musiclover
Senior Member
- 19 December 2007
- 345
Re: Μου´φυγε η μαγκια
Αγαπητε Μιχαλη,
Καταρχην να σου πω οτι 2-3 συστηματα καθε χρονο στο Μοναχο (οχι παντα τα ιδια) παραδιδουν ηχο για σεμιναριο.
Απιστευτη αληθοφανεια για εμας τους κοινους θνητους.
Αυτα τα ολιγα ειναι οντως ΚΟΡΥΦΑΙΑ συστηματα αλλα απευθυνονται σε ολιγους επισης, διοτι ειναι πανακριβα.
Σαφως και μια επισκεψη σε ενα τετοιο event εμπλουτιζει οσο τιποτα αλλο τις εμπειριες ενος χαιφιντελιστα.
Επιμενω λοιπον οτι οι εκφρασεις σας ειναι υπερβολικες.
Τωρα οσον αφορα τα Acoustic Zen Αdagio σαφως και δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη με το ηχειο του Γιαννη για πολλους και διαφορους λογους.
Εκει ομως που τοποθετειται το συγκεκριμενο ηχειο στον εμπορικο στιβο (3800 ευρω) ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη ο leader της κατηγοριας τιμης του και ηχητικα και κατασκευαστικα και αισθητικα.
Επισης μιας και εθιξες το συγκεκριμενο θεμα και αναφερθηκες σε συγκεκριμενο μοντελο ηχειων .....συγχωρεσε με για αυτο που θα σου πω, αλλα προτιμω σαφως τα Adagio απο τα δικα σου ηχεια και τα θεωρω μια κλαση τουλαχιστον ανωτερα.
Ακούγοντας συστήματα σε μία έκθεση βγάζουμε καλύτερα συμπεράσματα από ένα σωστά ματσαρισμένο σύστημα σε οικιακό περιβάλλον;
Δεν νομίζω Γιώργο μου... Συγκεκριμένα μόνο σαν ανέκδοτο μπορείς να το πεις αυτό.
Οι κατασκευαστές/αντιπρόσωποι στήνουν τα συστήματα στις εκθέσεις σύμφωνα με τα δικό τους στοκ ενώ ο ιδιότης σύμφωνα με το στοκ ολόκληρης της αγοράς.
Τα δικά μου τα ηχεία π.χ. τα έχω ακούσει με περισσότερους ενισχυτές από ότι μπορεί να έχεις ακούσει εσύ αυτά που πουλάς ή ο κύριος Ζαφειρόπουλος τα ίδια ηχεία.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το thread μόνο υπερβολικές δεν είναι. Και ούτε σκοπό παραπληροφόρησης έχουν μιας και μιλάμε για ηχεία που δεν έχουν, ούτε πρόκειται να έχουν ταίρι στην αγορά ακόμη και αν ο Γιάννης έφτιαχνε ένα δεύτερο ζευγάρι, ίδιο με τα δικά του.
Το σύστημα που άκουσα είναι μακράν το καλύτερο σύστημα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αξίζει μία βόλτα να το ακούσεις και είναι κρίμα που δεν έγινε τελικά η ακρόαση που κανονίζαμε πριν από κάποιους μήνες στον Γιάννη.
Για να σου δώσω ένα συγκρίσιμο μέγεθος με ηχεία που γνωρίζεις καλά, αν τα ηχεία του Γιάννη έπαιρναν ένα 97% στην ρεαλιστικότητα του ήχου τα Acoustic Zen Addagio που γνωρίζεις αρκετά θα προσπαθούσαν να πλησιάσουν το 60%...
Δεν το λέω για να προσβάλω τα Acoustic Zen τα οποία τα θεωρώ καλά ηχεία, αλλά απλά για να καταλάβεις τις διαφορές...![]()
Αγαπητε Μιχαλη,
Καταρχην να σου πω οτι 2-3 συστηματα καθε χρονο στο Μοναχο (οχι παντα τα ιδια) παραδιδουν ηχο για σεμιναριο.
Απιστευτη αληθοφανεια για εμας τους κοινους θνητους.
Αυτα τα ολιγα ειναι οντως ΚΟΡΥΦΑΙΑ συστηματα αλλα απευθυνονται σε ολιγους επισης, διοτι ειναι πανακριβα.
Σαφως και μια επισκεψη σε ενα τετοιο event εμπλουτιζει οσο τιποτα αλλο τις εμπειριες ενος χαιφιντελιστα.
Επιμενω λοιπον οτι οι εκφρασεις σας ειναι υπερβολικες.
Τωρα οσον αφορα τα Acoustic Zen Αdagio σαφως και δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη με το ηχειο του Γιαννη για πολλους και διαφορους λογους.
Εκει ομως που τοποθετειται το συγκεκριμενο ηχειο στον εμπορικο στιβο (3800 ευρω) ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη ο leader της κατηγοριας τιμης του και ηχητικα και κατασκευαστικα και αισθητικα.
Επισης μιας και εθιξες το συγκεκριμενο θεμα και αναφερθηκες σε συγκεκριμενο μοντελο ηχειων .....συγχωρεσε με για αυτο που θα σου πω, αλλα προτιμω σαφως τα Adagio απο τα δικα σου ηχεια και τα θεωρω μια κλαση τουλαχιστον ανωτερα.