Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Δεν έχω ασχοληθεί κυκλωματα led με την διαδικασία της μόντας συμφωνώ με αυτά που λες αλλα οι περισότερες εταιρείες δεν οδηγούν τόσο ψηλά τα led τους οπότε πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος φακός απο ότι φαίνεται δεν δίνει κατι παραπάνω με τα 6volt.
Με πρόλαβες όσο αφορά ότι ο φακός θα πάθει ζημιά με 8,4volt οπότε φίλε iliastra μόνο 18650 επαναφορτιζόμενες.
οκ φιλε, για παραδειγμα το ειπα.

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

για καποιο λογο δεν μου το εμφανιζει το γραφημα......

υ.γ. ακυρο δουλεψε... φιλε teomav ενα λαθακι μαλλον που εχεις κανει ειναι οτι 2 RCR123 εχουν μαλλον 7,4V και οχι 8,4V

φιλικα
Ηλίας
δεν εκανα λαθος. η RCR123 εχουν ενδεικτικη ταση 3,7 βολτ, αλλα η πραγματικη της ταση οταν ειναι φορτιζμενη - 4,2 βολτ.
LiIon Battery Charge Status

4.2V – 100%
4.1V – 87%
4.0V – 75%
3.9V – 55%
3.8V – 30%
3.5V – 0%

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

δεν εκανα λαθος.

sorry τοτε...επειδη ειδα αυτο εδω http://www.ebay.ie/itm/2-GTL-RECHAR...rElectronics_Batteries_SM&hash=item336ccaca66
και ειδα οτι η μια δινει 3,7 ή 3,6 V οποτε επειδη ειναι σε σειρα παει αθροιστικα σωστα..... σορρυ που σας πριζω αλλα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι επι του θεματος....ευχαριστω παντος πολυ

με καλυψες φιλε δεν προλαβα το μνμ σου
δεν εκανα λαθος. η RCR123 εχουν ενδεικτικη ταση 3,7 βολτ, αλλα η πραγματικη της ταση οταν ειναι φορτιζμενη - 4,2 βολτ.
LiIon Battery Charge Status

4.2V – 100%
4.1V – 87%
4.0V – 75%
3.9V – 55%
3.8V – 30%
3.5V – 0%

Re: Φόρουμ για φακούς!!

επισης και ευχομαι και τελευταιο.....απο οτι ξερω τα mAh εχουν να κανουν με την διαρκεια ζωης της μπαταριας....αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν κινδυνευει ο φακος μου εαν θα διαλεξω καποια μπαταρια με π.χ 4000mAh απο οτι με μια μπαταρια με 2000mAh??? ή η μονη διαφορα θα ειναι η πρωτη μπαταρια να εχει μεγαλυτερο χρονο ζωης μεχρι να χρειαστει ξανα επαναφορτιση??

επισης και ευχομαι και τελευταιο.....απο οτι ξερω τα mAh εχουν να κανουν με την διαρκεια ζωης της μπαταριας....αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν κινδυνευει ο φακος μου εαν θα διαλεξω καποια μπαταρια με π.χ 4000mAh απο οτι με μια μπαταρια με 2000mAh??? ή η μονη διαφορα θα ειναι η πρωτη μπαταρια να εχει μεγαλυτερο χρονο ζωης μεχρι να χρειαστει ξανα επαναφορτιση??
Μην κολάς με τα 4000 που λένε κάποιες εταιρείες πάρε το πολύ 2600 γιατί μετά για χωριτικότητες 2950 η 3000 πρεπει να δώσεις καποια παραπάνω euros .Πάρε αυτές που σου εδειξα πιο πάνω ειναι αρκετές γι αυτό που ζητάς.
Να σου δώσω να καταλάβεις αυτές που εδειξες εσύ οι GTL είναι το πολύ 650 Mah και τις λένε 2000.
18650 μπαταρία 4000 Mah δεν υπάρχει νομίζω.

Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

ναι, ετσι ειναι. ο φακος απο χωρητικοτητα δεν κυνδυνευει. αλλα που εσυ βρηκες με 4000mAh ?

Τι έχω δει σε αυτές μιλαω για τις trust fire καλή συμπεριφορα σε χαμηλά discharge current μέχρι 2Α πολύ ευαίσθητες στις πτώσεις και στην σκληρή χρήση.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

εγω περιπου δυο χρονια τις χρησιμοποιω ( και οχι μονο εγω σε αυτο το φορουμ ) ) και ειναι πολυ καλες και μεχρι 2,5Α discharge current κανενα προβλημα.

Last edited:
Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Συμφωνοι τις χρησιμοποιώ και εγώ και έχω αρκετές τον αλογόνου όμως που θέλει υψηλά discharge δεν τον ανάβουν αυτές που έχουν προστασία, μόνο οι μη προστατευόμενες .και μιλάω για τις προστατευόμενες trustfire γενικώς.

το discharge current του φακου μου πως το βρισκω,δλδ. ποσα Α ειναι, και απο τι εξαρταται???

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

μπορεις να μετρησεις με πολυμετρο ποσα αμπερ τραβαει απο την μπαταρια το κυκλωμα. δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1Α.

Συμφωνοι τις χρησιμοποιώ και εγώ και έχω αρκετές τον αλογόνου όμως που θέλει υψηλά discharge δεν τον ανάβουν αυτές που έχουν προστασία, μόνο οι μη προστατευόμενες .και μιλάω για τις προστατευόμενες trustfire γενικώς.

ουτε με διπλο και τριπλο κλικ?