MP 4K (ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ)

Απάντηση: MP 4K

Δηλαδή τώρα ποιά θα είναι η διαφορά; θα φαίνεται ότι είναι προπληρωμενο το τελωνείο ;

Ότι και να κάνουν στο ελλαδισταν θα συνεχίζουν να σκίζουν.

Επιμένω: να ζητάτε με απλό ταχυδρομείο. ΠΟΤΕ ΜΕ COURIER όταν περνάει τελωνείο!

Re: MP 4K

Είχα κάνει μια παραγγελία την Πέμπτη από eBay και έστειλαν με DHL express από Αγγλία ενώ μπορούσαν να στείλουν και από Βέλγιο και από την Παρασκευή που έφτασε Ελλάδα δεν έχω άλλη ενημέρωση. Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό είναι η τελευταία ενημέρωση στο τρακινγκ

Γύρω στο 100-110αρικο σε κόβω. Η ταρίφα ξεκινάει στα 70 ευρώ για άνοιγμα φακέλου εκτελωνισμου. Ας είναι και σοκολάτες.
Περιμένουμε νέα σου αύριο που θα σε πάρουν τηλέφωνο.

εχει δοκιμασει κανεις τη νεα κονσολα xbox series S (οχι τη μεγαλη Χ) σαν media player ?
Τι παιζει και τι οχι ?

Μ ενδιαφερει κυριως σαν media player 4k HDR απο δισκο .

To νημα αυτος κακώς παρέμεινε ανοικτο αφου η αναζήτηση του Λάκη επρεπε ναγινει στο νημα περι αγοράς νεου player.
Θα παραμείνει ομως μεχρι να ανακοινωθεί η εκβαση του τελωνείου και μετά θα κλειδώσει.

Γιάννη το θεμα του Series S θα απαντηθεί στο αντιστοιχο νημα της κονσόλας.

Τελικά με το futeko τι συννενοήθηκες; Το επιστρέφεις και full refund ;

Μου ειπε να μη πληρωσω τιποτα και να περιμενω να συνεννοηθει με τον εκτελωνιστη του.
Μεχρι στιγμης δεν εχω αλλη ενημερωση.

Ένα player είπες να πάρεις, μετά από 15 χρόνια, και μας &@μhsες....
Φαντάσου τι θα γίνει όταν θελήσεις ν´αλλάξεις προβολέα. :flipout:

Re: Απάντηση: MP 4K

Μακάρι να ήταν το 4% η διαφορά μας.

Όλο το γλέντι ξεκινάει από τους δασμούς. Ο Άγγλος λέει ότι δεν έχει , οι τελωνειακοί λένε ότι εχει. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Εχει και παραεχει δασμους Τασο.

Ριξε μια ματια

https://avclub.gr/forum/showthread....-Post!?p=1058609327&viewfull=1#post1058609327

Brexit θελανε ? Εχουν να δουν πτωσεις τζιρου.....

Αυτή η Amazon δεν διατυμπανιζε τότε που πρωτοψηφίστηκε το brexit ότι θα μετέφερε την έδρα στην Ιρλανδία, ότι θα αγόραζε και αποθήκες κι ένα σωρό τέτοια ακριβώς για να μην υπάρχουν δασμοί; Τα θυμάστε ή μόνο εγώ τα θυμάμαι;
Δεν έκανε τίποτα.

Η αμαζον γιατι να το κανει ? αφου εχει κι αλλα καταστηματα ευρωπη και πόλλα μαλιστα. Δεν προκειται να πληγει και πολυ . Απλα θα στρεψει τους πελατες του amazon.co.uk εκτος Βρεττανιας στα υπολοιπα καταστηματα της .

Re: Απάντηση: MP 4K

Αυτή η Amazon δεν διατυμπανιζε τότε που πρωτοψηφίστηκε το brexit ότι θα μετέφερε την έδρα στην Ιρλανδία, ότι θα αγόραζε και αποθήκες κι ένα σωρό τέτοια ακριβώς για να μην υπάρχουν δασμοί; Τα θυμάστε ή μόνο εγώ τα θυμάμαι;
Δεν έκανε τίποτα.

Και να το ελεγε και να το εννοούσε, ποτε να προλάβει?

Τάσο δεν είμαι σίγουρος και ίσως να κάνω λάθος αλλά η Amazon για κάτι τέτοιες περιπτώσεις είχε/έχει το Amazon EU Sarl η ήταν/είναι μόνο για το Amazon de?