Μπαταριες ΑΑ για φλας

Και εγώ έχω 16 τέτοιες χωρίς κανένα παράπονο μέχρι στιγμής. Τις φορτίζω στον Nitecore I4 ο οποίος μαλλον δεν ειναι ο καλύτερος φορτιστής για NiMH μπαταρίες αλλά μου καλύπτει και τις ανάγκες φόρτισης των λοιπών φακουδο-μπαταριών (14500 , 18650)

Υπάρχουν και στην ελληνική αγορα πάντως, και όχι πολύ πιο ακριβές από ότι στην Ολλανδία

στο γερμανό πάντως οι 2 έχουν σχεδόν 10 και αν πάρεις την έκδοση με το φορτιστή+4 eneloop έχουν 18 .
την τετράδα στα 10 που την βρήκες Ntinos P??

αααα οκ, ναι το είδα το λινκ...
Στη δική μου περίπτωση, επειδή θέλω να πάρω και τον φορτιστή Maha 401, μάλλον θα τις προτιμήσω από τον Ολλανδό με κόστος 35 (με μεταφορικά), ενώ αν ψωνίσω από Ελλάδα θα βγει (34 για τον φορτιστή και 14 για τις μπαταρίες) = 48 χωρίς μεταφορικά...

BTW ο Ολλανδός με ενημέρωσε ότι την τετράδα eneloop που έχει σε έλλειψη, θα τις ξαναφέρει σε 1-2 μέρες.

αααα οκ, ναι το είδα το λινκ...
Στη δική μου περίπτωση, επειδή θέλω να πάρω και τον φορτιστή Maha 401, μάλλον θα τις προτιμήσω από τον Ολλανδό με κόστος 35 (με μεταφορικά), ενώ αν ψωνίσω από Ελλάδα θα βγει (34 για τον φορτιστή και 14 για τις μπαταρίες) = 48 χωρίς μεταφορικά...

UPDATE: από δικό μου λάθος δεν υπολόγισα σωστά τα μεταφορικά στον Ολλανδό, τα οποία είναι 7,90 έξτρα (άρα σύνολο 43 )...