Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Μούστειλαν mail ότι για Ελλάδα κάνει 10 μέρες αλλά δεν το πιστεύω.
Από εδώ : http://illuminationsupply.com San Jose, California. Δεν είπαν κάτι ότι δηλ.δεν στέλνουν Ελλάδα και κάτι τέτοιο.Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Έχει ξαναπαραγγείλει κανείς από αυτούς ;Ξέρω ότι ρίσκαρα αλλά τέτοια τιμή ; εκτός κι αν είναι 'μάπα το καρπούζι'. Όταν παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις.

Το μαγαζί είναι εξαιρετικό (εχω πάρει 2-3 φορές) και πράγματι κάνει 10 μέρες - το νου σου μόνο γιατί δεν έχει tracking, να το πάρεις στο χέρι από τον ταχυδρόμο!

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

απο τη στιγμη που και αυτες εχουν εμσα στοιχεια πανασονικ η μονη διαφορα θα ειναισ την πλακετα προστασιας και ειδικα.
Στα μγιστα φορτια που επιτρεπει
στο βολταζ αποκοπης/ασφαλειας
διαφορες που τις βρισκεις μονο αν γινει καποιο αναλυτικο τεστ

Μην ξεχνατε οτι η χωρητικοτητα των 3400 ειναι με εκφορτιση στα 2,5Βολτ. Σπανια τα κυκλωματα προστασιας αφηνουν την μπαταρια να κατεβει τοσο κατω....

Για τις olight έχουμε άποψη?

Μια χαρα ειναι.
Ακριβως σαν τις αντιστοιχες Panasonic αφου τα στοιχεια κατασκευαζονται απο την Panasonic.

Aυτο που δεν ξερω ειναι αν η olight συσκευαζει μονη της τις μπαταριες η τις παραγγελλει ετοιμες απο την Panasonic.

: Μπαταρίες-φορτιστές

Το μαγαζί είναι εξαιρετικό (εχω πάρει 2-3 φορές) και πράγματι κάνει 10 μέρες - το νου σου μόνο γιατί δεν έχει tracking, να το πάρεις στο χέρι από τον ταχυδρόμο!
Κι όμως έχει βρε asot το πρωί τις παράγγειλα και το απόγευμα μου στείλανε mail ότι τις έστειλαν. Και με tracking.Tι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά.Όταν έρθουν θα σας πω εντυπώσεις.

Απάντηση: : Μπαταρίες-φορτιστές

To "αμερικάνικο" tracking δουλευει εντός USA μονο (για να επιβεβαιώσεις την αναχώρηση)
Στην Ελλάδα, δεν θα δεις κάτι...
(εκτός αν πλήρωσες ταχυδρομικά γύρω στα $25 και το στείλανε Priority, οπότε αλλάζει...)

Μπαταρίες-φορτιστές

Available Shipping Methods

Rates

FedEx (International Priority) $83.26
FedEx (International Economy) $67.73
Store Pickup (Walk In) $0.00
United States Postal Service (First-Class Package International Service™) $15.33
United States Postal Service (Priority Mail International®) $38.74
United States Postal Service (Priority Mail Express International™) $50.22

Εγώ πλήρωσα το 4ο φυσικά. ( $15.33 ) Σιγά μη δώσω 40 ή 50 $

Απάντηση: : Μπαταρίες-φορτιστές

Ισχύει λοιπόν το σχόλιό μου...

To "αμερικάνικο" tracking δουλευει εντός USA μονο (για να επιβεβαιώσεις την αναχώρηση)
Στην Ελλάδα, δεν θα δεις κάτι...

Καλησπέρα παιδιά!

Θέλω την βοηθεια σας / εμπειρία σας

Εχω αρκετες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τυπου GP 1800 , 2100 κλπ , NiMH AA HR6 , 180AAHC 1.2V
Λογο παιδιου / παιδικα παιχνιδια πολλα θελουν τυπου C , τυπου D
Αντι να αγοραζω νεες επαναφορτιζομενες μπορω να κανω δουλεια αγοραζοντας battery adaptor?
θα εχω καποιο μειονεκτημα?
Μπορειτε να μου προτεινετε με link καποιους battery adaptor για τυπου C κ D ?

Σας ευχαριστω κ αναμένω!!
:a0210:

Last edited:

Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι πολλες φορες αυτοι με τα ελατηρια και τις λαμιτσες-επαφες εχουν μεγαλη ηλεκτρικη αντισταση.
Αλλα για τα παιχνιδι που θες δεν θα ειναι σημαντικη, και οπωσδηποτε πολυ πιο ασημαντη απο την ωφελεια.

δοκιμασε απο το fastetch πρωτα.
υπαρχουν για c με μια ΑΑ
για D με μια αλλα και με δυο ΑΑ

δες και το μαγαζι που λεει εδω
http://www.candlepowerforums.com/vb...lel-adapters&p=4333888&highlight=#post4333888

Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι πολλες φορες αυτοι με τα ελατηρια και τις λαμιτσες-επαφες εχουν μεγαλη ηλεκτρικη αντισταση.
Αλλα για τα παιχνιδι που θες δεν θα ειναι σημαντικη, και οπωσδηποτε πολυ πιο ασημαντη απο την ωφελεια.

δοκιμασε απο το fastetch πρωτα.
υπαρχουν για c με μια ΑΑ
για D με μια αλλα και με δυο ΑΑ

δες και το μαγαζι που λεει εδω
http://www.candlepowerforums.com/vb...lel-adapters&p=4333888&highlight=#post4333888

Σε ευχαριστω πολύ!

Κανα link απο δοκιμασμενω adapter εχουμε?

Για τυπου D να παρω με 2 η με 1 μπαταρία? η διαφορά ειναι στην διάρκεια?

ναι...αθροιζεται, αλλα καλου κακου βαλε ομοιες μπαταριες μεσα σε ολους τους αναταπτορες

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Σήμερα παρέλαβα τις καινούργιες μου μπαταρίες από http://illuminationsupply.com Παραγγελία στις 25 Απριλίου.με δώρο μία θήκη.Κόστος € 38.5 με τα μεταφορικά.(3 τεμάχια) Άψογοι και πολύ φθηνοί.Νάχαν και ποικιλία... Οι μπαταρίες ήρθαν άδειες φυσικά 3.6 v

IMG_4862_zpsdc914442.jpg

IMG_4864_zpsbc874c2a.jpg

IMG_4866_zps1a5dd9a6.jpg
IMG_4867_zps3926c8f0.jpg

Παρέλαβα σήμερα από banggood αυτό το κουτί / θήκη για μπαταρίες.
Μεγάλη απογοήτευση... :bang:
Πολύ κακή διαρρύθμιση χώρου με αποτέλεσμα να χωρά σχετικά λίγες μπαταρίες σε σχέση με τον όγκο του και να μένει και πολύς χώρος (αναγκαστικά) ανεκμετάλλευτος .Και ούτε έχει ειδικό χώρο για 18650....

http://www.banggood.com/Plastic-Battery-Storage-Case-Holder-Box-For-Battery-Sorting-p-85912.html

Τουλάχιστον δεν κόστιζε πολλά αν και την σήμερον ημέρα και το μισό ευρώ που λέει ο λόγος έχει αξία.
Πάντως και στη σελίδα τους δεν αναφέρει για 18650 ότι παίρνει η συγκεκριμένη θήκη.
Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για αγορές από Άπω Ανατολή.Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

θα ηταν φαινομενα αν χωρουσε 18650....ο ογκος τις αγορας ειναι ελαχιστος να σκεφτουμε τα αλλα μεγεθη

Αυτο το πλαστικό πρέπει να ειναι σαν κατι τάπερ κινεζικα που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ, που τα κοιτάς και σπάνε