Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Το ίδιο κουπόνι που έβαλες και για το banggood βάλε και στο fasttech.

Καλύτερα σπάστες τις παραγγελίες όπως έγγραψες και εσύ.

BLF για εκπτωση μονο στα φακουδικα πραγματα

Τα φώτα σας παρακαλώ.
1. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ 18650 και 26650 εκτός από το μέγεθος τους ? Η μεγαλύτερη χωρητικότητα στις 26650 ή και κάτι άλλο ?
2. Εφ' όσον και οι 2 είναι (θεωρητικά) στα 3.7V ισχύει ότι δεν έχουν διαφορά στην απόδοση του led ή κάνω λάθος ?
3. Λόγω μεγέθους θέλουν δικό τους φορτιστή ? γιατί προφανώς στον i4 προφανώς δεν χωρούν, σωστά ?

1. η μεγαλυτερη χωρητικοτητα σημαινει και μεγαλυτερη αντοχη στα φορτια
2. η μεγαλυτερη αντοχη στα φορτια σημαινει μεγαλυτερη δυναμη σε οσους φακους ειναι direct drive (πχ ultrafire C8 κτλ)
3. Ναι ειναι γομαρια...εκτος και να ακνεις καμμια πατεντα με καλωδια και μαγνητακια στις ακρες

^^ Μερσι μερσι ! Παω να τα παραγγειλω. Καθε παραγγελια ξεχωριστα. Ευχαριστω

Δε μου αρεσαν καποια σχολια σε αυτον τον πωλητη και ας ειναι ο φθηνοτερος λεω να μην τον επιλεξω..
Ευχαριστω παντως..

Σε 22 ημερολογιακές ημέρες (μαζί και οι αργίες) μου ήρθαν συστημένες με singapοre post.

BLF για εκπτωση μονο στα φακουδικα πραγματα

2. η μεγαλυτερη αντοχη στα φορτια σημαινει μεγαλυτερη δυναμη σε οσους φακους ειναι direct drive (πχ ultrafire C8 κτλ)
3. Ναι ειναι γομαρια...εκτος και να ακνεις καμμια πατεντα με καλωδια και μαγνητακια στις ακρες

Εγιναν οι παραγγελιες. Αντε να δω ποτε θα ερθουν τωρα.
Για την ιστορια και μονο,εγραψα το BLF και στις μπαταριες και στους φορτιστες (και στα δυο sites) και το δεχτηκανε σε ολα.

αι στο καλο...
παλι καινουργιοι φορτιστες,,,

VP2 MC2

15czf2a.png

σε ησυχια δεν μας αφηνουν

Code:
οχι μονο...φορτιζει ΚΑΙ lifepo4 KAI Li-ion στα 4,35

Και χωρα και 26650....

Kospap ευχαριστώ για την βοήθεια σου στις απορίες μου :smile:

Οπότε υποθέτω ότι αυτός ο φακός http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1976 δεν είναι direct drive οπότε είτε με 26650 είτε με 18650 θα έχει την ίδια απόδοση φωτεινότητας, σωστά ?

Kospap ευχαριστώ για την βοήθεια σου στις απορίες μου :smile:

Οπότε υποθέτω ότι αυτός ο φακός http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1976 δεν είναι direct drive οπότε είτε με 26650 είτε με 18650 θα έχει την ίδια απόδοση φωτεινότητας, σωστά ?

δεν ειναι ευκολο να ξερεις....ακομα και να εχει regulation δεν ξερεις το ποτε θα χαθει.
Γιατι σπανια τα ηλεκτρονικα ειναι εντελως fully regulated.

Απο καποιο σημειο και μετα το βολταζ της μπαταριας δεν θα ειναι μεγαλυτερο του βολταζ του λεντ + το βολταζ των απωλειων των ηλεκτρονικων.
Οι μεγαλες μπαατριες βοηθαν γιατι κραταν καλυερα το βολταζ στα φορτια.

Για εναν τετοιο φακο και για συγκριση καλων 18650 με τις 26650 που εχει στην αγορα, διαφορα θα δεις προς το τελος της χωρητικοτητας.
Ακοαμ και στο τερας με το MTG2 που εκανα, ειναι μικρη η διαφορα

απο διαφορετικους .....Περιτυλιχτες. μεσα ειναι ιδιες

τσεκαρισε την μαυρη πριν την παρεις. Νομιζω εχει χαμηλα ορια στα φορτια λογω της παλκετας προστασιας

απο διαφορετικους .....Περιτυλιχτες. μεσα ειναι ιδιες

τσεκαρισε την μαυρη πριν την παρεις. Νομιζω εχει χαμηλα ορια στα φορτια λογω της παλκετας προστασιας

χαχαχα περιτυλιχτές..... θεϊκό. Είσαι σαφής.

Θα προτιμήσω οπότε τις δοκιμασμένες πρασινιάρικες...... Σ' ευχαριστώ Κώστα για τις πληροφορίες.

μονο που ξεχασα να πω οτι αυτες ειναι λιγο πιο μακριες...

Ήμουν ένας από τους 10 νικητές της εταιρίας Xtar και κέρδισα τον φορτιστή Xtar MC0.

http://budgetlightforum.com/node/26463

Ο φoρτιστής έφτασε από την Κίνα μέσα σε 6 ημέρες με dhl.

nn1n.jpg

mnfg.jpg

g5pb.jpg

ua74.jpg

Ήρθε μέσα σε ένα μικρό κουτί που από έξω γράφει όλα τα χαρακτηριστικά του.

Το κουτί περιείχε τον φορτιστή, ένα καλώδιο usb, οδηγίες στα Αγγλικά και την κάρτα εγγύησης.

4avk.jpg

4r81.jpg

Ο φορτιστής είναι απίστευτα μικρός (ζυγίζει μόνο 22γρ) και μπορεί να φορτίσει μόνο μικρές μπαταρίες.

zw9p.jpg

Μπορεί να φορτίσει μόνο μπαταρίες λιθίου (10440, 14500, 16340, 17500, 18350, 18500) όχι ΑΑ ή ΑΑΑ ή 18650.

Έχει τρία λαμπάκια, ένα κόκκινο/πράσινο που δείχνει πότε φορτίζει ή φορτίστηκε η μπαταρία και ένα μπλέ που πατώντας το καθορίζεις τα αμπερ που θα φορτίσεις την μπαταρία, 0.25A ή 0.5A.

arm5.jpg

nvi8.jpg

Μπορεί να φορτίσει μπαταρίες με μήκος από 31mm έως 52,5mm.

nvhf.jpg

Φορτίσεις που έκανα με 10440 (0,25Α), 14500, 16340 μπαταρίες, όλες μετρήθηκαν μετά στα 4,18V με 4,19V.

Θετικά:

Μικρός και ελαφρύς
Δουλεύει με usb
2 επιλογές φόρτισης
Three-stage charging and 0V battery activation
Small charge current when start to charge
Reverse-polarity and short circuit protection circuit

Αρνητικά:

Δεν παρέχετε αντάπτορας για πρίζα
Δεν φορτίσει ΑΑ ή ΑΑΑ ή 18650 μπαταρίες

Συμπέρασμα:

Καλός μικρός και φθηνός φορτιστής (~$8) που όμως φορτίζει μόνο συγκεκριμένους τύπους μπαταριών.

http://www.banggood.com/10PCS-UltraFire-18650-3000mAh-3_7V-Li-ion-Rechargeable-Battery-p-87806.html

Για 10 ευρώ το πακέτο θα τις πέρνατε;

Το ξέρω ότι δεν είναι αξιόπιστες μπαταρίες αλλά ακόμα και 2000 mAh ή και λιγότερο να είναι νομίζω πως συμφέρουν τι στιγμή που κάνει σχεδόν 1 ευρό η μια.
Λέω να τις πάρω με την λογική να τις έχω στο συρτάρι και όταν χρειάζεται να χρησιμοποιώ τον φακό για ώρες να έχω μια 4αδα φορτισμένες μαζί μου. Επίσης μπορείς να φτιάξεις οικονομικά battery pack για διάφορες χρήσεις
Τι λέτε?