Μπαταρίες-Φορτιστές

Oi Soshine Protected 18650 3.7V 2800mAh
απο οτι εχω διαβασει ειναι καλες
για φορτια κατω απο ενα amper.

Πανω απο ενα amper εχουν πολυ πιο γρηγορη εκφορτιση
και και χανετε το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης χωρητικουητας

:violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Oi Soshine Protected 18650 3.7V 2800mAh
απο οτι εχω διαβασει ειναι καλες
για φορτια κατω απο ενα amper.

Πανω απο ενα amper εχουν πολυ πιο γρηγορη εκφορτιση
και και χανετε το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης χωρητικουητας

:violent-smiley-030:
ευχαριστω

Re: μπαταριες-φορτιστες

Οτι και να διαβασεις παντα ειναι καλητερα να το τεσταρεις ο ιδιος

Μπαταρίες που φορτίζονται με απλή ανακίνηση

Ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών ανακοίνωσε χθες την κατασκευή «εναλλακτικών» μπαταριών, οι οποίες φορτίζονται με απλή ανακίνηση πριν από τη χρήση και μπορούν να αντικαταστήσουν τις συνηθισμένες τοξικές και επιβαρυντικές για το περιβάλλον μπαταρίες.

assets_LARGE_t_420_18789658_type11495.jpg

Οι μπαταρίες αποκτούν ενέργεια έπειτα από έντονη δόνησή τους και, σύμφωνα με την εταιρεία Brother Industries που τις κατασκεύασε, μπορούν να αντικαταστήσουν σε ορισμένες λειτουργίες τις μπαταρίες ΑΑ ή ΑΑΑ. Σε έκθεση ηλεκτρονικών στο Τόκιο, η εταιρεία έκανε επίδειξη συσκευών που λειτουργούν με τις νέες αυτές μπαταρίες και τροφοδοτούν με ενέργεια τηλεοπτικά τηλεχειριστήρια ή τηλεχειριστήρια-διακόπτες φωτισμού.
Ο μηχανισμός δουλεύει με παρόμοιο τρόπο που δουλεύει το δυναμό στο ποδήλατο, δίνοντας ενέργεια με ελάχιστες δονήσεις.
«Παράγει ηλεκτρική ενέργεια, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρόδιο, έναν μαγνήτη και ένα δυναμό που φορτώνει ηλεκτρισμό. Ολα αυτά είναι ενσωματωμένα στις μπαταρίες», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο BBC, προσθέτοντας ότι «λόγω της χαμηλής ισχύος αυτού του τύπου, οι μπαταρίες έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται σε μικροσυσκευές όπως τα τηλεχειριστήρια ή συσκευές LED, που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και δεν καταναλώνουν διαρκώς ηλεκτρισμό».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετές ομάδες ερευνητών εργάζονται σε σχέδια εναλλακτικής παραγωγής ενέργειας για μικροσυσκευές και ηλεκτρονικά.
Πάντως, προς το παρόν, και οι μπαταρίες δόνησης βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας και δεν προβλέπεται άμεση προώθησή τους στην αγορά.

Πολυ καλο αυτο η τεχνολογια προχωρα πολυ γρηγορα!!
Ποιος ξερει τι μας περιμενει ακομα να δουμε

καλησπερα παιδια πηγα σημερα στο λιντλ και ειδα οτι εκτος απο μπαταριες τρονικ εχει και φορτιστη.θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να τον αγορασω.τραβηξα και φωτο
(οι ΑΑ ειναι στα 1,2 v)

Attachments

• 27072010225 [800x600].jpg
    27072010225 [800x600].jpg
    98.8 KB · Views: 60
  • 27072010227 [800x600].jpg
    27072010227 [800x600].jpg
    112.5 KB · Views: 43

Στα 15 ευρω που κοστιζει μοιαζει κλοπη. Ομως αν δεν τον εχει δοκιμασει καποιος???

Τον ζαχαρωνα και εγω αλλα τον φοβαμαι κι ολας...

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

παρτε ( καλος φαινεται συμφωνα που γραφει ) , εχετε και δικαιωμα επιστροφης 15 ημερων, δοκιμαζετε, δεν χανετε τιποτα.

πριν 10 λεπτα τον πηρα και μια τετραδα ΑΑ και μια ΑΑΑ.Πειτε μου τι τεστ χρειαζεται να του κανω για να δουμε αν αξιζει γιατι δεν γνωριζω πως σε λιγο διαστημα μπορω να κρινω αν ειναι καλος

απο τη φωτο φαινεται πως εχει....αν λεειε κιολας στο φυλλαδιο οτι κανει ελεγχο της φορτισης με "dV" τοτε ειναι οτι πρπεει και πραγματικα κλοποη (κλεβεις το μαγαζι)

Κωστα το θεμα με τους φορτιστες ειναι μετα την φορτιση τι ρευμα συνεχιζουν και δινουν ?

Ωστε να μην γονατισουν το στοιχειο και του συντομευσουν την ζωη ?

παντως την πρωτη απο τις 4 ΑΑ μου την εβγαλε νωριτερα(πρασινο το αντοιστιχο λαμπακι)μετα απο 3 ωρες βεβαια

Attachments

• 28072010235 [ΓŽβ€˜ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒ»Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ· ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š].jpg
    28072010235 [ΓŽβ€˜ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒ»Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ· ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š].jpg
    91.9 KB · Views: 35