Μιάς και ρωτήθηκα και με pm απο τον Νίκο και πραγματικά με τιμά που "επιλέχτηκα" για να πω την άποψη μου...
Διάβασα λίγο πολύ, τα post απο εκεί που τα είχα αφήσει και διακρίνω καταστάσεις...
Η μία είναι ότι ο Νίκος αναφέρει πράγματα περί κλειστού club κλπ και σίγουρα δεν είναι αυτό το οποίο συμβαίνει στο παρόν forum...
Προφανώς έχει ενοχληθεί και στο παρελθόν απο κάποιες "αποφάσεις" που μπορεί να ήταν και άδικες, μπορεί όμως και όχι...
Νίκο είμαστε "μεγάλα" παιδιά, όπως και προείπες και κάποια πράγματα οφείλουμε να τα καταλάβουμε....Πρέπει λοιπόν να καταλάβεις ότι απέναντι σου δεν έχεις κανέναν, μα κανέναν, τουλάχιστον απο τα μέλη που έχουν κάποια χιλιάδες post και είναι ενεργά...
Ξέρω απο την άλλη και λίγο τον Σπύρο και μάλιστα οι πιο πολλοί ξέρουμε ότι δεν θα αφήσει "κουβέντα" να πέσει αν δεν την υποστηρίξει ή αν δεν δηλώσει την αντίθεση του προς αυτή...
Και εγώ έχω βάλει post και μου τα έχωσε.....δίκαια ή άδικα.
Όταν λοιπόν πετάς "λέξεις" ή φράσεις, οι οποίες με κάποιον τρόπο "προσβάλλουν" την κατηγορία στην οποία έχει χυθεί αίμα για να μην είναι κλειστή, για να μην είναι ρατσιστική, αλλά για να έχει ένα επίπεδο ζηλευτό, με ανθρώπους αξιοζήλευτου πνευματικού επιπέδου(όχι μόνο ο Σπύρος)....τότε θα σου την πουν και ίσως και άκομψα.
Αλλά μέσα απο αυτό πρέπει να δείς το γιατί.....μήπως έχω λάθος??, μήπως όντως τα συγκεκριμένα άτομα θέλουν κάτι καλύτερο??
'Ολα αυτά δεν τα λέω "κάπως".....τα λέω επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είσαι κακοπροαίρετος, ούτε troll....
Αυτή την αίσθηση έχω.
Νομίζω πάντως ότι το τραβήξαμε και λίγο και αναμασάμε όντως πράγματα...
Το νήμα χρειάζεται τα παιδιά που ενδιαφέρονται και νομίζω ότι υπάρχουν σε πλειονότητα....πια.
Νίκο, προσυπογράφω το ποστ του Αιμίλιου!
Μια και ρώτησες και εμένα να σου πω την άποψη μου!
Κοίτα γύρω σου και δες τι κατάσταση επικρατεί! Και δεν μιλάω για την οικονομική κατάρρευση που κάποια στιγμή θα έρθει αλλά για την πολιτισμική – κοινωνική που συνήθως προηγείται! Στην Ελλάδα του 2010 επέστρεψε ο Big Brother, η Ρούλα, ο Κωστόπουλος, η Νατάλία και η Ευλαμπία του Γιοκαρίνη.
Για μένα δεν είναι ούτε θέμα σνομπισμού ούτε ελιτισμού ούτε καν θέμα αισθητικής(που υπάρχει και τέτοιο) το να περιφρουρήσω τον χώρο που αγαπώ. Πρωτίστως είναι θέμα συνείδησης !Με ενοχλεί πάρα πολύ και με προσβάλει το ότι κάποιοι έχουν επιλέξει τέτοιο τρόπο για να με αποχαυνώσουν. Τόσο πια δεύτερους μας έχουν που πιστεύουν ότι μεταξύ άλλων θα χάψουμε και την ανοησία του Βέρτη?
Οπότε ειλικρινά στον λέω, εγώ τον Βέρτη και τον κάθε Βέρτη εδώ μέσα δεν τον θέλω!
Και θα το πολεμήσω!
Επιπλέον δεν θα αφήσω την οποιαδήποτε διαφωνία που μπορεί να έχω με ανθρώπους να χαλάσει αυτό που όλοι έχουμε στήσει με κόπο, αλλά κυρίως να δηλητηριάσει τις φιλίες μου!
Δες λίγο αλλιώς το θέμα
Έγραψες τόσα που θα μπορούσες να είχες παρουσιάσει όλη την δισκογραφία των U2.Και τουλάχιστον σε ένα δίσκο θα είχες και δικό μου θετικό σχόλιο
Συμφωνώ στο να μην σβηστούν τα μηνύματα σου εκτός από εκείνο που έγραψες για ‛ξεράσματα”
Για να επαναφέρω το θέμα στον τίτλο του, θα πω το εξής: δεν είμαι από τα μέλη που ποστάρουν συχνά στη Μουσική, παρότι την παρακολουθώ ανελλιπώς. Ο λόγος είναι απλό κόμπλεξ. Τα κείμενα που κατά καιρούς διαβάζω εδώ (κυρίως οι παρουσιάσεις δίσκων), τα θεωρώ ιδιαίτερα εμπνευσμένα και φοβάμαι να αναμετρηθώ μαζί τους, γιατί δε νομίζω να διαθέτω αυτό το "λογοτεχνικό" χάρισμα. Έχω πολλάκις σκεφτεί να παρουσιάσω κάποιους από τους αγαπημένους μου δίσκους, αλλά πάντα το αναβάλλω, λόγω του ότι σκέφτομαι "ωχ, τι γράφουμε τώρα?!". Θα προσπαθήσω πάντως.
Μετα το γραψιμο η μουσικη ακουγεται διαφορετικα, ακουσα περισσοτερα, παρα το γεγονος οτι δε συνηθιζω να γραφω αν δεν εχω ακουσει κατι δεκα φορες και πανω (καλα, δεν τις μετραω κιολας...).
Περιεργο, αλλα ισως γιατι αναγκαστηκα, εστιαστηκα, ζοριστηκα και σκεφτηκα περισσοτερο
Προφανως λοιπον και δε συμφωνω με την ιδεα οτι η μουσικη ειναι απλα για την ακουμε
Τα μηνύματα του Μπάιρα, του Κώστα του Βλάχου και τα δικά μου, τόσο offtopic ήταν?
Τα μηνύματα του Μπάιρα, του Κώστα του Βλάχου και τα δικά μου, τόσο offtopic ήταν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.