Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Στο batteryjuction τι βαζουμε για τροπο ας και ποσο κοστιζει?Λεω να παρω τις titanium.
titanium ειναι καλες τις εχω δοκιμασει αλλα αποστολη απο batteryjuction δεν συμφερει ( 24 δολλαρια περιπου ) εκτος αν θα παρεις 50 τεμ.

Nαι αλλα τι παταμε στην επιλογη αποστολης?Και για το κουπονι?

Nαι αλλα τι παταμε στην επιλογη αποστολης?Και για το κουπονι?
διαλεγεις insure paskage of up to 100 value - klick to add - prceed to checkout - continue- kai meta βαζεις κωδικο κουπονιου CPF8 στο λευκο κουτακι *discount coupons*

Last edited:
Re: μπαταριες-φορτιστες

παιδια οτι ειπα στο μεγαλο ποστ ισχυει ακομη.....μην αγορασετε καμμια εκτος απο τις μαρκες που ανεφερα.....

ΓΙΑΤΙ
λογω φθηνοκατασκευης κανενας δεν σου εγγυαται οτι καθε μπαταρια θα εχει την ιδια φορτιση και εσωτερικη αντισταση....αν βαλεις δυο αρκετα διαφορετικες η μια θα τεζαρει και θα αναψει...οσες φωτιες κια οσοι φακοι εσκασαν εγιναν απο αυτο το λογο και μονο

για το λογο αυτο κατασκευαστες προσφερουν και 2-3 μπαταριες τυλιγμενες σε στικ...για να ειναι σιγουρο οτι εινια απο τη ιδια παρτιδα και οτι αργοτερα ο χρηστης δεν θα τις μπερδεψει με αλλες

εκτος κια αν τις χρησιμοπιειται σε φακο 1 μπαταριας

Re: μπαταριες-φορτιστες

Ενδιαφερομαι και για αλλα μεγεθη ομως οχι μονο ΑΑ ή ΑΑΑ.

Και C size και D size και 9v και οτι υπαρχει σε στοιχειο γενικα.
υπαρχει και αυτος που νομιζω κανει για τις περισσοτερες αλλα....τσουζει
http://www.batteries.gr/product.asp?catid=2694

Σε φακο μιας μπαταριας θα τις χρησιμοποιησω αυτες απο το ιμπει στον dereelight για να δω τι παιζει με τον φακο γιατι μου κανει πολλα νουμερα.Εχω rcr123a spiderfire και σε 2 λεπτα συνεχομενης λειτουργιας πεφτει πολυ η αποδοση σχεδον στο μισο,τα λουμεν απο 200 γινονται 80-100:SFGSFGS5:

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Βρωμαει μουφα μπαταρια....δεν μου λες ποσοσ γρηγορα φορτιζουν? μπορεις να δεις με ενα πολυμετρο το βολταζ λιγο αφου φορτισουν?

Πολυμετρο δεν εχω αλλα εχω 4 τετοιες επαναφορτιζομενες και ολες το ιδιο,αφου αρχισα να πιστευω οτι ο φακος ειναι ελλατωματικος.Η συμπεριφορα των μπαταριων με αλλους φακους ομως ειναι καλυτερη.Να δουμε τωρα με αυτες που παρηγγειλα τι θαγινει.