McZab
Supreme Member
Υποθέτω ότι για να μην έχει γράψει κάτι μέχρι στιγμής η μοναδική γυναίκα της χθεσινής μάζωξης, θα πρέπει να την καταπλήξατε τόσο, ώστε να μην έχει συνέλθει ακόμα... :BXVZCBXZ6:
Υποθέτω ότι για να μην έχει γράψει κάτι μέχρι στιγμής η μοναδική γυναίκα της χθεσινής μάζωξης, θα πρέπει να την καταπλήξατε τόσο, ώστε να μην έχει συνέλθει ακόμα... :BXVZCBXZ6:
Πρός αποκατάστασιν τής αλήθειας υπήρχε και άλλη κυρία πού εσυνόδευε τον σύζυγό της τόν Opsim..
Oπότε πέραν τής Κάλλης βλέπω πώς ούτε και ο Opsim έχει γράψει ακόμα..
νά υποθέσω τόν λόγο?![]()
λες να τρωει ακομα ξυλο?.....:secruity:
Πάνο αυτές οι συναντήσεις είναι διδακτικές γιά τίς Κυρίες..
Καταλαβαίνουν περίτρανα ότι τά αγόρια(πάσης ηλικίας)είναι διαφορετικό είδος από τά θήλεα..
Νομίζω ότι άν οι Κυρίες άφηναν τά αγόρια (πάσης ηλικίας)νά παίζουν λιγάκι μέ τά ακίνδυνα παιχνίδια τους χωρίς νά λένε τά γνωστά(´Πάλι Mahler ακούς και εμένα ούτε μιά ματιά δέν μού ρίχνεις´?'Καλά τί θόρυβος ακούγεται απ´τό σαλόνι Πάλι παίζεις μέ τά παιχνίδια τού μικρού´(ο άλλος ακούει αυτοσχεδιαστική μουσική:drummer?'Δηλαδή αγαπάς τον Ολυμπιακό πιό πολύ από μένα'?,´Αγάπη μου κρέμασα τά εσώρουχά σου σέ ένα καλώδιο πού είχες αφήσει στό τραπέζι τού σαλονιού´) θά περνούσαν ζωή χαρισάμενη...
:worshippy:
χαχαχα
Ετσι ακριβως!
Και να προσθεσω και μερικα ακομα... Παλι αφησες τους δισκους σου μεσ' τη μεση στο σαλονι; Και καλα δεν βρηκες κατι πιο μικρο και κομψο να παρεις/φτιαξεις (ηχειο); Εσεις εκει μεσα στο site δεν εχετε κατι αλλο να κανετε; Ολο με μουσικη και μηχανηματα ασχολειστε; ... :bigcry:
Πάνο αυτές οι συναντήσεις είναι διδακτικές γιά τίς Κυρίες..
Καταλαβαίνουν περίτρανα ότι τά αγόρια(πάσης ηλικίας)είναι διαφορετικό είδος από τά θήλεα..
Νομίζω ότι άν οι Κυρίες άφηναν τά αγόρια (πάσης ηλικίας)νά παίζουν λιγάκι μέ τά ακίνδυνα παιχνίδια τους χωρίς νά λένε τά γνωστά(´Πάλι Mahler ακούς και εμένα ούτε μιά ματιά δέν μού ρίχνεις´?'Καλά τί θόρυβος ακούγεται απ´τό σαλόνι Πάλι παίζεις μέ τά παιχνίδια τού μικρού´(ο άλλος ακούει αυτοσχεδιαστική μουσική:drummer?'Δηλαδή αγαπάς τον Ολυμπιακό πιό πολύ από μένα'?,´Αγάπη μου κρέμασα τά εσώρουχά σου σέ ένα καλώδιο πού είχες αφήσει στό τραπέζι τού σαλονιού´) θά περνούσαν ζωή χαρισάμενη...
:worshippy:
Οταν έφερα σπίτι τά Elac FS 207 A πού νομίζω οτι ειναι σχετικά κομψά ηχεία μέ τό πού τάδε μούριξε σχόλιο ´Καλά αυτά κάνουν γιά ανθοστήλες σέ μνήμα´..
E
Τέτοια διαβάζω και βλαστημάω την τύχη μου την Γ@μ@μ&νη !!!!:rifle:
Αντε τώρα να σας ξαναπετύχω όλους μαζί,στο τόσο χαλαρό και άνετο.
Και με μια Γυναίκα-κόντρα σε τόσους μαντραχαλάδες.!
Δεν υπάρχει η ατυχία μου ρε παιδιά, δεν υπάρχει...
Υ.Γ. Πάρκι είχε ο μαγαζίς ή περιφερόσασταν σαν τον Επιτάφιο μέχρι να (μ)παρκάρετε ?
Αν και μή High-Endάς άντε νά εξομολογηθώ κάτι..
Οταν έφερα σπίτι τά Elac FS 207 A πού νομίζω οτι ειναι σχετικά κομψά ηχεία μέ τό πού τάδε μούριξε σχόλιο ´Καλά αυτά κάνουν γιά ανθοστήλες σέ μνήμα´..
Eφτυσα τρίς στόν κόρφο μου καί τό προσπέρασα αξιοπρεπώς...
Πού νά τρέχεις γιά μονομαχίες στο Ελ Πάσο τώρα??:drummer:
Όποιος έφτασε κατά τις 9 πάρκαρε πολύ άνετα....![]()
λες να τρωει ακομα ξυλο?.....:secruity:
Όχι, εξ'άλλου η γυναίκα μου δεν δυσανασχετεί στις συνάξεις μας. Πιάνει κουβέντα με τον Λύμπε και περνάει μια χαρά.
Υ.Γ. Χθες είχα μια σκανδαλώδη εύνοια της τύχης, έφτασα στις 10 και βρήκα θέση ακριβώς έξω από το Alba...απίστευτο!!!!!
Ευτυχώς πού δέν επιτράπηκαν οι φωτογραφίες...Ασε πού μόλις τόδε ο Afam κιτρίνισε.
Sorry Antonis(η συνήθεια βλέπεις).
Σε τι χρώμα σε ανθρακί ή ανοιχτό καφέ?
Διότι κι εγώ όταν έφερα τα Roister steles A110, σε ανοιχτό κερασιάς και τα είδε με "παρακάλεσε", να τα πάω στο υπόγειο, μιας και δεν "δέναν" με το χρώμα της τραπεζαρίας![]()
Από τότε είναι εκεί:bigcry:
Nα το ξανακάνουμε σε πιο ζωντανό μαγαζί. Δεν ξέρω το Άλμπα μου θυμίζει τη ντίσκο Σεϋχέλες που γίνονται χοροί για να γνωριστούν άνθρωποι τρίτης ηλικίας.
Και τα ποτά συγκλονιστικά. Οι πιο καθαρές μπόμπες της περιοχής. Το μπλάντυ Μαίρη δεν είχε μπλάντυ αλλά μόνο τη Μαίρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.