Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Όπως γράφτηκε και παραπάνω, η Διαχείριση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σβηστούν (ή να μεταφερθούν) τα off topic μηνύματα. Είναι καλύτερα λοιπόν για όλους να κλείσει το θέμα εδώ.

Μιάς και ρωτήθηκα και με pm απο τον Νίκο και πραγματικά με τιμά που "επιλέχτηκα" για να πω την άποψη μου...

Διάβασα λίγο πολύ, τα post απο εκεί που τα είχα αφήσει και διακρίνω καταστάσεις...

Η μία είναι ότι ο Νίκος αναφέρει πράγματα περί κλειστού club κλπ και σίγουρα δεν είναι αυτό το οποίο συμβαίνει στο παρόν forum...

Προφανώς έχει ενοχληθεί και στο παρελθόν απο κάποιες "αποφάσεις" που μπορεί να ήταν και άδικες, μπορεί όμως και όχι...

Νίκο είμαστε "μεγάλα" παιδιά, όπως και προείπες και κάποια πράγματα οφείλουμε να τα καταλάβουμε....Πρέπει λοιπόν να καταλάβεις ότι απέναντι σου δεν έχεις κανέναν, μα κανέναν, τουλάχιστον απο τα μέλη που έχουν κάποια χιλιάδες post και είναι ενεργά...

Ξέρω απο την άλλη και λίγο τον Σπύρο και μάλιστα οι πιο πολλοί ξέρουμε ότι δεν θα αφήσει "κουβέντα" να πέσει αν δεν την υποστηρίξει ή αν δεν δηλώσει την αντίθεση του προς αυτή...

Και εγώ έχω βάλει post και μου τα έχωσε.....δίκαια ή άδικα.

Όταν λοιπόν πετάς "λέξεις" ή φράσεις, οι οποίες με κάποιον τρόπο "προσβάλλουν" την κατηγορία στην οποία έχει χυθεί αίμα για να μην είναι κλειστή, για να μην είναι ρατσιστική, αλλά για να έχει ένα επίπεδο ζηλευτό, με ανθρώπους αξιοζήλευτου πνευματικού επιπέδου(όχι μόνο ο Σπύρος)....τότε θα σου την πουν και ίσως και άκομψα.

Αλλά μέσα απο αυτό πρέπει να δείς το γιατί.....μήπως έχω λάθος??, μήπως όντως τα συγκεκριμένα άτομα θέλουν κάτι καλύτερο??

'Ολα αυτά δεν τα λέω "κάπως".....τα λέω επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είσαι κακοπροαίρετος, ούτε troll....
Αυτή την αίσθηση έχω.

Νομίζω πάντως ότι το τραβήξαμε και λίγο και αναμασάμε όντως πράγματα...

Το νήμα χρειάζεται τα παιδιά που ενδιαφέρονται και νομίζω ότι υπάρχουν σε πλειονότητα....πια.

Νίκο, προσυπογράφω το ποστ του Αιμίλιου!

Μια και ρώτησες και εμένα να σου πω την άποψη μου!

Κοίτα γύρω σου και δες τι κατάσταση επικρατεί! Και δεν μιλάω για την οικονομική κατάρρευση που κάποια στιγμή θα έρθει αλλά για την πολιτισμική – κοινωνική που συνήθως προηγείται! Στην Ελλάδα του 2010 επέστρεψε ο Big Brother, η Ρούλα, ο Κωστόπουλος, η Νατάλία και η Ευλαμπία του Γιοκαρίνη.

Για μένα δεν είναι ούτε θέμα σνομπισμού ούτε ελιτισμού ούτε καν θέμα αισθητικής(που υπάρχει και τέτοιο) το να περιφρουρήσω τον χώρο που αγαπώ. Πρωτίστως είναι θέμα συνείδησης !Με ενοχλεί πάρα πολύ και με προσβάλει το ότι κάποιοι έχουν επιλέξει τέτοιο τρόπο για να με αποχαυνώσουν. Τόσο πια δεύτερους μας έχουν που πιστεύουν ότι μεταξύ άλλων θα χάψουμε και την ανοησία του Βέρτη?
Οπότε ειλικρινά στον λέω, εγώ τον Βέρτη και τον κάθε Βέρτη εδώ μέσα δεν τον θέλω!
Και θα το πολεμήσω!
Επιπλέον δεν θα αφήσω την οποιαδήποτε διαφωνία που μπορεί να έχω με ανθρώπους να χαλάσει αυτό που όλοι έχουμε στήσει με κόπο, αλλά κυρίως να δηλητηριάσει τις φιλίες μου!

Δες λίγο αλλιώς το θέμα

Έγραψες τόσα που θα μπορούσες να είχες παρουσιάσει όλη την δισκογραφία των U2.Και τουλάχιστον σε ένα δίσκο θα είχες και δικό μου θετικό σχόλιο

Συμφωνώ στο να μην σβηστούν τα μηνύματα σου εκτός από εκείνο που έγραψες για ‘ξεράσματα”

Νίκο, προσυπογράφω το ποστ του Αιμίλιου!

Μια και ρώτησες και εμένα να σου πω την άποψη μου!

Κοίτα γύρω σου και δες τι κατάσταση επικρατεί! Και δεν μιλάω για την οικονομική κατάρρευση που κάποια στιγμή θα έρθει αλλά για την πολιτισμική – κοινωνική που συνήθως προηγείται! Στην Ελλάδα του 2010 επέστρεψε ο Big Brother, η Ρούλα, ο Κωστόπουλος, η Νατάλία και η Ευλαμπία του Γιοκαρίνη.

Για μένα δεν είναι ούτε θέμα σνομπισμού ούτε ελιτισμού ούτε καν θέμα αισθητικής(που υπάρχει και τέτοιο) το να περιφρουρήσω τον χώρο που αγαπώ. Πρωτίστως είναι θέμα συνείδησης !Με ενοχλεί πάρα πολύ και με προσβάλει το ότι κάποιοι έχουν επιλέξει τέτοιο τρόπο για να με αποχαυνώσουν. Τόσο πια δεύτερους μας έχουν που πιστεύουν ότι μεταξύ άλλων θα χάψουμε και την ανοησία του Βέρτη?
Οπότε ειλικρινά στον λέω, εγώ τον Βέρτη και τον κάθε Βέρτη εδώ μέσα δεν τον θέλω!
Και θα το πολεμήσω!
Επιπλέον δεν θα αφήσω την οποιαδήποτε διαφωνία που μπορεί να έχω με ανθρώπους να χαλάσει αυτό που όλοι έχουμε στήσει με κόπο, αλλά κυρίως να δηλητηριάσει τις φιλίες μου!

Δες λίγο αλλιώς το θέμα

Έγραψες τόσα που θα μπορούσες να είχες παρουσιάσει όλη την δισκογραφία των U2.Και τουλάχιστον σε ένα δίσκο θα είχες και δικό μου θετικό σχόλιο

Συμφωνώ στο να μην σβηστούν τα μηνύματα σου εκτός από εκείνο που έγραψες για ‛ξεράσματα”

:music-smiley-005:

Ζητώ συγνώμη για τη λέξη "ξέρασες"... Προέκυψε από εκνευρισμό και μόνο...

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που δεν τα σβήσατε. Είμαι υπόχρεος ειλικρινά.

Όσον αφορά το θέμα εξακολουθώ να πιστεύω, παρ' ότι δεν έχω καμία σχέση με τα ελληνικά, ότι αν κάποιο μέλος ακούει τέτοια και θέλει να εκφραστεί μέσα από τον κάθε Βέρτη δεν θα ενοχλούσε (τουλάχιστον εμένα)...

Και εξηγούμε...

Μιας και κατανοώ πια ότι τα μέλη της κατηγορίας δεν έχουν πρόθεση να συντηρούν μια κλειστή κατηγορία και δεν υπάρχει πρόθεση για χλεύη, αλλά ίσως τάση στην υπερβολή και λίγο πλάκα που δεν γίνεται πάντα αντιληπτή από όλους, πως θα τεθεί το όριο του τι μπορεί να αναρτηθεί στη κατηγορία...

Για τον Μπάιρα μπορεί να είναι ο Βέρτης, για τον Superfly ίσως οι U2 για τον Μανωλάκο ίσως οι snow Patrol και για τον Δημοκηδή ο Μπετόβεν (τυχαία τα ονόματα). Πιστεύεται ότι μπορεί να μπεί ένα τέτοιο όριο?

Σκεφτείτε κι άλλο ένα θέμα... Τα video clips... Yπάρχουν νήματα χωρίς video clip (όπως αυτό για παράδειγμα) που δημιουργούν εν ριπή οφθαλμού δεκάδες σελίδες... Εδώ δεν μπαίνει όριο postαρίσματος... Αν κάποιος εκφράζεται το ίδιο με τη μουσική? Και αν τον ακολουθήσουν άλλοι? Και αν γεμίσουν 5-10 σελίδες? Τι διαφορά έχει?

Έχουν γίνει κινήσεις από τα ίδια τα μέλη να αυτοδιαχειριστούν την κατάσταση. Πριν πολύ καιρό είχα ανοίξει τις συναυλίες, αργότερα ο Μανωλάκος εκφράστηκε με τα ΣΚ, ήρθαν και τα italodisco του mstr και τα dance του Γιάννη και οι ροκ μπαλάντες...κοκ Η έκφραση μοιράστηκε...

Άλλο ένα σχετικό... Όταν ξεκίνησα να γράφω μια παρουσίαση είχα σκοπό να την αναρτήσω στα Video Clips! Ήταν η εποχή που ο Μήτσος δεν ήθελε να γίνει η κατηγορία των συζητήσεων MTV και τα κυνήγαγε με μανία... Την σταμάτησα!
Γιατί λοιπόν να μην μπορώ να κάνω μια παρουσίαση με video clips, να δείξω και την αισθητική των καλλιτεχνών, με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ και όχι το youtube? Να ακούσετε τα τραγούδια και τις εκτελέσεις που συντρόφεψαν εμένα, τις παρέες μου τις σχέσεις μου... Γίνεται μουσική χωρίς αναμνήσεις?

Tέλος να πω ότι διαφωνώ με την αιτιολόγηση της "κρίσης" λόγω δύσκολων καιρών και καταστάσεων... Τέτοιες εποχές είναι που οι παρέες συσπειρώνονται και η μουσική μοιάζει με το τέλειο διέξοδο από τα προβλήματα...
Το αγαπημένο σου κομμάτι σε συντροφεύει στη καψούρα, στο πόνο, στη χαρά και στη λύπη... Και αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα...

Όπως δεν θέλετε να τα παίρνουν τις μετρητοίς όσοι έχουν παράπονα, πράξτε και εσείς το ίδιο... Κρίνετε τις μουσικές όχι τις εμπειρίες - όχι τα πρόσωπα...

Αυτά...

Κοιτα να δεις που βγηκα και οχτρος των U2....:flipout::flipout:
Οχι τιποτα αλλο,αλλα θα με πετυχει πουθενα ο Μιχαλης ο Κορ. και θα περασει απο πανω μου...Απο Χοντα θα παω....

Θά μπορούσα νά κάνω ένα μικρό σχόλιο στό κλειδωμένο θέμα μέ τά ''off-topic'',αλλά δέν προτίθεμαι μιάς και θά δινόταν η ''αφορμή'' νά ειπωθεί οτι δέν μπορούσε νά υπάρξει απάντηση.

Είναι τελικά πανεύκολο σέ μερικούς νά μετατρέπουν, (γιά λόγους αδυναμίας νά απαντήσουν επί τής ουσίας ),σέ ''προσωπικά'' κάποια σχόλια και ενώ προηγουμένως έχουν κάνει ότι μπορούν επανειλημένα νά εμφανιστούν ως ''αδικημένοι'',ενώ επί τής ουσίας προσβάλλουν συλλήβδην μέ τά σχόλιά τους ή τήν στάση τους ,επί καιρό,μιάν ολόκληρη Κατηγορία χωρίς νάχουν δείξει ,έως τώρα τουλάχιστον ότι ενδιαφέρονται επί τής ουσίας γι´αυτήν.

Σέ προηγούμενο πρό ημερών θέμα(''Ανταπόκριση απο τήν Συναυλία τών U2''),άλλως τε, καί ενώ είχε γίνει μιά φιλικότατη παρατήρηση ότι ''σημερα γιορτάζουν οι fans τους'' οι ίδιοι φώναζαν ανά δεύτερο πόστ ''Τώρα θά μέ μπανάρουν,τώρα θά με μπανάρουν '' πού φυσικά απεδείχθη αποκύημα τής φαντασίας τους..

Η περιγραφή τής διαδικτυακής συμπεριφοράς κάποιου ,δέν έχει σχέση μέ τήν προσωπικότητά του οπότε τό νά περιφέρει τήν persona τού ''αδικημενου'' απλά χαρακτηρίζει τόν ίδιον..

Τά σχόλια πού έκανε μέ bold κόκκινα ,καί όχι μόνον χαρακτηρίζουν τόν ίδιον επίσης,όπως καί τά υπόλοιπα ,πού φυσικά ουδεμίαν σχέση έχουν μέ τήν ''προστασία τής αξιοπρέπειάς του'' ,αλλά μέ τό νά αποπροσανατολίσουν τό θέμα τού Back door man ,αλλά καί νά αντιστρέψουν τό κλίμα αντιδράσεων πού είχε δημιουργηθεί από πολλά άλλα ενεργά μέλη ,σχετικά μέ τήν απαξιωτική του συμπεριφορά και στάση ,πρός την Μουσική Κατηγορία.
Αρα ουδέν τό προσωπικόν ,μιάς και τό σχόλιό μου,όπως διευκρίνισα κιόλας αφορά διαδικτυακή συμπεριφορά σέ Νήμα.
Τά λοιπά πού παρέθεσε άν νομίζει ότι τόν ''φωτογραφίζουν''αφορούν τόν ίδιον ,όπως καί τά ''συμπεράσματά'' του.

Τέλος τά περί Συγνώμης αποδεικνύονται στήν πράξη μέ τήν ουσιώδη και δημιουργική συμμετοχή,καί ελπίζω νά τό κατορθώσει.
Τήν ευκαιρία του τήν έχει ακόμα..
Ακόμα και τό πρώτο σχόλιο πού μεταφέρθηκε στό off-topic δέν θά σβηστεί καί θά παραμείνει ακέραιο,γιατί δέν μπορεί νά αγγίξει τόν ''αποδέκτη''.
Αφορά αποκλειστικά τον αποστολέα.
Κατά τά άλλα όταν θεωρήσει ότι μπαίνει μέ ''view master'' καί όχι μέ προβολέα στην Κατηγορία,μπορεί καί νά τό δώ μέ άλλο μάτι τό ''θέμα''.
Οπως λέγαμε και πολύ παλιότερα ''Οταν θές νά μπείς σέ ένα σπίτι πού εκτιμάς φροντίζεις νά σκουπίζεις τά παπούτσιά σου στό χαλάκι τής εξώπορτας''.

Υ.Γ.
Νίκο(Back Door)σέ ευχαριστώ ξανά γιά το νήμα πού άνοιξες πού στήν πλειονότητα τών περιπτώσεων έδωσε τήν ευκαιρία γιά μιά ενδιαφέρουσα συζήτηση.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Last edited:
παίδες έχουμε ένα εξαιρετικό θέμα τροφή γιά την "παθογένεια" της μουσικής κατηγορίας και το πως θα τριγγάρουμε τον συγγραφέα ή κριτικό μέσα στον κάθε σήμερα παθητικό αναγνώστη.

Ας μείνουν οι γκρίνιες απ εξω

Για να επαναφέρω το θέμα στον τίτλο του, θα πω το εξής: δεν είμαι από τα μέλη που ποστάρουν συχνά στη Μουσική, παρότι την παρακολουθώ ανελλιπώς. Ο λόγος είναι απλό κόμπλεξ. Τα κείμενα που κατά καιρούς διαβάζω εδώ (κυρίως οι παρουσιάσεις δίσκων), τα θεωρώ ιδιαίτερα εμπνευσμένα και φοβάμαι να αναμετρηθώ μαζί τους, γιατί δε νομίζω να διαθέτω αυτό το "λογοτεχνικό" χάρισμα. Έχω πολλάκις σκεφτεί να παρουσιάσω κάποιους από τους αγαπημένους μου δίσκους, αλλά πάντα το αναβάλλω, λόγω του ότι σκέφτομαι "ωχ, τι γράφουμε τώρα?!". Θα προσπαθήσω πάντως. Όσο για το κλειστό club που αναφέρθηκε, δε συμφωνώ. Το ότι κάποιοι (ας είναι καλά!) ποστάρουν συχνά στη μουσική σημαίνει απλά, για μένα, ότι αυτή είναι η μεγάλη τους αγάπη. Δεν ένιωσα ποτέ κάποια προσπάθεια δημιουργίας γκέτο στην μουσική κατηγορία.
Υ.Γ. Όσο για τα παραπάνω, περί μπουζουκιών: έχω πάει συνολικά 2-3 φορές, χωρίς να θέλω να πάω (δηλαδή λόγω παρέας) και δεν πέρασα ποτέ καλά. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η μουσική (νεολαικοποπ κιτς αχταρμάς, όπως θέλετε πείτε το) και δεν μπορώ ποτέ να περάσω καλά σε μέρη που δεν μου αρέσει η μουσική. Γι' αυτό βγαίνω μόνο σε μαγαζιά που παίζουν ροκ ή "έντεχνη" μουσική και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
Υ.Γ. Και εννοείται η επιλογή της συζύγου έγινε με αυστηρώς μουσικά κριτήρια!! (πλάκα κάνω, αλλά ευτυχώς ταιριάζουμε) :flipout: :flipout: :ernaehrung004:

το παραξηλώσατε.
κλειδώνει.
μέχρι να σας κοπεί η όρεξη για οφτοπικ και να καθαριστεί.

Το νήμα καθαρίστηκε και είναι πάλι ανοιχτό για να συνεχιστεί η γόνιμη επί του θέματος συζήτηση.

Για να επαναφέρω το θέμα στον τίτλο του, θα πω το εξής: δεν είμαι από τα μέλη που ποστάρουν συχνά στη Μουσική, παρότι την παρακολουθώ ανελλιπώς. Ο λόγος είναι απλό κόμπλεξ. Τα κείμενα που κατά καιρούς διαβάζω εδώ (κυρίως οι παρουσιάσεις δίσκων), τα θεωρώ ιδιαίτερα εμπνευσμένα και φοβάμαι να αναμετρηθώ μαζί τους, γιατί δε νομίζω να διαθέτω αυτό το "λογοτεχνικό" χάρισμα. Έχω πολλάκις σκεφτεί να παρουσιάσω κάποιους από τους αγαπημένους μου δίσκους, αλλά πάντα το αναβάλλω, λόγω του ότι σκέφτομαι "ωχ, τι γράφουμε τώρα?!". Θα προσπαθήσω πάντως.

Φιλε Νικο να το κανεις! Την πρωτη φορα ισως εναι λιγο δυσκολο αλλα μην το βαλεις κατω.
Εκτος απο οσα σωστα γραφτηκαν στο νημα να σου πω και εναν αλλο λογο γιατι να το κανεις, που το διαπιστωσα οταν αρχισα.
Μετα το γραψιμο η μουσικη ακουγεται διαφορετικα, ακουσα περισσοτερα, παρα το γεγονος οτι δε συνηθιζω να γραφω αν δεν εχω ακουσει κατι δεκα φορες και πανω (καλα, δεν τις μετραω κιολας...).
Περιεργο, αλλα ισως γιατι αναγκαστηκα, εστιαστηκα, ζοριστηκα και σκεφτηκα περισσοτερο
Προφανως λοιπον και δε συμφωνω με την ιδεα οτι η μουσικη ειναι απλα για την ακουμε

Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Μετα το γραψιμο η μουσικη ακουγεται διαφορετικα, ακουσα περισσοτερα, παρα το γεγονος οτι δε συνηθιζω να γραφω αν δεν εχω ακουσει κατι δεκα φορες και πανω (καλα, δεν τις μετραω κιολας...).
Περιεργο, αλλα ισως γιατι αναγκαστηκα, εστιαστηκα, ζοριστηκα και σκεφτηκα περισσοτερο
Προφανως λοιπον και δε συμφωνω με την ιδεα οτι η μουσικη ειναι απλα για την ακουμε

Πάνο μιάς και μέ τό γράψιμο γιά Μουσική καταπιάστηκα τήν τελευταία εξαετία εδώ και στό ''προγονικό'' του (εν μέρει)φόρουμ,θά συμφωνήσω απολύτως μαζί σου..
Οταν έγραφα ή γράφω ακόμα και γιά Μουσικές πού θεωρούσα-ώ ότι τίς γνωρίζω καλά,ακούγοντάς τε ξανά και ξανά γιά νά τίς παρουσιάσω ανακάλυπτα διαρκώς καινούρια πράγματα ..
Διαπίστωσα λοιπόν πώς οι ήχοι και το ''χαρτί'' οχι μόνον πάνε παρέα,αλλά η αποτύπωσή τών σκέψεων και τών συναισθημώταν πού μού επροκαλούντο μέ τό γράψιμο, έδιναν συχνότατα και άλλη διάσταση στήν Μουσική πού περιέγραφα και πού θεωρούσα ότι τήν γνώριζα..

Μούχει πάρει μήνες γιά νά συγκεντρώσω ολα οσα ένοιωθα ή καταλάβαινα γιά μιά Παρουσίαση ( η δυσκολότερη ήταν γιά την 8η τού Mahler πού πολλές φορές σκέφτηκα νά μήν την παρουσιάσω γιατί θεωρούσα ότι θάγραφα μπούρδες)ή και λίγες μονον μέρες ανάλογα μέ τήν διάθεσή μου ή την ''δυσκολία'' τού θέματος
Η ουσία πάντως είναι πώς ''ακουσα διαφορετικά'',οπως και άκουσα διαφορετικά ή ξανοίχτηκα ακόμα περισσότερο σέ άλλα μουσικά είδη διαβάζοντας άλλους..

Υ.Γ.
Απο τον Nίκο δέν περίμενα τίποτα διαφορετικό από τήν τόσο έντιμη θέση πού κατέγραψε,:ernaehrung004::ernaehrung004:

Ελπίζω και εγώ νά δοκιμάσει νά αποτυπώσει τίς σκέψεις του γιά την Μουσική πού αγαπά.
Δεν θά χάσει σίγουρα και δέν θά χάσουμε και εμείς.

Last edited:
Η μουσική κατηγορία του φορουμ είναι κόσμημα. Ειναι απο τα ατου, τα γερά χαρτιά του φορουμ. Ακόμα και όταν υπάρχει μια κάποια ύφεση(sic) γυρίζεις και διαβάζεις ξανα και ξανα γιατί τα κείμενα που έχουν γραφτεί είναι θησαυρός. Υπάρχουν γερές πένες που όντως δημιουργείται ένα θέμα σε όσους θέλουν να γράψουν αλλά δεν διαθέτουν το τάλαντο. Αυτό όμως είναι θεμα που πρέπει να λυθεί απο τους ίδιους, να αποκτήσουν θάρρος και να γράψουν, οποιαδήποτε συνεισφορά είναι προς την θετική κατεύθυνση. Οσο για το youtube θεωρώ ότι είναι πολύτιμο εργαλείο αρκεί να αξιοποιηθεί σωστά, δηλαδή να διανθίζει ένα κείμενο.

H κίνηση για την υποκατηγορία είναι πολύ σημαντική. Θα έχει δουλειά αλλά έπρεπε να γίνει.:drummer:
Βλέπω ότι γίνεται επαναφορά θεμάτων. Αυτό είναι πολύ κρίσιμο και καλά κάνει και γίνεται.

Αναγκαίος ζωτικός χώρος.

Διονύση-Δημήτρη απαραίτητη η κίνηση που έγινε. Μπράβο.

Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Τα μηνύματα του Μπάιρα, του Κώστα του Βλάχου και τα δικά μου, τόσο offtopic ήταν?

Δημήτρη,
Δύο διαφορετικές οπτικές!
Αλλά οι προθέσεις ίδιες

Κάποιοι θεώρησαν πως το Thread είναι πολύ σοβαρό και έπρεπε να είναι έτσι μέχρι το τέλος.

Άλλοι (και εγώ μέσα) ότι είχε φορτιστεί πολύ το κλίμα και έπρεπε με κάποιο τρόπο(χιούμορ, άσχετα πειράγματα, και λοιπά σημαντικά off topic θέματα) να καλμάρουμε

Το ζήτημα είναι ένα
Όλοι να ηρεμήσουν τα πράγματα θέλαμε.

παραπονέθηκαν ένας δυό ακόμα.
μέσα στα δεκάδες ξερά φύγαν και κανα δυο χλωρά.
Αν μένανε ίσως να ήταν άνευ νοηματικής συνέχειας.

Πάμε πιό κάτω, εντός θέματος.