Μου΄φυγε η μαγκια

Re: Μου´φυγε η μαγκια

Ακούγοντας συστήματα σε μία έκθεση βγάζουμε καλύτερα συμπεράσματα από ένα σωστά ματσαρισμένο σύστημα σε οικιακό περιβάλλον;
Δεν νομίζω Γιώργο μου... Συγκεκριμένα μόνο σαν ανέκδοτο μπορείς να το πεις αυτό.
Οι κατασκευαστές/αντιπρόσωποι στήνουν τα συστήματα στις εκθέσεις σύμφωνα με τα δικό τους στοκ ενώ ο ιδιότης σύμφωνα με το στοκ ολόκληρης της αγοράς.
Τα δικά μου τα ηχεία π.χ. τα έχω ακούσει με περισσότερους ενισχυτές από ότι μπορεί να έχεις ακούσει εσύ αυτά που πουλάς ή ο κύριος Ζαφειρόπουλος τα ίδια ηχεία.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το thread μόνο υπερβολικές δεν είναι. Και ούτε σκοπό παραπληροφόρησης έχουν μιας και μιλάμε για ηχεία που δεν έχουν, ούτε πρόκειται να έχουν ταίρι στην αγορά ακόμη και αν ο Γιάννης έφτιαχνε ένα δεύτερο ζευγάρι, ίδιο με τα δικά του.
Το σύστημα που άκουσα είναι μακράν το καλύτερο σύστημα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αξίζει μία βόλτα να το ακούσεις και είναι κρίμα που δεν έγινε τελικά η ακρόαση που κανονίζαμε πριν από κάποιους μήνες στον Γιάννη.

Για να σου δώσω ένα συγκρίσιμο μέγεθος με ηχεία που γνωρίζεις καλά, αν τα ηχεία του Γιάννη έπαιρναν ένα 97% στην ρεαλιστικότητα του ήχου τα Acoustic Zen Addagio που γνωρίζεις αρκετά θα προσπαθούσαν να πλησιάσουν το 60%...
Δεν το λέω για να προσβάλω τα Acoustic Zen τα οποία τα θεωρώ καλά ηχεία, αλλά απλά για να καταλάβεις τις διαφορές... -bye-

Αγαπητε Μιχαλη,

Καταρχην να σου πω οτι 2-3 συστηματα καθε χρονο στο Μοναχο (οχι παντα τα ιδια) παραδιδουν ηχο για σεμιναριο.
Απιστευτη αληθοφανεια για εμας τους κοινους θνητους.
Αυτα τα ολιγα ειναι οντως ΚΟΡΥΦΑΙΑ συστηματα αλλα απευθυνονται σε ολιγους επισης, διοτι ειναι πανακριβα.

Σαφως και μια επισκεψη σε ενα τετοιο event εμπλουτιζει οσο τιποτα αλλο τις εμπειριες ενος χαιφιντελιστα.

Επιμενω λοιπον οτι οι εκφρασεις σας ειναι υπερβολικες.

Τωρα οσον αφορα τα Acoustic Zen Αdagio σαφως και δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη με το ηχειο του Γιαννη για πολλους και διαφορους λογους.

Εκει ομως που τοποθετειται το συγκεκριμενο ηχειο στον εμπορικο στιβο (3800 ευρω) ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη ο leader της κατηγοριας τιμης του και ηχητικα και κατασκευαστικα και αισθητικα.

Επισης μιας και εθιξες το συγκεκριμενο θεμα και αναφερθηκες σε συγκεκριμενο μοντελο ηχειων .....συγχωρεσε με για αυτο που θα σου πω, αλλα προτιμω σαφως τα Adagio απο τα δικα σου ηχεια και τα θεωρω μια κλαση τουλαχιστον ανωτερα.-bye-

Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

Ο Μιχάλης έχει δίκιο δεν γίνεται κανένα συγκριτικό μέσα σ' αυτό το θέμα.

Πιθανότατα στο άμεσο μέλλον,να κάνουμε μερικά σε διάφορες κατηγορίες ηχείων:AFADF0:

Γιώργο, λυπάμαι, αλλά βγάζεις μια περίεργη "κακία", χωρίς λόγο.

Αν μιλούσαμε έτσι για κανένα ηχείο που φέρνεις εσύ, είμαι σίγουρος ότι δε θα έλεγες "σιγά ρε παιδιά, πώς κάνετε έτσι", ή "πηγαίνετε στο Μόναχο ν' ακούσετε κανένα ηχείο".

Τέλος πάντων...

Γιώργο, λυπάμαι, αλλά βγάζεις μια περίεργη "κακία", χωρίς λόγο.

Αν μιλούσαμε έτσι για κανένα ηχείο που φέρνεις εσύ, είμαι σίγουρος ότι δε θα έλεγες "σιγά ρε παιδιά, πώς κάνετε έτσι", ή "πηγαίνετε στο Μόναχο ν' ακούσετε κανένα ηχείο".

Τέλος πάντων...

Αγαπητε μου φιλε guybrush το ξερεις πολυ καλα οτι σε συμπαθω και δεχομαι τα περισσοτερα απο οσα μου λες και πολλες απο τις παρατηρησεις που μου κανεις.

Κακια δεν ειναι ομως...Εδω δεν εχεις δικιο.

Περισσοτερο θα ελεγα οτι ειναι καποια επαναλαμβανομενα γεγονοτα και δηλωσεις απο ορισμενους συνφορουμιτες (τους οποιους σεβομαι κατα τα αλλα) οι οποιες με κουρασαν και αντεδρασα καπως ετσι ατσαλα..

Επαναλαμβανω οτι το post μου δεν ειχε σαν κεντρικο θεμα του την αποδοση καποιου συγκεκριμενου συστηματος φιλου χαιφιντελιστα και συνφορουμιτη. Ποσο μαλλον του Γιαννη τον οποιο συμπαθω κι εκτιμω ως εναν απο τους αξιοτερους εκπροσωπους του Ορφεα (μαλλον ο καλυτερος) κι ο ιδιος φυσικα το γνωριζει.
Δεν γεννηθηκαμε χθες. Ο καθενας εχει την ιστορια του στον χωρο.

Τωρα οσον αφορα τα δικα μου προιοντα ενα ηχειο σαν του Γιαννη το οποιο θα κοστιζε π.χ.25000 θα ειχε απο πισω του κι ενισχυτικα των 20000 χιλιαδων και μια αντιστοιχη πηγη χωρια τα καλωδια, οποτε το να παιζε εξαιρετικα ειναι αναμενομενο με πληρη απουσια του στοιχειου της εκπληξεως.

Η περιπτωση ομως εδω ειναι εντελως διαφορετικη.

α. Μην με κράξετε διότι ... ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ (πλήν 10άλεπτης γνωριμίας προ 2ετίας και αγοράς ενός καλωδίου! ...σοβαρά)... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ. Γ. 'Music Lover' Θεοφιλάκο για την εισαγωγή/αντιπροσωπία της Ιαπωνικής Sun Audio στην Ελλάδα. Τώρα το πήρα είδηση που μπήκα στο site του. Προ δεκαετίας και βάλε θυμάμαι-μου είπαν, την είχε κάποιος ΘΜ ? I don't remember. Τέλος πάντων, δεν είναι πολύ μακρυά η ώρα που θα περάσω να ακούσω οτιδήποτε υπάρχει σε demo από την Sun Audio εν έτη 2008. Εχω κόλλημα να ακούσω αυτά τα 300B monos της φίρμας, τον 2A3 τον έχω χαρεί λίγο και στο σπίτι μου προ 5αετίας .

β. Πιστεύω, με βάση την γνωστή 6ή hi-endική αίσθηση ότι τα Crescendo της Acoustic Zen με πχ εναν Antileon Sig.Stereo + πρό της Gryphon και καλώδια Absolute της A.Z. θα ήταν ένα hi-end σύστημα της κατηγορίας 'μου'φυγε η μαγκιά class' αλλά και 'εντός των όποιων λογικών hi-end πλαισίων τιμής' και κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακούσουμε σε κάποια έκθεση ταυτόχρονα με ενα 2ο σύστημα που θα βασίζεται σε λυχνίες ή εαν θέλετε και πιο προσιτό στον μέσο audiophile.

α. Μην με κράξετε διότι ... ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ (πλήν 10άλεπτης γνωριμίας προ 2ετίας και αγοράς ενός καλωδίου! ...σοβαρά)... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ. Γ. 'Music Lover' Θεοφιλάκο για την εισαγωγή/αντιπροσωπία της Ιαπωνικής Sun Audio στην Ελλάδα. Τώρα το πήρα είδηση που μπήκα στο site του. Προ δεκαετίας και βάλε θυμάμαι-μου είπαν, την είχε κάποιος ΘΜ ? I don't remember. Τέλος πάντων, δεν είναι πολύ μακρυά η ώρα που θα περάσω να ακούσω οτιδήποτε υπάρχει σε demo από την Sun Audio εν έτη 2008. Εχω κόλλημα να ακούσω αυτά τα 300B monos της φίρμας, τον 2A3 τον έχω χαρεί λίγο και στο σπίτι μου προ 5αετίας .

β. Πιστεύω, με βάση την γνωστή 6ή hi-endική αίσθηση ότι τα Crescendo της Acoustic Zen με πχ εναν Antileon Sig.Stereo + πρό της Gryphon και καλώδια Absolute της A.Z. θα ήταν ένα hi-end σύστημα της κατηγορίας 'μου'φυγε η μαγκιά class' αλλά και 'εντός των όποιων λογικών hi-end πλαισίων τιμής' και κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακούσουμε σε κάποια έκθεση ταυτόχρονα με ενα 2ο σύστημα που θα βασίζεται σε λυχνίες ή εαν θέλετε και πιο προσιτό στον μέσο audiophile.

α. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

β. Πολυ ενδιαφερουσα ιδεα και εξαιρετικη 6η αισθηση!

Σαφως και μια επισκεψη σε ενα τετοιο event εμπλουτιζει οσο τιποτα αλλο τις εμπειριες ενος χαιφιντελιστα.

Εδώ είμαι αντίθετος γιατί απλά έχω ακούσει κορυφαία συστήματα στημένα σε σπίτια με μεράκι, ξενύχτια και πολύ ψάξιμο. Ειδικά το ότι ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του μία γκάμα προϊόντων απείρως μεγαλύτερη από οποιονδήποτε εκθέτη δίνει στον καταναλωτή το προβάδισμα.
Αν βρεθώ στο Μόναχο την εποχή που έχει την έκθεση θα το επιδιώξω πάντως... -bye-

Επιμενω λοιπον οτι οι εκφρασεις σας ειναι υπερβολικες.

Πως βγαίνει ένα τέτοιο συμπέρασμα όταν δεν έχετε ακούσει καν το σύστημα;
Ως τώρα δύο το άκουσαν και οι δύο έχουν την ίδια ιδέα...

Επισης μιας και εθιξες το συγκεκριμενο θεμα και αναφερθηκες σε συγκεκριμενο μοντελο ηχειων .....συγχωρεσε με για αυτο που θα σου πω, αλλα προτιμω σαφως τα Adagio απο τα δικα σου ηχεια και τα θεωρω μια κλαση τουλαχιστον ανωτερα.-bye-

Αλίμονο αν είχα πρόβλημα. Άλλωστε γνωρίζεις ότι συμπαθώ και εσένα αλλά και πολλά μηχανήματα που αντιπροσωπεύεις. Από εκεί και πέρα ο παράγοντας "γούστο" έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα ηχεία, τους ενισχυτές, τις πηγές.
Ένας κορνάκιας θα είχε και των δύο τα ηχεία για τα μπάζα... :flipout:

Αλίμονο αν είχα πρόβλημα. Άλλωστε γνωρίζεις ότι συμπαθώ και εσένα αλλά και πολλά μηχανήματα που αντιπροσωπεύεις. Από εκεί και πέρα ο παράγοντας "γούστο" έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα ηχεία, τους ενισχυτές, τις πηγές.
Ένας κορνάκιας θα είχε και των δύο τα ηχεία για τα μπάζα... :flipout:

Σου ανταποδιδω την φιλοφρονηση Μιχαλη.

Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.

Οσον αφορα την τελευταια σου παρατηρηση δεν εχεις κι αδικο, αν και ειναι δυστυχες γεγονος αυτο κι ειναι κατι που με στεναχωρει στον χωρο (ο οπαδισμος στις τοπολογιες, ειδη ηχειων, ψηφιακο vs αναλογικο κτλ).

Η μουσικη ειναι μια κι οσα επιστρατευουμε για την αναπαραγωγη της πρεπει απλα να την υπηρετουν οσο το δυνατον πιο σωστα.

Δεν χωρανε εδω παρωπιδες και δογματισμοι.

Σήμερα πήγα επίσκεψη στον Γιάννη κι εγώ...:grinning-smiley-043

Καταρχήν τα ηχεία είναι πολύ πιο όμορφα από κοντά.Τα αδικούν οι φωτογραφίες.Οι κόποι τόσων χρόνων δεν πήγανε χαμένοι κι αν σκεφτεί κανείς πως το σύστημα μπορεί να ανέβει κι άλλο του αξίζουν χίλια συγχαρητήρια.Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να κατέβω Πετρούπολη μόνο για την ακρόαση αλλά και για τον ίδιο τον Γιάννη μιας και είναι νέος κι από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες στον χώρο..

Δεν πήγα για να κρίνω το σύστημα μιας και δεν είναι η δουλειά μου αυτή και σύστημα τέλειο δεν υπάρχει όπως έχουμε πει.Πάντως είναι τρομερή εμπειρία και σίγουρα στα καλύτερα συστήματα που έχω ακούσει με κορυφαία επιμέρους χαρακτηριστικά, με το δυνατό του χαρτί το στιβαρό κι ελεγχόμενο χαμηλό.Παίζει το σύστημά του όλα τα είδη μουσικής σε ότι ένταση του ζητήσεις χωρίς να ενοχλεί ( πράγμα πολυ σημαντικό για μένα) και η μουσική βγαίνει αβίαστα σε πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.Σε κάποια σημεία είναι τρομακτικό σε δυναμικά.Και πάλι μπράβο!

Τα ηχεία του πιστεύω πως είναι της τάξεως των 20,000 Ευρώ σε αντιστοιχία.

Πάντως είναι τελικά και πώς θα στήσεις ένα σύστημα.Πρώτη φορά άκουσα Symphonic Line & Clearaudio να παίζουνε έτσι!

Γιάννη, θα ξαναπεράσω αφού βάλεις χαλιά το χειμώνα μία βόλτα..;)

Επειδη οι πληροφοριες που λαμβανω απο διαφορους χαιφιντελιστες,οι οποιοι εχουν επισκεφτει και ακουσει το συστημα του Γιαννη ειναι απο τις πιο αντικρουομενες που εχω ακουσει ποτε (απο δυθυραμβικες εως ακρως απογοητευτικες), πραγματικα δεν ξερω τι να συμπερανω...:BXVZCBXZ6:??

Την Τριτη το βραδυ ειχαμε μια συζητηση για το θεμα με δυο φιλους και πελατες οι οποιοι εχουν ακουσει το συστημα....και οι χαρακτηρισμοι τους
για αυτο ηταν σχεδον...απαξιωτικοι για να το πω ευγενικα.

Πραγματικα η υποθεση ειναι μυστηριο, μια δαιδαλωδης κατασταση διαφορετικων γουστων και ενα μεγαλο παζλ για μενα που με βαζει σε πειρασμο.:AFADF0:

Γιαννη καποια στιγμη πρεπει να σε επισκεφτω για να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα..:grandpa:

Ηθικον συμπερασμα: Τελικα δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη σε αυτο το αναθεματισμενο χομπι ουτε στον κ.... σου:flipout:

Αλλα εδω σε μια εκθεση να πας,θα ακουσεις χιλιαδες αντικρουομενες αποψεις και γνωμες, τι να λεμε τωρα..

Ετσι ερχεται στο μυαλο η γνωστη εγγλεζικη παροιμια: one man's meal another man's poison..

Οφειλλω παντως να δηλωσω οτι τα γουστα των δυο προαναφερθεντων φιλων ειναι διαφορετικα απο τα δικα μου κι ολιγον τι αμφιλεγομενα..

Εμπιστευομαι δηλαδη πολυ περισσοτερο την γνωμη του kharmacoma..

Κύριοι, μόλις μου δώσατε food for thought!

Ετοιμάζω θεματάκι σπέσιαλ, που σηκώνει πολλή συζήτηση!

Πώς θα κρίνει κάποιος ένα σύστημα από τα λόγια τρίτων?Εάν δεν ακούσεις ο ίδιος άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ..

Έχει τύχη σε διαφορετικά συστήματα να συμφωνώ σε γνώμες παρευρισκομένων σε πολλά πράγματα και σε άλλες ακροάσεις να διαφωνώ με τις απόψεις των ιδίων.Προσωπικά για ατομική αγορά δεν θα εμπιστευόμουν τα αυτιά κανενός.

Το σύστημα του Γιάννη επειδή ήτανε (και ίσως είναι) σε διαρκή αναζήτηση έχει αλλάξει σε σύνθεση αρκετές φορές οπότε οι κρίσεις σαν σύνολο είναι άκυρες.Εγώ άκουσα την σημερινή τελευταία version και όπως ανέφερα άκουσα σύστημα,όχι απλά ένα ηχείο.

Κ. Θεοφιλάκο, για τα γούστα σε μένα αναφερόσασταν?Γιατί δεν γνωριζόμαστε καν,πώς ξέρετε τα γούστα μου και πώς ακούω?

Υ.Γ: Καλά ειδικά στις εκθέσεις και τις γνώμες της επόμενης μέρας, πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν μπήκα στο ίδιο δωμάτιο ή τηλεμεταφέρθηκα χωρίς να το καταλάβω σε άλλο..:flipout:

Φιλικά..-bye-

Κ. Θεοφιλάκο, για τα γούστα σε μένα αναφερόσασταν?Γιατί δεν γνωριζόμαστε καν,πώς ξέρετε τα γούστα μου και πώς ακούω?

Υ.Γ: Καλά ειδικά στις εκθέσεις και τις γνώμες της επόμενης μέρας, πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν μπήκα στο ίδιο δωμάτιο ή τηλεμεταφέρθηκα χωρίς να το καταλάβω σε άλλο..:flipout:

Φιλικά..-bye-

Αγαπητε Lemarchand ευκαιρια λοιπον να γνωριστουμε!!:flipout:

Ποτε δεν ξεχναω "δικτυοφατσες" (!?!) και με σενα αν δεν κανω λαθος συμβαδιζουν τα χουγια μας!:flipout::flipout:

Σαφως και δεν αναφερομουν βρε σε σενα, πως θα ηταν δυνατον αλλωστε αυτο?

Το υστερογραφο σου ειναι απο τα πιο σοφα λογια, που πρεπει να εχει υπ´οψιν του μονιμως, ο καθε νεοσεισερχομενος (κι εμπειρος) στον χωρο!-bye-

Την Τριτη το βραδυ ειχαμε μια συζητηση για το θεμα με δυο φιλους και πελατες οι οποιοι εχουν ακουσει το συστημα....και οι χαρακτηρισμοι τους
για αυτο ηταν σχεδον...απαξιωτικοι για να το πω ευγενικα.

Προς το παρόν, μέσα από αυτό το νήμα διαβάζω μόνο καλά λόγια για το σύστημα του Γιάννη...
Εγώ διευκρίνισα κάποια πράγματα που θα ήθελα να δω βελτιωμένα γιατί ξέρω ότι αυτό θα βοηθήσει ίσως τον Γιάννη να τα βελτιώσει.
Μία αναφορά ίσως, όχι στα άτομα αλλά στα σχόλιά τους θα ήταν εποικοδομητική και πιστεύω θα βοηθούσε τον Γιάννη να πάει παρακάτω.
Μπορεί κάποια από αυτά όντως να είναι σωστά, κάποια να είναι καθαρά θέμα γούστου και κάποια να είναι καθαρά θέμα εμπάθειας... -bye-

Οφειλλω παντως να δηλωσω οτι τα γουστα των δυο προαναφερθεντων φιλων ειναι διαφορετικα απο τα δικα μου κι ολιγον τι αμφιλεγομενα..

Εμπιστευομαι δηλαδη πολυ περισσοτερο την γνωμη του kharmacoma..

Αν μιλαμε για τους γνωστους αγνωστους που σπαταλανε τον χρονο τους βολταρωντας στα μαγαζια τοτε η οποια κριση τους ειναι απλα γελοια. Ατομα τραμπαδοροι στο μεγαλειο τους που απο το σπιτι τους εχουν παρελασει ολα τα μηχανηματα που αντιπροσωπευονται των οποιων η δισκοθηκη αποτελειται απο 10 cd με τα 9 αντιγραφες δεν αποτελουν σοβαροι κριτες. Οπως επισης επειδη θα σχολιαστει ασχημα το σπιτι μου δεν ειναι κεντρο διερχομενων και μεχρι τωρα συγκεκριμενα ατομα εχουν ερθει σε διαστημα 3 χρονων. Οι γνωστοι αγνωστοι λοιπον κανανε και κανουν παντα ακροαση γιαλατζι! Και επειδη καταντανε και κατανταμε κατινες δυστυχως κρινοντας συστηματα κακοπροαιρετα συνηθως πισω απο τις πλατες καποιων γιατι ειναι στην φυση μας (και επειδη στο καταστημα μου τους τα χωνω ασχημα) λογικο το βρισκο αυτον τον σχολιασμο. Μονο που Γιωργο μου εγω δεν θα το ανεφερα καν κατι τετοιο. Ξερεις οι ιδιοι λενε απειρα για πολλους ακομη και για εσενα οποτε προσεχε φιλε. Ελπιζω να καταλαβαινεις...

Αν μιλαμε για τους γνωστους αγνωστους που σπαταλανε τον χρονο τους βολταρωντας στα μαγαζια τοτε η οποια κριση τους ειναι απλα γελοια. Ατομα τραμπαδοροι στο μεγαλειο τους που απο το σπιτι τους εχουν παρελασει ολα τα μηχανηματα που αντιπροσωπευονται των οποιων η δισκοθηκη αποτελειται απο 10 cd με τα 9 αντιγραφες δεν αποτελουν σοβαροι κριτες. Οπως επισης επειδη θα σχολιαστει ασχημα το σπιτι μου δεν ειναι κεντρο διερχομενων και μεχρι τωρα συγκεκριμενα ατομα εχουν ερθει σε διαστημα 3 χρονων. Οι γνωστοι αγνωστοι λοιπον κανανε και κανουν παντα ακροαση γιαλατζι! Και επειδη καταντανε και κατανταμε κατινες δυστυχως κρινοντας συστηματα κακοπροαιρετα συνηθως πισω απο τις πλατες καποιων γιατι ειναι στην φυση μας (και επειδη στο καταστημα μου τους τα χωνω ασχημα) λογικο το βρισκο αυτον τον σχολιασμο. Μονο που Γιωργο μου εγω δεν θα το ανεφερα καν κατι τετοιο. Ξερεις οι ιδιοι λενε απειρα για πολλους ακομη και για εσενα οποτε προσεχε φιλε. Ελπιζω να καταλαβαινεις...

Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για αυτο!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Χιουμορ κανουμε ρε Γιαννη, δεν παιρνω στα σοβαρα τις γνωμες του καθε τυχαιου..Εχε μου εμπιστοσυνη τουλαχιστον σε αυτο.:a0210:

Προς το παρόν, μέσα από αυτό το νήμα διαβάζω μόνο καλά λόγια για το σύστημα του Γιάννη...
Εγώ διευκρίνισα κάποια πράγματα που θα ήθελα να δω βελτιωμένα γιατί ξέρω ότι αυτό θα βοηθήσει ίσως τον Γιάννη να τα βελτιώσει.
Μία αναφορά ίσως, όχι στα άτομα αλλά στα σχόλιά τους θα ήταν εποικοδομητική και πιστεύω θα βοηθούσε τον Γιάννη να πάει παρακάτω.
Μπορεί κάποια από αυτά όντως να είναι σωστά, κάποια να είναι καθαρά θέμα γούστου και κάποια να είναι καθαρά θέμα εμπάθειας... -bye-

Ε, χμ..η εμπαθεια ειναι καπως...βαρια λεξη. Δεν το πιστευω αυτο.

Αυτο που πιστευανε (νομιζω) ειπανε οι ανθρωποι...Το θεμα ειναι οτι:

Για μερικους μερικους που και που καμια επισκεψη σε ΩΡΛ κανει...θαυματα!:flipout::flipout::flipout:

Για αλλους η ασθενεια ειναι....ανιατη:flipout:

Ο Γιαννης απο οτι καταλαβα απο τα συμφραζομενα του αντεληφθην για ποιους ομιλω..