Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Υποθέτω ότι για να μην έχει γράψει κάτι μέχρι στιγμής η μοναδική γυναίκα της χθεσινής μάζωξης, θα πρέπει να την καταπλήξατε τόσο, ώστε να μην έχει συνέλθει ακόμα... :BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Υποθέτω ότι για να μην έχει γράψει κάτι μέχρι στιγμής η μοναδική γυναίκα της χθεσινής μάζωξης, θα πρέπει να την καταπλήξατε τόσο, ώστε να μην έχει συνέλθει ακόμα... :BXVZCBXZ6:

Πρός αποκατάστασιν τής αλήθειας υπήρχε και άλλη κυρία πού εσυνόδευε τον σύζυγό της τόν Opsim..
Oπότε πέραν τής Κάλλης βλέπω πώς ούτε και ο Opsim έχει γράψει ακόμα..:flipout::flipout:

νά υποθέσω τόν λόγο?:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Πρός αποκατάστασιν τής αλήθειας υπήρχε και άλλη κυρία πού εσυνόδευε τον σύζυγό της τόν Opsim..
Oπότε πέραν τής Κάλλης βλέπω πώς ούτε και ο Opsim έχει γράψει ακόμα..:flipout::flipout:

νά υποθέσω τόν λόγο?:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Τον καυμένο τον opsim...:date:

λες να τρωει ακομα ξυλο?.....:secruity:

Πάνο αυτές οι συναντήσεις είναι διδακτικές γιά τίς Κυρίες..
Καταλαβαίνουν περίτρανα ότι τά αγόρια(πάσης ηλικίας)είναι διαφορετικό είδος από τά θήλεα..
Νομίζω ότι άν οι Κυρίες άφηναν τά αγόρια (πάσης ηλικίας)νά παίζουν λιγάκι μέ τά ακίνδυνα παιχνίδια τους χωρίς νά λένε τά γνωστά(´Πάλι Mahler ακούς και εμένα ούτε μιά ματιά δέν μού ρίχνεις´?'Καλά τί θόρυβος ακούγεται απ´τό σαλόνι Πάλι παίζεις μέ τά παιχνίδια τού μικρού´(ο άλλος ακούει αυτοσχεδιαστική μουσική:drummer:)?'Δηλαδή αγαπάς τον Ολυμπιακό πιό πολύ από μένα'?,´Αγάπη μου κρέμασα τά εσώρουχά σου σέ ένα καλώδιο πού είχες αφήσει στό τραπέζι τού σαλονιού´) θά περνούσαν ζωή χαρισάμενη...:flipout::flipout::worshippy:

Re: Απάντηση: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Καταλαβαίνουν περίτρανα ότι τά αγόρια(πάσης ηλικίας)είναι διαφορετικό είδος από τά θήλεα..
Νομίζω ότι άν οι Κυρίες άφηναν τά αγόρια (πάσης ηλικίας)νά παίζουν λιγάκι μέ τά ακίνδυνα παιχνίδια τους χωρίς νά λένε τά γνωστά(´Πάλι Mahler ακούς και εμένα ούτε μιά ματιά δέν μού ρίχνεις´?'Καλά τί θόρυβος ακούγεται απ´τό σαλόνι Πάλι παίζεις μέ τά παιχνίδια τού μικρού´(ο άλλος ακούει αυτοσχεδιαστική μουσική:drummer:)?'Δηλαδή αγαπάς τον Ολυμπιακό πιό πολύ από μένα'?,´Αγάπη μου κρέμασα τά εσώρουχά σου σέ ένα καλώδιο πού είχες αφήσει στό τραπέζι τού σαλονιού´) θά περνούσαν ζωή χαρισάμενη...:flipout::flipout::worshippy:

χαχαχα
Ετσι ακριβως!

Και να προσθεσω και μερικα ακομα... Παλι αφησες τους δισκους σου μεσ' τη μεση στο σαλονι; Και καλα δεν βρηκες κατι πιο μικρο και κομψο να παρεις/φτιαξεις (ηχειο); Εσεις εκει μεσα στο site δεν εχετε κατι αλλο να κανετε; Ολο με μουσικη και μηχανηματα ασχολειστε; ... :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

χαχαχα
Ετσι ακριβως!

Και να προσθεσω και μερικα ακομα... Παλι αφησες τους δισκους σου μεσ' τη μεση στο σαλονι; Και καλα δεν βρηκες κατι πιο μικρο και κομψο να παρεις/φτιαξεις (ηχειο); Εσεις εκει μεσα στο site δεν εχετε κατι αλλο να κανετε; Ολο με μουσικη και μηχανηματα ασχολειστε; ... :bigcry:

Αν και μή High-Endάς άντε νά εξομολογηθώ κάτι..
Οταν έφερα σπίτι τά Elac FS 207 A πού νομίζω οτι ειναι σχετικά κομψά ηχεία μέ τό πού τάδε μούριξε σχόλιο ´Καλά αυτά κάνουν γιά ανθοστήλες σέ μνήμα´..:flipout::flipout:
Eφτυσα τρίς στόν κόρφο μου καί τό προσπέρασα αξιοπρεπώς...:cool:
Πού νά τρέχεις γιά μονομαχίες στο Ελ Πάσο τώρα??:drummer:

Last edited:

ετσι ακριβως Σπυρο.πρεπει να σέβονται τη μαλα....ία που μας δερνει.εμείς δεν ζηταμε αλλωστε και πολλα.αυτο θέλουμε.και θα ήταν βασιλισσες...:crown::grinning-smiley-043:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Οταν έφερα σπίτι τά Elac FS 207 A πού νομίζω οτι ειναι σχετικά κομψά ηχεία μέ τό πού τάδε μούριξε σχόλιο ´Καλά αυτά κάνουν γιά ανθοστήλες σέ μνήμα´..:flipout::flipout:
E

μεγάλη ατάκα.Τα σεβη μου στη γυναίκα σου.......:worshippy::worshippy:

παω να δω το ματς.απο τα καλα του να εισαι στο γραφειο και να χεις τηλεοραση ."αγαπη μου θ'αργησω εχω δουλειά".....:flipout:

Τέτοια διαβάζω και βλαστημάω την τύχη μου την Γ@μ@μ&νη !!!!:rifle:

Αντε τώρα να σας ξαναπετύχω όλους μαζί,στο τόσο χαλαρό και άνετο.
Και με μια Γυναίκα-κόντρα σε τόσους μαντραχαλάδες.!

Δεν υπάρχει η ατυχία μου ρε παιδιά, δεν υπάρχει...

Υ.Γ. Πάρκι είχε ο μαγαζίς ή περιφερόσασταν σαν τον Επιτάφιο μέχρι να (μ)παρκάρετε ?

....άσε μην ρωτήσεις :FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Αν και μή High-Endάς άντε νά εξομολογηθώ κάτι..
Eφτυσα τρίς στόν κόρφο μου καί τό προσπέρασα αξιοπρεπώς...:cool:
Πού νά τρέχεις γιά μονομαχίες στο Ελ Πάσο τώρα??:drummer:

Σε τι χρώμα σε ανθρακί ή ανοιχτό καφέ?
Διότι κι εγώ όταν έφερα τα Roister steles A110
1133886460a.jpg
, σε ανοιχτό κερασιάς και τα είδε με "παρακάλεσε", να τα πάω στο υπόγειο, μιας και δεν "δέναν" με το χρώμα της τραπεζαρίας:flipout:
Από τότε είναι εκεί:bigcry:

Last edited:

λες να τρωει ακομα ξυλο?.....:secruity:

Όχι, εξ'άλλου η γυναίκα μου δεν δυσανασχετεί στις συνάξεις μας. Πιάνει κουβέντα με τον Λύμπε και περνάει μια χαρά.
Υ.Γ. Χθες είχα μια σκανδαλώδη εύνοια της τύχης, έφτασα στις 10 και βρήκα θέση ακριβώς έξω από το Alba...απίστευτο!!!!!

Όχι, εξ'άλλου η γυναίκα μου δεν δυσανασχετεί στις συνάξεις μας. Πιάνει κουβέντα με τον Λύμπε και περνάει μια χαρά.
Υ.Γ. Χθες είχα μια σκανδαλώδη εύνοια της τύχης, έφτασα στις 10 και βρήκα θέση ακριβώς έξω από το Alba...απίστευτο!!!!!

Nα παίξεις το διπλό της Γκάνα σήμερα:HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Ευτυχώς πού δέν επιτράπηκαν οι φωτογραφίες...Ασε πού μόλις τόδε ο Afam κιτρίνισε.:flipout::flipout:
Sorry Antonis(η συνήθεια βλέπεις).

Με το μπαρδόν αλλά ούτε πήρα χαμπάρι, μάλλον με μπέρδεψες με τον Βλάχο !!!!:D

ίδιο χωριό ίδια μυαλά......:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Σε τι χρώμα σε ανθρακί ή ανοιχτό καφέ?
Διότι κι εγώ όταν έφερα τα Roister steles A110
1133886460a.jpg
, σε ανοιχτό κερασιάς και τα είδε με "παρακάλεσε", να τα πάω στο υπόγειο, μιας και δεν "δέναν" με το χρώμα της τραπεζαρίας:flipout:
Από τότε είναι εκεί:bigcry:

Αυτά βρε Σίμο δεν είναι τα Status 8;
Ήμουν υποψήφιος αγοραστής κάποτε και τα αναγνώρισα.

Here she is dear gentlemen!!!

It was a hard night's hard day after a hard day's hard night ....με 5 ώρες ύπνο σε δύο 24ωρα κι όποιος ξαναπεί ότι η Παρασκευή είναι μια χαλαρή μέρα να πάει στο μπαλαούρο του καπετάνιου πάραυτα.

Αγαπητέ mc Zab, μην ανησυχείτε για μένα.

Αντέχω τα πάντα, ακόμα και 20 χαϊεντάδες, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ήταν πολύ ενδιαφέρουσα παρέα :grinning-smiley-043

Nα το ξανακάνουμε σε πιο ζωντανό μαγαζί. Δεν ξέρω το Άλμπα μου θυμίζει τη ντίσκο Σεϋχέλες που γίνονται χοροί για να γνωριστούν άνθρωποι τρίτης ηλικίας.

Και τα ποτά συγκλονιστικά. Οι πιο καθαρές μπόμπες της περιοχής. Το μπλάντυ Μαίρη δεν είχε μπλάντυ αλλά μόνο τη Μαίρη.

:smash: Τι να πω.....
Μου απομυθοποιήσατε τους Pink Floyd, μου απομυθοποιήσατε επίσης τους Led Zeppelin, τώρα μου απομυθοιείτε ΚΑΙ το Alba , να δω τι άλλο έπεται...
Τζίμη dear, τι περιμένεις όταν αφήνετε μια γυναίκα να διαλέξει το μέρος;
Αλλά όχι και ντίσκο Σεϋχέλλες βρε, εγώ το Μπίτσουλα πρόλαβα, οι Σεϋχέλλες είναι για.....νεώτερες:D

προτείνω πάντως, για τα γενέθλια, να νοικιάσουμε μια αποθήκη στην ναυπηγοεπισκευστική ζώνη του Περάματος, να στήσουν μηχανήματα τα αγόρια των "από 'κει", να παίξετε μουσικές εσείς, ποτά ρεφενέ, τέλεια θα είναι....