Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

:smash: Τι να πω.....
Μου απομυθοποιήσατε τους Pink Floyd, μου απομυθοποιήσατε επίσης τους Led Zeppelin, τώρα μου απομυθοιείτε ΚΑΙ το Alba , να δω τι άλλο έπεται...
Τζίμη dear, τι περιμένεις όταν αφήνετε μια γυναίκα να διαλέξει το μέρος;
Αλλά όχι και ντίσκο Σεϋχέλλες βρε, εγώ το Μπίτσουλα πρόλαβα, οι Σεϋχέλλες είναι για.....νεώτερες:D

προτείνω πάντως, για τα γενέθλια, να νοικιάσουμε μια αποθήκη στην ναυπηγοεπισκευστική ζώνη του Περάματος, να στήσουν μηχανήματα τα αγόρια των "από 'κει", να παίξετε μουσικές εσείς, ποτά ρεφενέ, τέλεια θα είναι....

Led Zepperlin???Ποιος τα είπε αυτά??Την αλλη φορά θα τα πούμε απο την αρχή.....

Καλά η ιδέα για τα γενέθλια ζωγράφισε........πω πω.....οργανώστεεεεεεεε!!!!!

προτείνω πάντως, για τα γενέθλια, να νοικιάσουμε μια αποθήκη στην ναυπηγοεπισκευστική ζώνη του Περάματος, να στήσουν μηχανήματα τα αγόρια των "από 'κει", να παίξετε μουσικές εσείς, ποτά ρεφενέ, τέλεια θα είναι....
:aktion033: Αυτό δεν το χάνω με τίποτε !!!

Re: Απάντηση: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Πάνο αυτές οι συναντήσεις είναι διδακτικές γιά τίς Κυρίες..
Καταλαβαίνουν περίτρανα ότι τά αγόρια(πάσης ηλικίας)είναι διαφορετικό είδος από τά θήλεα..
Νομίζω ότι άν οι Κυρίες άφηναν τά αγόρια (πάσης ηλικίας)νά παίζουν λιγάκι μέ τά ακίνδυνα παιχνίδια τους χωρίς νά λένε τά γνωστά(´Πάλι Mahler ακούς και εμένα ούτε μιά ματιά δέν μού ρίχνεις´?'Καλά τί θόρυβος ακούγεται απ´τό σαλόνι Πάλι παίζεις μέ τά παιχνίδια τού μικρού´(ο άλλος ακούει αυτοσχεδιαστική μουσική:drummer:)?'Δηλαδή αγαπάς τον Ολυμπιακό πιό πολύ από μένα'?,´Αγάπη μου κρέμασα τά εσώρουχά σου σέ ένα καλώδιο πού είχες αφήσει στό τραπέζι τού σαλονιού´) θά περνούσαν ζωή χαρισάμενη...:flipout::flipout::worshippy:

Σπύρο μου, θέλω να απαντήσω σοβαρά σε αυτό το σχόλιο.
Παραπονιέστε.
παραξενεύεστε κάποιοι με μένα που ασχολούμαι με τη Μουσική και καμμιά φορά ρωτάω για dac, jak flac κλπ.
Όμως, πόσοι από εσάς που έχετε κόρες, προσπαθήσατε να τις μυήσετε σ' αυτό που αγαπάτε; να τις βάλετε να δουν, να αγγίξουν, να ρωτήσουν, να ακούσουν τις διαφορές, ή μάλλον να μάθουν ότι υπάρχουν διαφορές, πόσοι μοιραστήκατε τις μουσικές σας μαζί τους;
Και οι γυναίκες σας, είμαι σίγουρη, ότι αν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ασχολείστε τόσο με τα μηχανήματα, ή αν τις παίρνατε μαζί σας στο γήπεδο once in a while,ή στο ψάρεμα, μπορεί να μη γινόταν hi end fanatics, αλλά σίγουρα, τα ηχεία του Σίμου θα είχαν καλύτερη κατάληξη.

Στο κάτω κάτω αυτό θέλετε υποθέτω, κατ' αρχάς να ανέχονται και λιγότερο να συμμετέχουν, αφού όλοι θέλουμε κι ένα παιχνίδι αποκλειστικά για τον εαυτό μας

Παρεπιπτοντως μαζι με τον Δημητρη Θ. (πρωην highendας στην απεξαρτηση) και την Κάλλη (μουσα της μουσικης κατηγοριας) επιστρεψαμε λιγο αργοτερα στα σπιτια μας... (εγω γυρω στις 5:30...) γιατι αποφασισαμε οτι επρεπε να δοκιμασουμε και κανενα ποτο σε καποιο αλλο μαγαζι... (αυτος ο εγκαθετος ο Θ. φταιει για ολα...) :flipout:

Βρε συ αθεόφοβε,εφυγες και τον άφησες μόνο του τον.....εγκάθετο;
Γι αυτό δεν έχει φανεί ακόμα;;

Μπίτσουλας!!!!!!!!!!!!:bang:

Τι μου θύμισες βρε Κάλλη!!!!!!!

Παιδιά δυστυχώς, μόνο με θαύμα θα τα καταφέρω αύριο να σας δώ.

Ελπίζω να διαψευστώ αλλά οφείλω να ζητήσω εκ των προτέρων συγγνώμη απ όλους σας και ειδικά από την Κάλλη ,που τόσο ήθελα να την γνωρίσω..

Θα φροντίσω να...επανορθώσεις Δημήτρη μου....λίαν συντόμως!!!!!

+ Bobby's bar + Angela + Olympic House + άσε....μα, να μη μπορώ να.... κρύψω την ηλικία μου με τίποτα;; :flipout::flipout:

Απορω πως δεν ειχαμε γνωριστει απο τοτενες!!!!!!!

Ωραια ητανε χθες...καλη η παρεα ,καλο και το μαγαζι.:award:
Ρε παιδες, καταλαβε κανεις τι μουσικη επαιζε ο ντιτζεουλας????

Παίδες άν και ξύπνησα στίς 7 το πρωί και ήμουν χτές εντελώς πτώμα απο 15 ώρες δουλειά πέρασα υπέροχα..

Τελικά έχει μεγάλη πλάκα ότι μέ ένα απλό κάλεσμα μαζεύονται ανά πάσα στιγμή 50-55 παλαβοί πού ενώ η επομένη είναι εργάσιμη κάθονται μέχρις τίς 3 τουλάχιστον το βράδυ..

Αυτή η ´ιδιομορφία´τού Χώρου μας δέν υπάρχει λέμε μέ τίποτα.:grinning-smiley-043:

Ηξερα πολλούς φίλους ήδη,αλλά γνώρισα και άλλους εκλεκτούς..

Η αλήθεια είναι ότι δέν πήρα χαμπάρι χτές ποιοί ήταν μουσικάριοι και ποιοί High-Endάδες..

Θάλεγα μάλιστα ότι οί τής High-End ήταν πολύ πιό ήσυχοι γιατί συγχρόνως εξασκούσαν τά ώτα τους σέ ήχους όπως τό θρόϊσμα τών φύλλων,τό πλατάγισμα τής γλώσσας στά κοκτέϊλς,οι ψηλές τού Δημήτρη Θ.,οι χαμηλές τού Τζιμάκου,οι ´Νέες Κυκλοφορίες´τού Μανωλάκου(:rofl:)καί πάει λέγοντας..........

Τά σέβη μου στην Κάλλη πού άντεξε τά πάντα από μιά τρελλή αντροπαρέα τού Αρσενικού Αναμορφωτηρίου ´Η Στεφανία´...Την αισθανόμουν νάχει γύρω τής καμιά 50αριά Σπύρους Καλογήρου.:flipout::worshippy

Απ´εκεί και πέρα χάρηκα πού γνώρισα τόν Στέλιο Π. τόν Ecodrifter(αδελφέ νά γράφεις πιό συχνά) καί τον Maestro
Απόλαυσα συζητήσεις μέ τούς ortho και geovar και ξανάδα τον παλιό Μανωλάκο το τεκνό-πανκιό πού μούχε λείψει...

Ο Λύμπε πού κοιμάται κατά τίς 11.30 κατέστρεψε γιά χάρη μας τό βιολογικό του ρολόϊ,δηλαδή πλάγιασε τήν ώρα πού συνήθως ξυπνάει.

Ο Τzimisce μέ δωροδοκούσε συνεχώς προσπαθώντας νά μέ πείσει ότι πρέπει νά τόν αφήσουμε νά γράψει πόνημα στην Μουσική μέ θεμα :'Yγροβιότοποι -Πράσινη Ανάπτυξη και ο Λιάκος τό δελφίνι´..:flipout:
Χάρηκα πού σάς είδα όλους .

Είμαστε πραγματικά γιά δέσιμο..:grinning-smiley-043

Είναι αδύνατον νά αναφέρω ολους οσους ήσαν εκεί γιατί ο καθένας είναι και μιά ξεχωριστή παρουσία..
Μού έλειψαν φυσικά και αρκετοί πού δέν παρέστησαν γιά λόγους ανωτέρας βίας ή αποστάσεως..
Νά το ξανακάνουμε..
Υ.Γ.
Παρεπιπτόντως είχα και δύσκολο έργο στην οδήγηση γιατί δίπλα μου είχα τόν απίστευτο ´συνοδηγό Λύμπε´και στό πίσω κάθισμα τον ´αλυσοδεμένο´.

Delighted Σπύρο μου...
και από τους άλλους....49 Σπύρους (Καλογήρου):grinning-smiley-043

Πραγματικά πέρασα υπέροχα, χάρηκα που είδα παλιούς (όσο παλιοί μπορεί να είναι μέσα σε μερικούς μήνες) γνώριμους, που γνώρισα μέλη που μέχρι τωρα ήξερα μόνο σαν nicks και απο τα γραπτά τους, χάρηκα καιγια τη γνωριμία του Panban, διότι πόσες ευκαιρίες έχει ο άνθρωπος στη ζωή του να γνωρίσει έναν....recordman!... χάρηκα περισσότερο δε, που έμαθα επιτέλους τι σημαίνει DAC και τι ακριβώς κάνει....
Ιδιαιτέρως, πέραν όσων ανέφερες, να ευχαριστήσω και το Νότη για την .....υπομονή του μαζί μου, τον ortho που ανέχεται παρά την άγνοιά μου να γράφω για κλασσική, τον mdvq και τον Μήτσο Θ. a.k.a. εγκάθετο για τη βοήθειά τους , τον καπετάνιο-των-παιδιών-της-από-'κει-που-τελικά-δεν-έχουν-χαυλιόδοντες-κι-όμως-έχουν-αλλά-τους-έχουν-παρκάρει-απ'-έξω-γιατί θα ακούσει Boulez οικειοθελώς,......τι;;; δεν πήρα Oscar? ε, οκ, δεν ευχαριστώ άλλον, ως εδώ ήταν!!!!

Να το επαναλαμβάνουμε συχνότερα αφού περάσαμε όλοι καλά.
Να διακοπεύσετε/σουμε πρώτα και θα επανακάμψουμε δριμύτεροι!

καλό
paxoi.jpg
καλοκαίρι σε όλους σας

:ernaehrung004:

Last edited:
Απορω πως δεν ειχαμε γνωριστει απο τοτενες!!!!!!!

Ωραια ητανε χθες...καλη η παρεα ,καλο και το μαγαζι.:award:
Ρε παιδες, καταλαβε κανεις τι μουσικη επαιζε ο ντιτζεουλας????

Έπαιζε μουσική ???????

Που να ακούσω με το Σούρλα δίπλα μου !!!!!!!!!!:D

Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Έπαιζε μουσική ???????

Που να ακούσω με το Σούρλα δίπλα μου !!!!!!!!!!:D

Εγώ πάντως άκουγα τίς μαντινάδες τού σύντεκνου Μιχάλη(mdvq)πού μάλιστα οφείλω νά ομολογήσω είχαν χτές και εξαιρετικό περιεχόμενο..:grinning-smiley-043

Όμως, πόσοι από εσάς που έχετε κόρες, προσπαθήσατε να τις μυήσετε σ' αυτό που αγαπάτε; να τις βάλετε να δουν, να αγγίξουν, να ρωτήσουν, να ακούσουν τις διαφορές, ή μάλλον να μάθουν ότι υπάρχουν διαφορές, πόσοι μοιραστήκατε τις μουσικές σας μαζί τους;

Συγνώμη αλλά εμένα δεν με μύησε κανείς: ο μπαμπάς, όποτε άκουγε, άκουγε Θεοδωράκη και Καζαντζίδη.
Tέτοιου είδους πορείες, όπως η ενασχόληση με την καλλιτεχνική έκφραση, είναι πολύ μοναχικές και πρέπει να έχεις μέσα σου 'σαράκι'. Αν το έχεις όντως, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείς το δρόμο σου. Εστω και αν αργήσεις.

να σας πειράξω λίγο; στα κορίτσια, γενικώς, για όλα, πάντα, φταίει κάποιος άλλος. με αυτά που έκανε, ή με αυτά που Δεν έκανε.
Κοντολογής, ό τι και να κάνεις, πάντα θα βρούν να σου προσάψουν κάτι :D

Re: Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Εγώ πάντως άκουγα τίς μαντινάδες τού σύντεκνου Μιχάλη(mdvq)πού μάλιστα οφείλω νά ομολογήσω είχαν χτές και εξαιρετικό περιεχόμενο..:grinning-smiley-043

Και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Στα είχα πει πριν μερικές μέρες....:D

να σας πειράξω λίγο; στα κορίτσια, γενικώς, για όλα, πάντα, φταίει κάποιος άλλος. με αυτά που έκανε, ή με αυτά που Δεν έκανε. :D

Ανησυχώ!
Έχω αρχίσει και συμπεριφέρομαι όπως όλα τα κορίτσια; :D

Κάλλη είσαι η καλύτερη εξαίρεση, του ισχυρότερου κανόνα.!

Ομολογουμένως πέρασα υπέροχα, ανάμεσα σε τόσους πολιτισμένους ανθρώπους.
Είναι ευλογία να συνευρίσκεσαι με 50-60 διαφορετικές προσωπικότητες και
ταυτόχρονα τόσο κοντά στη δική σου (από πολλές απόψεις). Χάρηκα με τις
νέες γνωριμίες που έκανα και τις συζητήσεις - για μουσική - μαζί τους.
Στο επανειδείν (κατά Πέραμα).!!!

Καθε συναντηση μαζι σας ειναι παντα καλυτερη απο την προηγουμενη
πολλες φορες οταν σας διαβαζω θελω τοσα να σας πω και να ειμαι κοντα σας
σας ξερω τοσο λιγο αλλα αυτη η ομορφη τρελλα που κουβαλαμε ολοι λιγο πολυ
μεσα μεσα μας ... ηθελα να ημουν μαζι σας να σας πω πως ηταν ο Paul Live στο παρκο αλλα η ανωτερω βια με κερδισε. ....για τελευταια φορα ομως

την επομενη φορα θα ειμαι μαζι σας οτι και να μου συμβει

.

Εντάξει, ήμουν ντεφορμέ, το παραδέχομαι. Και ζητάω συγγνώμη.
Αλλά για να συμβεί αυτό, έχουν προηγηθεί πολλά . Που δεν μπορώ να τα καταπιώ εύκολα. Ειπώθηκε πως θα φροντίσει ο χρόνος να τα "στρογγυλέψει"...

Ομως ,ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός
Σε καίει, σε σκορπάει και σε παγώνει...

Εγώ λέω να γίνει κάτι γρήγορα...

ΥΓ.1 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εξ Ιωαννίνων ορμώμενο Πάνο ecodrifter για την παρουσία του και την γνωριμία μας και ελπίζω να τον ξαναδούμε σύντομα :grinning-smiley-043.
ΥΓ.2 Ευχάριστα τα νέα για άλλο φίλο . Του εύχομαι ό,τι το καλύτερο :HTEHEH56: