Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Παίρνω τα cd μου και τα κάνω θρύψαλα στην τελική! Τι να τα κάνω τα ωραία κείμενα και τους γαμάτους δίσκους και να έχω πικράνει ανθρώπους που είναι φίλοι μου?

:grinning-smiley-043

Eνταξει....Μπροστα στα λογια αυτα γονατιζεις και τα μουτζωνεις ολα πραγματικα.

Αν εστιαζαμε ολοι σε αυτα που λεει ο Μπαιρα ισως να ειχαμε μια λαμπροτερη οπτικη ...

Εντάξει Ναθ. μπορεί να μην σπάσω όλα μου τα cd.Να σπάσω μόνο όσα δεν μου χρειάζονται! Τα καλά θα τα έχω σε άλλο σημείο!:flipout:

Να το θέσω πιο ήρεμα κάνοντας ταυτόχρονα και μια ερώτηση. Γιατί οι απέναντι δεν κατάφεραν ποτέ να στήσουν μουσική κατηγορία(ούτε θα τα καταφέρουν ποτέ)?Στατιστικά, θα υπάρχουν και εκεί άνθρωποι που χειρίζονται καλά τον γραπτό λόγο και θα έχουν και την διάθεση να γράψουν κείμενα.

Γιατί εκεί δεν αισθάνονται ελεύθεροι να εκφραστούν. Ο λόγος? Φοβούνται !Και γιατί? Δεν αισθάνονται ότι απευθύνονται σε φίλους! Άντε να πάω εγώ τώρα απέναντι να κάνω παρουσίαση δίσκου και να αναφέρομαι σε καραβάκια! Κόλαση!

Εδώ το κάνω έτσι όπως το νιώθω, γιατί εδώ είναι οι φίλοι μου!
Εδώ είμαστε φίλοι
Και η κατηγορία πρωτίστως είναι το δέσιμο μας

Για αυτό έχουν λυσσάξει οι “απέναντι”
Για αυτό δεν γεμίζουν ούτε ταξί

Θα δείτε τι θα γίνει στην Έκθεση
Έξι δωμάτια θα χρειαστούμε:ernaehrung004::ernaehrung004:

Εγώ έχω λόγους που απέχω και θα με κρατήσουν ακόμα καιρό σε αποχή.

Αλλωστε δεν είμουν από τους γραφίστατους.
Και άλλες φορές τα γραπτά μου περνο'ύσαν ασχολίαστα αλλά δεν είναι εκεί ο θέμας μας.

Χαλαρώστε και οι έχοντες ψυχικό σθένος και διάθεση(γιατί αυτά μου λείπουν για την ώρα), πέστε με τα μούτρα.!:2thumb22sup:

Αλλωστε συμφωνουμε όλοι στην φιλία που μας δένει και αυτό αρκεί σαν βάση για πολλά.

Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Εγώ έχω λόγους που απέχω και θα με κρατήσουν ακόμα καιρό σε αποχή.

Αλλωστε δεν είμουν από τους γραφίστατους.
Και άλλες φορές τα γραπτά μου περνο'ύσαν ασχολίαστα αλλά δεν είναι εκεί ο θέμας μας.

Χαλαρώστε και οι έχοντες ψυχικό σθένος και διάθεση(γιατί αυτά μου λείπουν για την ώρα), πέστε με τα μούτρα.!:2thumb22sup:

Αλλωστε συμφωνουμε όλοι στην φιλία που μας δένει και αυτό αρκεί σαν βάση για πολλά.

Δημήτρη πολλές φορές μια παρουσίαση θέλει το χρόνο της...
Εχει συμβεί σε όλους αυτό!:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Σαν μέλος για χρόνια, ανέβασα ότι κυκλοφορούσε και με ενδιέφερε από κάποια είδη που γνωρίζω πιο καλά. Μιλάμε για πολύ πράγμα.
Το 80% ,μη πω και παραπάνω, από την πλειοψηφία των φίλων, δεν τα γούσταραν και μάλιστα με αιχμηρά σχόλια απαντούσαν.

Έχω θάψει τους Beatles (δηλαδή τα ιερά και τα όσια των περισσοτέρων) και μάλιστα τους αποκάλεσα Beatless.

Έχω γράψει στον Σούρλα, ότι όλοι αυτοί που ακούς, έκαναν μισή ώρα για να κατουρήσουν με όλα αυτά τα πλουμιστά βρακιά που φορούσαν.

E και τι έγινε; Δεν κωλώνω Χριστό να πω την άποψη μου. Δεν αισθάνομαι ότι γράφω στο Cosmopolitan και θα με παρεξηγήσουν οι φίλες μου.

Και με τα μέλη που οι μουσικές μας διαφορές είναι τεράστιες, τυχαίνει η αγάπη μας να είναι μεγαλύτερη.

Η κατηγορία είναι τα μέλη της. Και αυτό επιβεβαιώνεται γιατί σαν διαχειριστής χρόνια εδώ μέσα ,το 80% αυτών που έχουν παρουσιαστεί όλα αυτά τα χρόνια δεν με αφορούν, ούτε θα τα ακούσω ποτέ (και θα τα κριτικάρω αν μπορώ).

Το ίδιο φαντάζομαι συμβαίνει με όλους τους διαχειριστές της κατηγορίας και
τώρα και στο παρελθόν.

Οι περιστασιακοί χαβαλέδες ,ναι δεν έχουν τύχη. Και αυτό είναι κέρδος για την κατηγορία. Δεν είμαστε το φιλάκι.gr και ούτε θα γίνουμε.

Τζίμη μου :worshippy::worshippy:

Η Κατηγορία όντως είναι τά μέλη της και εσύ ξέρεις περισσότερο από πολλούς τί φτιάξατε από τό μηδέν ,όπως και τό πώς συγκεράσατε και καλοδεχτήκατε ανθρώπους μέ γνώμη και 5 γνώσεις δίπλα σας και πού επίσης δέν θέσατε ως κριτήριο νά υπάρχει κάποια σούπερ ντούπερ ''θεαματικότητα'' λές και θάπρεπε η Κατηγορία νάχει καί ένα μηχανάκι τής AGB νά μετράει.

Τό ότι απ´εδώ μέσα βέβαια έχουν παρουσιαστεί στά περισσότερα είδη ένα σωρό πρωτιές πού συχνά είτε ''αγνοούνται''πλήρως ,είτε αναφέρονται στόν επίσημο τύπο 5-6 μήνες μετά είναι κάτι πού δέν γίνεται νά παραγνωριστεί.

Η τό ότι αυτή εδώ η κολώνια κρατάει χρόνια μέ τίς διαφοροποιήσεις της τίς διαφωνίες της αλλά καί τήν δεδομενη αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη πού υπάρχει και μεθαύριο θάπάει και παραπέρα από άλλους ...

Καί επειδή αναφέρθηκες στά περί ''filaki gr'' καλό θαταν νά διευκρινιστεί ότι καί η Μουσική Κατηγορία είναι μιά ειδική κατηγορία τού φόρουμ ώς πρός τόν κόπο,τό ψάξιμο ,τίς ''χυλόπιτες'' πού τρώμε απο κάποια πράγματα πού αγοράζουμε,τίς χαρές πού παίρνουμε από άλλα,αλλά και στόν χρόνο πού αφιερώνει ο καθείς στό χόμπυ του

Ετσι όπως πάει τό πράγμα απο μερικούς είναι σάν νά μπεί κάποιος μέ ένα view master στήν Κατηγορία τών Προβολέων(επί παραδείγματι) και νά επιμένει στούς εκεί θαμώνες ότι το view master του είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί στήν αγορά καί όταν τού πούνε δυό φωνήεντα μερικοί μέ γνώσεις αυτός θά αρχίσει και νά διαμαρτύρεται ότι αδικείται κιόλας ή ''αποκλείεται''..
Ωπα..Κάπου υπάρχει και αυτό πού λέμε πώς μπαίνει κάποιος και ενεργοποιείται σέ μιά Κατηγορία .
Ετσι και η Μουσική Κατηγορία δέν σημαίνει ''ανοίγω τό ράδιο'' και ακούω και άμα λάχει σάς την λέω κιόλας μιάς καί από τό ''ράδιο'' εγώ τά ξέρω καλύτερα..
Ως εκ τούτου είναι μιά Ειδική Κατηγορία πού βεβαίως είναι ανοικτή σέ οποιον θέλει ειλικρινά νά συμμετέχει,αλλά νά θέλει ειλικρινά..
Και ας είναι μέ κείμενο,μέ συζήτηση,μέ ενημέρωση,μέ νέες μουσικές παραγωγές και ότι άλλο θέλει.

Γιά μένα ,ως μέλος της πάντως, μέ ενδιαφέρει νά γίνει περισσότερο ελκυστική και σέ καινούριους φίλους μέ ανοικτά αυτιά καί πρόθεση νά αμφισβητήσουν ακόμα καί τίς βασικές τους επιλογές.Οχι νά τίς αναθεωρήσουν,αλλά τουλάχιστον νά τίς αμφισβητήσουν...
Ισως η κρίση στην κοινωνια νάναι μιά ευκαιρία νέας συσπείρωσης τελικά εδώ,ώς πρός τό πολιτιστικό κομμάτι τουλάχιστον..
Αναμένομεν.:ernaehrung004:

Αληθεια Σπυρο θελει μιση ωρα για να κατουρησουν ο Μοτσαρτ και ο Μπαχ?:flipout:

Όχι μωρέ παραπληροφόρηση του Μανωλάκου ήταν...:Banane0:

Τσ τσ τσ, αυτό το παιδί παντού συνωμοσίες....:afro:

Λοιπον αυτο που ειπε ο Μπαιρα για τη φιλια ειναι κατι που τριβελιζε στο μυαλο μου σημερα.Παντα με ολους τους φιλους που εχω κανει ολα τα χρονια,το σημειο αναφορας ηταν σχεδον παντα η μουσικη.Ηταν ο συνδετικος κρικος για τον αν μια παρεα θα εξελισσοταν σε φιλια.Με πολλους απο αυτους φτασαμε μεχρι και στις κουμπαριες με αλλους ψιλοχαθηκα,αλλα οταν βρισκομαστε παντα θα ρωτησει ο ενας τον αλλο αν εχει ακουσει τιποτα καλο τελευταια.Η μουσικη ηταν για μενα ενα κριτηριο για μια φιλια.Ακομα και στη σχεση με τη γυναικα μου ειχε ρολο η μουσικη ως κριτηριο.Τα τελευταια χρονια με τις δουλειες και τις οικογενειες καπου μου ελειψε αυτη η κουβεντα για τη μουσικη.
Εδω βρηκα ανθρωπους που εγιναν φιλοι χωρις μαλιστα να συναντιουνται λογω της μουσικης.την πρωτη φορα που γνωριστηκα απο κοντα ενιωσα σαν να τους ξερω καιρο.Το ειδα στο προσωπο τους.Η ιδια τρελλα,το ιδιο κολλημα.Μου ηρθε ξανα στο μυαλο η μουσικη,ο λογος για τον οποιο θα ενδιαφερομουν για να γνωρισω εναν ανθρωπο.Και το κριτηριο αυτο μεχρι στιγμης δεν με εχει διαψευσει...

Last edited:
Λοιπον αυτο που ειπε ο Μπαιρα για τη φιλια ειναι κατι που τριβελιζε στο μυαλο μου σημερα.Παντα με ολους τους φιλους που εχω κανει ολα τα χρονια,το σημειο αναφορας ηταν σχεδον παντα η μουσικη.Ηταν ο συνδετικος κρικος για τον αν μια παρεα θε εξελισσοταν σε φιλια.Με πολλους απο αυτους φτασαμε μεχρι και στις κουμπαριες με αλλους ψιλοχαθηκα,αλλα οταν βρισκομαστε παντα θα ρωτησει ο ενας τον αλλο αν εχει ακουσει τιποτα καλο τελευταια.Η μουσικη ηταν για μενα ενα κριτηριο για μια φιλια.Τα τελευταια χρονια με τις δουλειες και τις οικογενειες καπου μου ελειψε αυτη η κουβεντα για τη μουσικη.
Εδω βρηκα ανθρωπους που εγιναν φιλοι χωρις μαλιστα να συναντιουνται λογω της μουσικης.

Προσωπικά δέν το πίστευα γιά τό διαδίκτυο και ειδικότερα γιά την Μουσική( καί όχι τό ''ράδιο ναούμε'':Banane0:) ότι θά υπήρχε η δυνατότητα νά αποκτήσω φίλους απ´αυτόν τόν τρόπο..
Καί όμως ενώ οι αρχικές δειλές συναντήσεις ξεκίνησαν μέ κάποιους ,έχοντας ως ''μέσον'' τίς συζητήσεις γιά Μουσική(καί όχι τό ''ράδιο ναούμε'':Banane0:)στήν πορεία αυτό εξελίχθηκε σέ ουσιαστικές σχέσεις..χρόνων ακόμα και μέ άτομα από άλλες πόλεις.
Αυτό όντως είναι ανεκτίμητο σύν τό συνεχές Μουσικό Ταξίδι τού καθενός..πού μπορεί νάναι και διαφορετικό..
Καί αυτό τό διαφορετικό προσθέτει και αλατοπίπερο και νοστιμιά στήν παρέα τελικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Το ''προχωράτε'' είναι μιά προτροπή ''Κινηθείτε και εδώ είμαστε''..
Χαρά μας και τιμή μας νά βλέπουμε διάδοχες καταστάσεις..

Το ''σειρά '' σας συμπεριλαμβάνει κάθε ενδιαφερόμενο..
Δεν σημαίνει βέβαια συνταξιοδότηση απ´τούς παλιότερους..

Αλλά μήν περιμένετε πάντα τούς παλιούς νάναι σε φόρμα ...Ειπαμε ,κυκλικά είναι τά πράγματα.

...κι εγώ που νόμιζα ότι οι ''παλιοί'' είναι πάντα σε ''φόρμα''...:2thumb22sup:
...εσεις, οι παλιοι είστε ο ''πυρήνας'' άρα εχετε τον έλεγχο των καταστάσεων όπου και όταν το θέλετε...
:grandpa::grandpa:

Νομίζω πώς ήρθε ο καιρός σιγά -σιγά νά υπάρξει μιά αμφίδρομη τροφοδότηση..

Υ.Γ.
Πάντως προσωπικά βλέπω αρκετό κόσμο στίς επάλξεις..Θάθελα και άλλους..
Νομίζω ότι είναι εδώ και θά ξαναπιάσουν τό νήμα.

:ernaehrung004::ernaehrung004:

:ADFADF1:....!

''εσεις, οι παλιοι είστε ο ''πυρήνας'' άρα εχετε τον έλεγχο των καταστάσεων όπου και όταν το θέλετε..''

@Στεφανία.

Δέν είναι ακριβώς έτσι,αλλά σαφώς και πρέπει καί νάναι εν μέρει έτσι...
Ακόμα καί στίς οικογένεις οι πετυχημένες ανατροπές δέν γίνονται μέ τυφλές συγκρούσεις αλλά μέ τήν απαιτούμενη εκείνη πορεία ,όπου ο νεότερος βαδίζοντας πλέον μέ σταθερά βήματα νοιώθει αρκετά ασφαλής ,ούτως ώστε νάναι πειστικός πρωτίστως μέ τόν εαυτό του,καί ως εκ τούτου και πειστικός πρός τούς μεγαλυτέρους του..
Μέ άλλα λόγια τό ''κλάμα γιά τήν αδίκια'' απλά δείχνει τήν ανετοιμότητα τού αμφισβητούντος..

Thanks γιά τήν ευκαιρία πού μού έδωσες..:ernaehrung004::ernaehrung004:

My pleasure doct...!!

Με τι ωραίο τρόπο χαρίζετε τις σκέψεις σας για ακόμα μία φορά...:rolleyes::rolleyes:
:smile:

Λοιπον αυτο που ειπε ο Μπαιρα για τη φιλια ειναι κατι που τριβελιζε στο μυαλο μου σημερα.Παντα με ολους τους φιλους που εχω κανει ολα τα χρονια,το σημειο αναφορας ηταν σχεδον παντα η μουσικη.Ηταν ο συνδετικος κρικος για τον αν μια παρεα θα εξελισσοταν σε φιλια.Με πολλους απο αυτους φτασαμε μεχρι και στις κουμπαριες με αλλους ψιλοχαθηκα,αλλα οταν βρισκομαστε παντα θα ρωτησει ο ενας τον αλλο αν εχει ακουσει τιποτα καλο τελευταια.Η μουσικη ηταν για μενα ενα κριτηριο για μια φιλια.Ακομα και στη σχεση με τη γυναικα μου ειχε ρολο η μουσικη ως κριτηριο.Τα τελευταια χρονια με τις δουλειες και τις οικογενειες καπου μου ελειψε αυτη η κουβεντα για τη μουσικη.
Εδω βρηκα ανθρωπους που εγιναν φιλοι χωρις μαλιστα να συναντιουνται λογω της μουσικης.την πρωτη φορα που γνωριστηκα απο κοντα ενιωσα σαν να τους ξερω καιρο.Το ειδα στο προσωπο τους.Η ιδια τρελλα,το ιδιο κολλημα.Μου ηρθε ξανα στο μυαλο η μουσικη,ο λογος για τον οποιο θα ενδιαφερομουν για να γνωρισω εναν ανθρωπο.Και το κριτηριο αυτο μεχρι στιγμης δεν με εχει διαψευσει...

Κι εδώ συμφωνούμε? Τι θα γίνει ρε?:ADFADF1:

Πραγματικά σκαλώνω όταν οι μουσικές προτιμήσεις κάποιου συμπίπτουν με τις δικές μου. Πέρα από τρείς τέσσερις γνωστές μπάντες, τα άλλα δεν είναι και γνωστά. Να σημειώσω βέβαια ότι αγαπάω πάρα πολύ και άτομα που ακούνε σκυλάδικα, ή έχω κολλητούς που ακούνε beats. Σίγουρα δηλαδή η μουσική είναι επιταχυντήριος μοχλός αλλά δε λειτουργεί σαν φρένο σε μία διαπροσωπική σχέση η πλευρά που δεν εγκρίνω.

Ο Σπύρος το έθεσε πολύ σωστά με το παράδειγμα του για το Viewmaster.
Είναι ακριβώς έτσι.
Ακόμη και τέτοια φαινόμενα εδώ μέσα, τα έχουμε υποδεχτεί με φροντίδα και προδέρμ.

σε καλώ και στην παραδοσιακή πλέον συνάντηση της κατηγορίας εν όψει της έκθεσης... εκεί θα δεις από κοντά φάτσες, θα ανταλλάξεις άπειρη χλεύη και θα διαπιστώσεις ότι ως συνήθως, το γκρι είναι που κυριαρχεί, όχι το άσπρο, όχι το μαύρο ...

Τέλος από μένα εδώ.

Τέλος και από εμάς.
Βλέπεις ότι η πλειοψηφία μηδενός εξαιρουμένου όσων μπήκαν στον κόπο να σου εξηγήσουν κάποια πράγματα σου εξηγούν ότι κάνεις λάθος.
Μην απαξιείς τον ίδιο τον εαυτό σου.
Αν έχεις να προσφέρεις κάτι στην κατηγορία πρόσφερε πρώτα με έργα και μετα με κριτική.

Τέθηκε ένα σημαντικό θέμα για αναθέρμανση της κατηγορίας και έχει εξελιχτεί σε γκρίνια περι ελιτισμού.
Εξετάζεται πολύ σοβαρά να σβηστούν τα παραστρατημένα.