς μία φορά τον μήνα βάλτου ένα plexi glass να το χαζεύεις.....:7SFGSFG:

Αυτό που λέμε όλα σχετικά!

ρε Μιχαλη τι κελεπουρι ειναι αυτη η καθαρηστρια που εχεις?:flipout::flipout::flipout: Γιατι δε λες να σου καθαρισει και την τηλεοραση μπας και παρεις επιτελους καινουρια!:flipout::flipout::flipout:

μην χολοσκάς πάρε μια Dynavector 20 High και θα παίζεις καλύτερα από πριν (εύκολα..) και θα σου κοστίσει και φθηνα.

Μία τιμούλα και που μπορώ να τη βρώ παρακαλώ; :p

κοίτα ο σωστός διαχειριστής :SFGSFGSF: τα λέει, ο ένοικος σκέφτεται :ADFAD2: και η σύζυγος αποφασίζει :HTEHETH63:.......αν έχεις 2ψηφιο αριθμό δίσκων κάτσε στα αυγά σου (με νέα κεφαλή), αν ακούς λιγότερες απο το 1/5 βινύλιο σε σχέση με cd ξανακάτσε στα αυγά σου (με νέα κεφαλή shure - mm-οικονομική) αν ακούς μία φορά τον μήνα βάλτου ένα plexi glass να το χαζεύεις.....:7SFGSFG:

Αυτό που λέμε όλα σχετικά!

Κοίτα...
Έχω κάπου στους 130 δίσκους...
Με περιμένουν άλλοι 300 περίπου στο πατρικό μου που δεν έχω βρεί ακόμα χόρο για να τους βάλω.
Ένα φιλαράκι θέλει να μου χαρίσει άλλους 120.
Και γενικά αν βρώ κάτι που θέλω να αγοράσω σε δίσκο, το παίρνω σε δίσκο.

Κατά τα άλλα...
Τις ώρες που παίζει μουσική βάζω CD.
Τις ώρες όμως που ακούω μουσική δεν έχω πρόβλημα να ακούσω από δίσκους κατά τουλάχιστον 50%.

Άμα είναι να ακούω χειρότερα από το πικάπ μου από ότι ακούω από το cd (Copland 823) τότε δεν έχω λόγο να αγοράσω κεφαλή! Πουλάω το πικάπ και τους δίσκους μου και χώνω τα λεφτά σε cdάκια. :-)

Σόρρυ αλλά μτχ κεφαλή είναι μεγάλο ρίσκο, μόνο αν ξέρεις τον ιδιοκτήτη...........

Μα δεν διαφωνώ, αλλά δεν του είπα να την κρατήσει πασά μου! Άλλο είπα - και τού'κλεισα και το μάτι δις παρακαλώ - αλλά δεν με έπιασε, ούτε και συ. Άστο...

Τα σέβη μου κύριοι...

αλλά δεν με έπιασε, ούτε και συ. Άστο...

Τρέχεις πολύ φαίνεται. Που να σε πιάσουμε! ;)
Δεν είναι κακή ιδέα η αγορά μεταχειρισμένου όταν όμως είσαι σίγουρος για αυτό που αγοράζεις και γνωρίζεις καλά το αντικείμενο...
Εγώ δεν...

Συγνώμη δηλαδή όταν έρχονται παιδάκια μπορούν να πάνε και να χώσουν δαχτυλάκια στα phase plugs των atc ?
Και που να δεις τι ωραια που φαινεται μολυβι του μπαγασα του συγχωρεμενου του SUPERMAN καρφωμενο στο γουφερ του 802 και τον γιοκα σου να σου το δειχνει καμαρωνοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκει να δεις πως προσπαθεις να γλυτωσεις το τριπλο Bypass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eλα......αντρα μου παρε ανασες,σιγα σιγα φου φου φου ,παιδακι ειναι τι να κανουμε,φου φου φου ,χαλαρωσε ντε ,σιγα τωρα .....ενα παλιοηχειο ειναι πως κανεις ετσι?????????Ευκαιρεια ειναι να παρουμε εκεινα τα μικρα τα φουξια που με αρεσουνε και ταιριαζουν με τις κουρτινες-ΦΟΥ ΦΟΥ ΦΟΥ εγω..............:twoguns::twoguns::twoguns:

καλα τι πωρωση ειναι αυτή με το βινύλιο... ακόμα και τα πολεμικά όργανά του με βελόνα μοιάζουν.... :p:p
Ολόψυχα περαστικά σας ευχομαι (εχει και το καλό του - καινουριες κεφαλές, καινουριες βελόνες, νέο στρώσιμο, νεες ακουστικές εμπειρίες, νεο tuning, ολα γι αυτά δεν γίνονται άλλωστε?)

ΔΕΝ ερχομαι να σου αλλάξω καλώδιο στον ενισχυτή. :p:p Την θέλω την ζωή μου.......
:eek:
:violent-smiley-008:
:devil-smiley-029::behead::behead:

:angel: