Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Ευχαριστούμε Χίωτη.

Οπότε θα λύνεται και το πρόβλημα με τις μεγάλες 18650 που στον V1 τις βάζω με δυσκολία. Τον V2 δεν τον έχω βγάλει καν από το κουτί του, αλλά βλέπω να τους τραμπάρω πλέον και να μπαίνει ο παλιός στο κουτί. Χεχεχε

Και παλι ομως η αυξηση του χωρου τοποθετησης μπαταριων δεν ειναι αρκετη διοτι το συστημα με το ελατηριο δεν ειναι μαλακο- αυτο θελει βελτιωση- αλλα δεν ειναι τιποτα να τραβας το ελατηριο με το χερι πισω και να βαζεις την μπαταρια.

Ποιες θα θεωρουσες ομοιες-ισαξιες τους?.απλα για να ξερουμε..

Οι αντιστοιχες των Duracell (καποιες ειναι Ενελοοπ με περιτυλιγμα), Sony Cycle Energy, GP Recycko, Uniross Hybrio...οι GP ειναι αρκετα καλες (οι ΑΑΑ τους καλυτερες των ενελοοπ πρωτης γεννιας). αλλα κυκλοφορουν καi πλαστες στο ebay (οπως και ενελοοπ).
Οι uniross στην αρχη μετρηθηκαν λιγο καλυτερες των Εν, και μαλλον οι Εν εναι με τεχνολογια που αγοραστηκε απο αυτους.

Αλλα αν δεις τις τιμες τους στο nkon δεν κερδιζεις τιποτα

Έχω δυο απορίες. Πρώτα βάζουμε μπαταρίες στον φορτιστή και μετά στην πρίζα η ανάποδα? και όταν φορτίσουν βγάζουμε πρώτα τον φορτιστή από την πρίζα και μετά τις μπαταρίες?

Πρωτα βαζεις τον φορτιστη στην πριζα και μετα τις μπαταριες. Οταν φορτισουν, δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο τι θα βγαλεις πρωτο.
Εγω βγαζω τις μπαταριες.

Αυτο που παιζει ρολο ειναι να εχεις καλο φορτιστη και καλες μπαταριες :)

Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα τα φώτα σας

Θελω να αγωράσω μερικές ΑΑ eneloop μπαταριες μιας και έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτές. Θελω να τις δουλεύω με το φακο led που έχω
παραγγειλει αλλά και για αλλες συσκευές στο σπιτι ( τηλεκοντρολ, ποντικι, ραδιώφονο, παιχνιδια παιδιών κλπ). Επιδη βλεπω ότι υπαρχουν
διαφορες κατηγορίες eneloop υπάρχουν καποιες συγκεκριμένες που πρέπει να επιλέξω για τις συσκευές που προανέφερα?

Επισης έχω τον παρακάτω φορτιστη εδώ και μερικά χρόνια και ειναι λειτουργικός.Τον έχει ξαναδει κανένας?
Τι λέτε θα τα καταφέρει να τις φορτίσει ή να κοιτάξω για κάποιον αλλον

P1010704_zpsce2f3563.jpg

P1010705_zps2144baf5.jpg

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν βλεπω τον λογο να μην κανει, μπορει να ειναι λιγο αργος σε σχεση με πιο καινουριους αλλα τη δουλεια θα την κανει.

Eneloop ΑΑ 2000μαω τελευταιας γενιας τυπου 3UTGB. Για σιγουρια, μονο απο εδω.
http://eu.nkon.nl/sanyo-eneloop-aa-aaa-batteries/4-aa-eneloop-batterijen-hr-3utgb.html

έχουν 8 ευρώ η τετράδα ή το τεμάχιο;
και από ταχυδρομικά;

8,45 εαν αγορασεις 4 μπαταριες..
16,50 εαν αγορασεις 8 μπαταριες..
32,20 εαν αγορασεις 16 μπαταριες.....

Ρε τους άτιμους εδώ στον Γερμανό, τις πληρώνω 10 ευρώ το ζευγάρι :twoguns:
Απο ταχυδρομικά τι χρεώνει;

Τελευταια φορα που παρηγγειλα 8 ΑΑ, πληρωσα 16,50+ 3,31 μεταφορικα. Συνολο 20,50 ευρω, 2,56 ευρω η μπαταρια.

Το θεμα με τον ΝΚΟΝ ομως ειναι οτι παντα παιρνεις φρεσκο πραμα και τελευταιας τεχνολογιας eneloop. Aσε που ειναι εγγυηση και φτηνοτερος απ'ολους.

καλο ειναι να αφησεις τον φορτιστη αυτο στην ακρη για ωρα αναγκης το αν τις φορτιζει σε ζευγαρια ειανι οτι χειροτερο γιατι η φορτιση γινεται σε σειρα (βλεπεις που λεει 2χ2,8 βολτ?) Σε σειρα ΔΕΝ φορτιζουμε μπαταριες NIMH.
Θα στις σκοτωσει πολυ γρηγορα.

καλο ειναι να αφησεις τον φορτιστη αυτο στην ακρη για ωρα αναγκης το αν τις φορτιζει σε ζευγαρια ειανι οτι χειροτερο γιατι η φορτιση γινεται σε σειρα (βλεπεις που λεει 2χ2,8 βολτ?) Σε σειρα ΔΕΝ φορτιζουμε μπαταριες NIMH.
Θα στις σκοτωσει πολυ γρηγορα.

Ναι αυτο μου έκανε εντύπωση το 2Χ2. Ο φορτιστής ειναι 10ετιας. Τον ειχα πάρει με 4 μπαταριες ίδιας μαρκας NIMH και τα επαιξαν μετα απο μερικές φορτίσεις.
Ποιον προτεινεται για ΑΑ NIMH? Να πάω κατ'ευθειαν εδω?

http://eu.nkon.nl/maha-powerex-sanyo-eneloop-chargers/technoline-bc-700.html
εδώ
http://eu.nkon.nl/maha-powerex-sanyo-eneloop-chargers/sanyo-eneloop-lader-mqr06.html
ή εδω?
http://eu.nkon.nl/maha-powerex-sanyo-eneloop-chargers/sanyo-eneloop-lader-1.html

Εχετε καποια άλλη προταση?

προσεξε τι λενε οι Sanyo. παλι στο ιδιο προβλημα με τα ζευγαρια θα πεσεις

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Απο ΝΚΟΝ

Maha 9000
LaCrosse 1000
LaCrosse 700 / Technoline 700

Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλα δεν θα έχεις ΠΟΤΕ πρόβλημα

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Ετσι ειναι. Θα ήθελα καμια φορά αν τον ξεχναω και να μη φοβάμαι ότι θα υπάρχει καποιο προβλημα ούτε με το φορτιστή ουτε με τις μπαταρίες.
Κατι αξιόπιστο δηλαδη που θα δουλεύει σωστα ας αργει να τις φορτίσει δε με νοιάζει :)
Nα καταλήξω στον BC-700?

Last edited:
Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Ναι,
εκτός αν εκτιμάς οτι μπορεί να χρειαστείς κάτι από τα ακόλουθα που έχει ο BC-1000 στην συσκευασία
(και για μένα αξίζει την διαφορά των 15 ευρώ)

Included accessories:
4 AA NiMH 2600 mAh Batteries
4 AAA NiMH 1000 mAh Batteries

Durable Nylon Travel Bag
AC Power Adapter (EU plug)
4-”C” Size Battery Adapters
4-”D” Size Battery Adapters