Aurum
Established Member
- 8 April 2013
- 242
:a0210:
Για ακόμα καλύτερα,εγώ δεν θα έβαζα audiophile linux.
Θα έβαζα μια ωραιότατη εγκατάσταση Win 7,απογυμνωμένη από τα πάντα,με Foobar.
Δουλεύει με το τίποτα.
Ή ακόμα καλύτερα να μας φτιάξει ένα ο φίλος tuxx για χ86 και μάλιστα headless αν είναι δυνατόν.
Βάλε-παίξε.:firstprize:
:a0210:
Για ακόμα καλύτερα,εγώ δεν θα έβαζα audiophile linux.
Θα έβαζα μια ωραιότατη εγκατάσταση Win 7,απογυμνωμένη από τα πάντα,με Foobar.
Δουλεύει με το τίποτα.
Ή ακόμα καλύτερα να μας φτιάξει ένα ο φίλος tuxx για χ86 και μάλιστα headless αν είναι δυνατόν.
Βάλε-παίξε.:firstprize:
Αυτό είναι αλήθεια,αλλά να πω την αμαρτία μου ούτε έχω ασχοληθεί ούτε έχω δοκιμάσει.
Καλησπέρα,
Σε μία πρόσφατη περιήγηση που έκανα σε διεθνή σχετικά fora, διεπίστωσα ότι η πλειοψηφία των χρηστών -τουλάχιστον όσων προτιμούν Windows-, επιλέγουν τα Windows Server 2012 ως το πλέον "ώντιοφιλ" λειτουργικό σύστημα:
>> www.computeraudiophile.com/f11-software/windows-server-2012-a-16698/
>> http://jplay.eu/forum/computer-audi...er-2012-audiophile-core-edition-this-weekend/
Κυριάκο,χίλια συγνώμη,το είχα ξεχάσει.υπάρχει έτοιμη λύση για headless linux music server με ελαχιστότατες απαιτήσεις, ιδανικό και για diy υπολογιστή χωρίς οθόνες - πληκτρολόγια κλπ,
περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την "έτοιμη λύση για headless linux music server" ; Λίγο για να διαβάζουμε και εμείς οι νέοι!

Νικολα, το εχω σκεφτει και εχω δει τις τιμες. Ισως να ερχεται και πιο φτηνά τελικα (η το ιδιο)
Αλλα ειναι fanless? Η εχει καποιο μικρο ανεμιστηρακι?
Επισης δεν εχει σλοτ επεκτασης, δεν εχει μονάδα ανάγνωσης και δεν ξερω αν το bootcamp σε mac mini επηρεάζει τις επιδόσεις.
6) Aν εννοείς audiophile επιδόσεις μην το σκέφτεσαι καν (περισσότερο θα έπρεπε να σκέφτεσαι σε αυτό το τομέα το άγνωστο που πας να μπλέξεις... αν εννοείς υπολογιστικές επιδόσεις δεν μασάει τίποτα... πριν αφήσω το πλήκτρο στο ποντίκι εμφανίζεται αυτό πυο θέλω... Aν θες σου δίνω το δικό μου να δοκιμάσεις τις επιδόσεις του bootcamp με ότι άλλο θες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.