Μου το κουνήσανε

Είναι πραγματικά εξευτελιστικό να βλέπεις τέτοια εγκατάσταση. 0 μοίρες,με προσανατολισμό αλλού για αλλού, σε σκιερό μέρος. Ούτε μια από τις 3 βασικές συνθήκες δεν τηρείται σε αυτή την εγκατάσταση.
Πως να το εξηγήσω σαν να σου πούλησε κάποιος ένα καλάμι ψαρέματος πανάκριβο και εσύ να ψαρεύεις στην παιδική πισίνα ελπίζοντας να πιάσεις ψάρι.

Νομιζω εισαι υερβολικος.
Η στεγη ειναι διριχτη με δεδομενο προσανατολισμο ανατολη η μιση και δυση η αλλη.
καλυτερα δεν γινετα.
Η φωτογραφια βγηκε λιγο πριν τη δυση οπου ολη η ανατολικη πλευρα ειναι στη σκια.
Δηλαδη με τετοια στεγη τι να εκανε ο ανθρωπος?

Νομιζω εισαι υερβολικος.
Η στεγη ειναι διριχτη με δεδομενο προσανατολισμο ανατολη η μιση και δυση η αλλη.
καλυτερα δεν γινετα.
Η φωτογραφια βγηκε λιγο πριν τη δυση οπου ολη η ανατολικη πλευρα ειναι στη σκια.
Δηλαδη με τετοια στεγη τι να εκανε ο ανθρωπος?

Συγνώμη δεν είχα σαφή εικόνα, έτσι κι αλλιώς 3 πάνελ φαίνονται, δεν έχει νόημα η κουβέντα απλά έχω δει πολλά, να κάνουν εγκαταστάσεις με λάθος προσανατολισμούς, λάθος κλίσεις. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει δικαίωμα του είναι, ήθελε φωτοβολταικά, έβαλε.

Φίλε supersonic δεν μας δείχνεις τον ιστό καλά.Σου το ξεβιδώσανε και το κουνήσανε ή το σπρώξανε? Τέλος πάντον βλέπω ένα καλό στερέωμα της βάσης. Μία λύση είναι για αρχή να ανεβάσεις λίγο το πιάτο σου αν έχει κι'άλλο ιστό, απ'τό να περιμένεις το μάστορα τους..

edit: τώρα είδα που λές στο κουνήσαν προς τα πάνω

Last edited:
τα έχουν κάνει μαντάρα.
στα τέτοια τους.
οι φωτό δεν δείχνουν καλά δυστυχώς.

attachment.php

Στην όρθια μετα βίας φαίνεται, αρχικά η επάνω περιφέρεια του κατόπτρου ήταν λίγο μπροστά από τα κεραμίδια και άντε να ήταν μισό πόντο πάνω από το κεραμίδι.
Τώρα είναι κάτω από το κεραμίδι.
Προφανώς το κατέβασαν λίγο σε ύψος και μετά το χώσανε μέσα, κάτω από το κεραμίδι, ώστε να σηκωθεί η κάτω περιφέρεια πάνω από το πάνελ.
Αρα τώρα θεωρητικά αφού είναι το πάνελ από κάτω πρέπει να μπεί προσθήκη στον τοίχο να ξαναπιάσουν τα στηρίγματα ώστε να έχει αέρα να κινηθεί χωρίς το εμπόδιο του κεραμιδιού.

Με το γείτονα δεν έχω τίποτα.
Αυτοί σε κάποια φάση του είπαν θα το κουνήσουμε λίγο, εγώ περίμενα να με ειδοποιήσουν πριν κάνουν κάτι, και φυσικά κάνανε ό,τι τους ήρθε, θεωρώντας ότι ενημέρωσαν.
Και το ζόρι δεν είναι τα 50 ευρώ που θα θελήσει ο μάστορας.
Ούτε ποιός θα τα πληρώσει.
Γίνεται να βάλω τώρα πχ σε ένα λογαριασμό 50 ευρώ και να γίνει?
χωρίς να ψάχνω το Μάκη πως τον λέγανε, να κλείσω ραντεβού, να είμαι σπίτι, να μπορεί αυτός, να ακούω τη γκρίνια του "πως στο κάνανε έτσι", να έχω την έννοια μην χαλάσω την επένδυση των 25000 που έκανε ο δίπλα, που θα το ακουμπήσει για να κάνει τρύπες.....χ...μέσα

Last edited:
Re: Απάντηση: Μου το κουνήσανε

Το θέμα είναι να μην έχει στραβώσει η επιφάνεια του κατόπτρου...

άμα είναι να σκεφτόμαστε και τέτοια....

πάντως κλειδιά εξάγωνα είχαν σίγουρα.

Αλλου θα ειναι εκτεθειμενο στο βορια κα δεν θα εχει στηριξη σε τοιχο

θα ξανακάνω μια αυτοψία με σκοπό την εύρεση εναλλακτικής ή επιδόρθωσης.
αλλά ....πεδιόμετρο.....γιοκ

να με δεις με πεδιόμετρο, δύσκολο διότι δεν έχω και δεν κατέχω.