Μουσική για τεστ του συστήματός σας...

Επίσης σας προτείνω να ακούσετε την "Μυθωδεία" του Βαγγέλη Παπαθανασίου.
Δώστε βάση στα λόγια, αν το σύστημά σας τα αναπαράγει σωστά .

(MOVEMENT I)

ONE,TWO,THREE
ONE,TWO,THREE
ONE,TWO,THREE
ONE,TWO,THREE

(ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ) (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΧΟΡΟΣ)

ΔΙ--Α Ε--ΛΑ
ΔΙ--Α Ε--ΛΑ
ΔΙ-Α Ε--ΛΑ
ΔΙ-Α Ε--ΛΑ
ΔΙ-Α Ε---ΛΑ
ΔΙ-Α Ε--ΛΑ

.................................ΔΙ-Α Ε--ΛΑ
.................................ΔΙ-Α Ε---ΛΑ

ΕΛΑ

ΔΙ-Α Ε-ΡΩ-ΤΑ.............ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ (ΕΛΑ)

ΖΗ-ΤΩ ΣΥ Ε-ΛΑ...........ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ

.................................ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ

ΔΙ-Α ΣΥ ΘΕ ΜΟΥ..........ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ

ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ................ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ

ΕΣΩ ΜΕΝ ΣΥ................ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ

ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ................ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ

ΕΝ ΖEI ΘΕ-ΟΣ
ΕΝ ΖEI ΘΕ-ΟΣ

ΖΗ-ΤΩ ΤΕ ΤΗN ΜΗΤEΡΑ ΘΕΕ
ΖΗ-ΤΩ ΤΕ ΤΗN ΜΗΤEΡΑ ΘΕΕ

ΜΟΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΝ
ΜΟΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΝ

ΠΑΙ ΖΕΥ ΠΑΙ ΔEI
ΠΑΙ ΖΕΥ ΠΑΙ ΔEI...........ΠΑΙ ΔEI ΠΑΙ

ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ

(ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ) (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΧΟΡΟΣ)

ΔΕΟΜΕΝΟΙ.....................ΔΙ-
ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ
.....................................Α ΤΕ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ
.....................................ΤΗΝ MΗ-
ΔΕΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ
.....................................TE-ΡΑ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ

ΔΕΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ

ΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΕΙ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΕΩΜΕΝ ΣΟΙ
ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝΟΙ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΕΩΜΕΝ ΣΟΙ
ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝΟΙ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΕΩΜΕΝ ΣΟΙ
ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝΟΙ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΕΩΜΕΝ ΣΟΙ
ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝ ΔΕΟΜΕΝΟΙ

Παναθηναικάρα μου.....Δεν πάμε καλά ρε king...Αλλά τώρα είναι που θέλει υποστήριξη η ομάδα...

Επίσης σας προτείνω να ακούσετε την "Μυθωδεία" του Βαγγέλη Παπαθανασίου.
Δώστε βάση στα λόγια, αν το σύστημά σας τα αναπαράγει σωστά...

Συγχαρητήρια. Η Μυθωδεία έχει όντως ηχογράφηση αναφοράς. Δυστυχώς για μένα ανήκει στα εργαλεία του συστήματος (σαν δίσκος τέστ), αφού μουσικά δεν κατάφερε να με κουνήσει. Αντίθετα, το βινύλιο African Spirits έχει φωνές που λάμπουν και είναι και μια Spiritual αναφορά στις ρίζες της σύγχρονης μαύρης μουσικής. Ειδικά η παιδική χορωδία του είναι άπαιχτη.

http://cover6.cduniverse.com/msiart/large/0000403/0000403044.jpg

Συγχαρητήρια. Η Μυθωδεία έχει όντως ηχογράφηση αναφοράς. Δυστυχώς για μένα ανήκει στα εργαλεία του συστήματος (σαν δίσκος τέστ), αφού μουσικά δεν κατάφερε να με κουνήσει. Αντίθετα, το βινύλιο African Spirits έχει φωνές που λάμπουν και είναι και μια Spiritual αναφορά στις ρίζες της σύγχρονης μαύρης μουσικής. Ειδικά η παιδική χορωδία του είναι άπαιχτη.

1825.jpg

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗΗΗ

Να και ένας ακόμη που εκτός από δισκάρα, έχει και δύσκολη σχετικά αναπαραγωγή της μπάσο. Μας αποκαλύπτει το πόσο αναλυτικό - ευκρινές είναι ένα σύστημα χωρίς να χάνει την μουσικότητά του. Επίσης το πόσο χρονισμένο είναι. Το κυριότερο κατ'εμέ.
http://ec1.images-amazon.com/images/P/B00005A0V0.01._SS500_SCLZZZZZZZ_.jpg

Oxygene_album_cover.jpg

MOBILE FIDELITY ORIGINAL MASTER RECORDING (ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΛΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑΥΛΑΚΙ ΕΕΕ!! ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΤΑ ΑΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10000GIGA MP3 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ :operator: :operator: :grandpa: :grandpa: )

Re: Απάντηση: Μουσική για τεστ του συστήματός σας...

Καλά, το συγκεκριμένο είναι τουλάχιστον όλα τα λεφτά!
Δίσκος αναφοράς τεχνικά και μουσικά, ΙΜΗΟ.

Φασιστική Νοοτροπία!!!

Αν μπορούσα, θα έκανα edit στο εισαγωγικό μου post με καινούργια links γιατί, τουλάχιστον στο δικό μου PC αυτά τα .mp3 δείχνουν πολύ unstable και μου κλείνει ο explorer αν προσπαθήσω να τα κάνω open (και όχι download)

Γι' αυτό τα ανέβασα και σε .wma και σας βάζω τα νέα links (νομίζω είναι καλύτερα και παίζουν κατ' ευθείαν), για να μην αναγκάζεστε να επισκεφτείτε αυτό το... μισητό Forum του A.C.A. (όπου όλα τα κάνουμε προς επίδειξη!!!)

edited by Panagiotidis
Θα το κάνατε το ήξερα (σας είχε ξεφύγει αλλά κάλιο αργά παρά ποτε... :flipout:)

Λοιπόν επειδή το καθιερώσατε σαν σύστημα να σβήνετε posts, να κάνετε edit και να μην προσφέρετε τίποτα, θα σας συνιστούσα να συγκεντρώνεστε πιό συχνά εσείς οι Διαχειριστές (κυρίως της Θεσ/κης) να πίνετε το καφεδάκι της παρηγοριάς γιατί τουλάχιστον στην High End (ο Θεός να την κάνει) σε λίγο, μόνον εσείς θα γράφετε και μερικά nick names!!! :BDGBGDB55:

Και επειδή πρόκειται να το σβήσετε και αυτό το έχω κάνει save στο PC μου, έτσι, για να θυμάμαι τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ!!!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο θεάρεστο έργο σας...

Κε Χρηστο εσείς γιατί δεν σέβεστε την παράκληση συμφορουμιτη να μην αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του ,πραγμα που αποκαλύψατε πάνω από 4 φορές ,αν έχετε προσωπικά με τον Internet King υπάρχουν και άλλοι τρόποι να συνεννοηθείς.

Re: Φασιστική Νοοτροπία!!!

Θα το κάνατε το ήξερα (σας είχε ξεφύγει αλλά κάλιο αργά παρά ποτε... :flipout:)

Λοιπόν επειδή το καθιερώσατε σαν σύστημα να σβήνετε posts, να κάνετε edit και να μην προσφέρετε τίποτα, θα σας συνιστούσα να συγκεντρώνεστε πιό συχνά εσείς οι Διαχειριστές (κυρίως της Θεσ/κης) να πίνετε το καφεδάκι της παρηγοριάς γιατί τουλάχιστον στην High End (ο Θεός να την κάνει) σε λίγο, μόνον εσείς θα γράφετε και μερικά nick names!!! :BDGBGDB55:

Και επειδή πρόκειται να το σβήσετε και αυτό το έχω κάνει save στο PC μου, έτσι, για να θυμάμαι τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ!!!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο θεάρεστο έργο σας...

Μη μπαίνεις στον κόπο γιά το συγκεκριμένο. Μπορείς να το σβήσεις από το pc σου μπας και γλυτώσεις μερικά Κ.
Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε μας (να, βλέπεις το quotaρισα κι όλας γιά να το έχουμε διπλό)