Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

Σας χαιρετω ολους μιας και 1ο ποστ.
Σας διαβαζω καιρο αλλα δεν ξαναεγραψα,εχω κολησει και εγω το μικροβιο με τους φακους αλλα θα το συζητησω σε αλλο θεμα.
Μια βοηθεια,μηπως ξερει κανεις αυτην την μπαταρια http://www.batteryjunction.com/varta-cr12aa.html αν μπορω να την βρω σε ελληνικο site για να την παραγγειλω μιας και την βιαζομαι.Δυστυχως ειμαι απο νησι και δεν μπορω να την βρω σε μαγαζι.

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Στον 139 μπορουμε να φορτιζουμε και μια μιατις μπαταριες?

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Στον 139 μπορουμε να φορτιζουμε και μια μιατις μπαταριες?
Φυσικα και μπορεις να φορτιζεις και μια μια τις μπαταριες
Το μονο τους προβλημα ειναι οτι αλλοι 139 φορτιζουν τις μπαταριες στα 4.20 και αλλοι στα 4.15 εως 4.18 volt...

ναι, μετριο σαιτ, φθηνα προιοντα, αργουν πολυ να στελνουν παραγγελιες αλλα εχουν τεραστια ποικιλια

Παιδια εβαλα για φορτιση μπαταριες στον 139και τις φορτιζει στα 4.15v,αλλα ακουγεται ενα ηχος σαν συριγμος οταν φορτιζει.Ειναι ανησυχητικο?

εξαρτάται, αν ακούγεται κάτι σαν σφύριγμα και ταυτόχρονα ανάβει στιγμιαία το κόκκινο λαμπάκι, όταν δλδ φορτίζει, είναι φυσιολογικό....

Οταν φορτιζει ειναι αναμενο κοκκινο και στιγμιαια γινεται πρασινο,εκει οταν γινεται πρασινο αλαζει κι ο ηχος,δλδ τσσσσσσσ τσσσσσσ τσσσσσσ,λετε να γινει :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Οταν φορτιζει ειναι αναμενο κοκκινο και στιγμιαια γινεται πρασινο,εκει οταν γινεται πρασινο αλαζει κι ο ηχος,δλδ τσσσσσσσ τσσσσσσ τσσσσσσ,λετε να γινει :devil-smiley-029:

Ετσι κανει και το δικο μου. Νομιζω οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο

Ετσι κανουν τα led του οταν φορτιζει και ειναι ενταξει
Αλλα για τον ηχο :devil-smiley-029::FSGSFGS4::FSGSFGS4:
Στο κανει σε καποιες συγκεκριμενες μπαταριες?
Τι μπαταριες βαζεις?
Εχεις καποιο μαγνητικο πεδιο κοντα στον φορτιστη?

Σας διαβαζω καιρο αλλα δεν ξαναεγραψα,εχω κολησει και εγω το μικροβιο με τους φακους αλλα θα το συζητησω σε αλλο θεμα.
Μια βοηθεια,μηπως ξερει κανεις αυτην την μπαταρια http://www.batteryjunction.com/varta-cr12aa.html αν μπορω να την βρω σε ελληνικο site για να την παραγγειλω μιας και την βιαζομαι.Δυστυχως ειμαι απο νησι και δεν μπορω να την βρω σε μαγαζι.

ρε φιλε συγνωμη αλλα μας επιασες αδιαβαστους....δεν σε γραψαμε αλλα αυτη η μπαταρια δεν βρισκει εφαρμογη στους φακους οποτε..τζιφος! καλη τυχη και για τα λοιπα εδω ειμαστε!

Ειναι για συγκεκριμενη χρηση και δεν την εχω ξαναπροσεξει και εγω!!!!
Για τι χρηση την θες αυτην την μπαταρια?
Μηπως σου κανει δουλεια η CR2 ειναι και αυτη 3volt περιπου ιδιο μηκος
αλλα λιγο πιο φαρδια και νομιζω μπορεις να την βρεις πιο ευκολα

μια απορια παιδια.
προχθες ειχα τον τκ30 με μια μπαταρια απο τις 1 το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι αναμενο συνεχως ποτε στη μικρη και ποτε στη μεγαλη σκαλα.
το περιεργο ειναι οτι δεν καταλαβα να εχει πτωση η ενταση της δεσμης.
μετρωντας σημερα την μπαταρια μου εδειξε 3.383 volt αυτο ειναι προβλημα η δεν ειναι?
δηλαδη δεν πειραζει να ξεφορτιζει τοσο η μπαταρια?
θα εχω καποιο προβλημα?

Μεχρι εκει που την εφτασες οχι.....αλλα φορτισε την να την επομεη φορα στο μπαλκονι κτλ....για παν ενδεχοεμνο

ΑW 2600 ητανε?

aw 2900 κωστα.
τις εβαλα σημερα και τις δυο για φορτιση και ακουσα καποια στιγμη ενα δυνατο κλακ σαν ελατηριο μεσα απο τον φορτιστη και επειδη τον ειχα πανω στο γραφειο μπροστα στη μουρη μου χεστηκα.
ενα τεταρτο εκανα να βγω κατω απο το γραφειο :BDGBGDB55:

λες να κανει κανενα μπαμ? δεν εχω αντιληφθεί κατι τετοιο με τις δικες μου. Για καλο και για κακο μαλλον θα τις εχω μακρυα απο τον χωρο που κινουμαι.

Να εχεις παντα στο γραφειο σου και εναν πυροσβεστηρα για παν ενδεχομενο
:violent-smiley-011::devil-smiley-029::vroam:

σημερα ηρθε ενα ζευγαρι trustfire protected 14500 (μαυροκοκκινες) Η μια ηταν νεκρη δειχνοντας 0 Βολτ.....δεν καταφερα να ξαναενεργοποιησω την πλακετα οποτε παει για πεταμα