Παίδες άν και ξύπνησα στίς 7 το πρωί και ήμουν χτές εντελώς πτώμα απο 15 ώρες δουλειά πέρασα υπέροχα..
Τελικά έχει μεγάλη πλάκα ότι μέ ένα απλό κάλεσμα μαζεύονται ανά πάσα στιγμή 50-55 παλαβοί πού ενώ η επομένη είναι εργάσιμη κάθονται μέχρις τίς 3 τουλάχιστον το βράδυ..
Αυτή η ´ιδιομορφία´τού Χώρου μας δέν υπάρχει λέμε μέ τίποτα.

:
Ηξερα πολλούς φίλους ήδη,αλλά γνώρισα και άλλους εκλεκτούς..
Η αλήθεια είναι ότι δέν πήρα χαμπάρι χτές ποιοί ήταν μουσικάριοι και ποιοί High-Endάδες..
Θάλεγα μάλιστα ότι οί τής High-End ήταν πολύ πιό ήσυχοι γιατί συγχρόνως εξασκούσαν τά ώτα τους σέ ήχους όπως τό θρόϊσμα τών φύλλων,τό πλατάγισμα τής γλώσσας στά κοκτέϊλς,οι ψηλές τού Δημήτρη Θ.,οι χαμηλές τού Τζιμάκου,οι ´Νέες Κυκλοφορίες´τού Μανωλάκου

rofl

καί πάει λέγοντας..........
Τά σέβη μου στην Κάλλη πού άντεξε τά πάντα από μιά τρελλή αντροπαρέα τού Αρσενικού Αναμορφωτηρίου ´Η Στεφανία´...Την αισθανόμουν νάχει γύρω τής καμιά 50αριά Σπύρους Καλογήρου.

:worshippy
Απ´εκεί και πέρα χάρηκα πού γνώρισα τόν Στέλιο Π. τόν Ecodrifter(αδελφέ νά γράφεις πιό συχνά) καί τον Maestro
Απόλαυσα συζητήσεις μέ τούς ortho και geovar και ξανάδα τον παλιό Μανωλάκο το τεκνό-πανκιό πού μούχε λείψει...
Ο Λύμπε πού κοιμάται κατά τίς 11.30 κατέστρεψε γιά χάρη μας τό βιολογικό του ρολόϊ,δηλαδή πλάγιασε τήν ώρα πού συνήθως ξυπνάει.
Ο Τzimisce μέ δωροδοκούσε συνεχώς προσπαθώντας νά μέ πείσει ότι πρέπει νά τόν αφήσουμε νά γράψει πόνημα στην Μουσική μέ θεμα :'Yγροβιότοποι -Πράσινη Ανάπτυξη και ο Λιάκος τό δελφίνι´..

Χάρηκα πού σάς είδα όλους .
Είμαστε πραγματικά γιά δέσιμο..
Είναι αδύνατον νά αναφέρω ολους οσους ήσαν εκεί γιατί ο καθένας είναι και μιά ξεχωριστή παρουσία..
Μού έλειψαν φυσικά και αρκετοί πού δέν παρέστησαν γιά λόγους ανωτέρας βίας ή αποστάσεως..
Νά το ξανακάνουμε..
Υ.Γ.
Παρεπιπτόντως είχα και δύσκολο έργο στην οδήγηση γιατί δίπλα μου είχα τόν απίστευτο ´συνοδηγό Λύμπε´και στό πίσω κάθισμα τον ´αλυσοδεμένο´.