Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Εκλεισα μήνα με τον LaCrosse BC1000 charger, στο οποίο διάστημα ο φορτιστής είναι συνέχεια στην πρίζα, κανοντας DISCHARGE/REFRESH σε ΟΛΕΣ τις επαναφορτιζόμενες ΑΑ και ΑΑΑ που είχα...
Εχω βάλει επάνω, Energizer, La Crosse, Recyko, Eneloop και "ΙΚΕΑ" και μπορώ να σας πω οτι ΟΛΕΣ που δοκίμασα βγαίνουν περίπου με 20% ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ χωρητικότητα από την αναγραφόμενη ΕΚΤΟΣ από τις Eneloop (AAA) που βγήκαν οτι γράφανε (750mAh) και τις Eneloop (AA) που βγήκαν 8% ΠΑΡΑΠΑΝΩ από την αναγραφόμενη (2000mAh)!!!

Ολες οι προαναφερθείσες είναι το πολύ 2ετίας, με 10-20 χρήσεις max...

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ανοιξα τον δικο μου φορτιστη 139 που ειχα παρει απο cn και συμφωνα με τις φωτο που ανεβασε καποιος φιλος ειναι μαιμου,ανοιξα επισης ακομα εναν 139 που μου ηρθε σημερα απο cn για ενα φιλο και ειναι επισης μαιμου.
αυτος τους πουλαει σαν γνησιους και εχει και επιλογη μαιμου,δηλαδη η μαιμου τι θα ειναι?δεν θα αφηνει μπανανα για μπανανα στο σπιτι ε?:afro:

τωρα τι παιζει που ειναι μαιμου?
μεχρι στιγμης μια χαρα φορτιζει.οχι τιποτα αλλο εχω φερει και σε φιλους αρκετους.

εγω ανεβασα τα φωτο. δεν ειναι και τρομερο προβλημα η μαιμου :D
απλως να προσεχεις περισσοτερο οταν τελιωνει η φορτιση και αναψει το πρασινο λαμπακι, ο φορτιστης θα συνεχισει να δινει ρευμα στην μπαταρια. γι'αυτο κλεισιμο απο την μπριζα, μολις αναψει το πρασινο.:grandpa:

Καλημέρα.Θέλω να αγοράσω 4 ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες για φακό.Βρήκα τις eneloop στο ebay 10$.Γνωρίζετε αν υπάρχουν διαφορετικές eneloop AAA,γιατί ορισμένες συσκευασίες γράφουν LITE και άλλες όχι.Τι να προτιμήσω;

Last edited:
Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Οι LITE είναι οι μικρές (600mAh) με κωδικό HR-4UQ - οι κανονικές έχουν κωδικό HR-4UTGA και είναι 800mAh
Οι παλαιότερες είχαν κωδικό HR-4UTG

Δες και εδώ
http://www.eneloop.info/home/the-new-improved-eneloop.html
http://www.eneloop.info/products/batteries/eneloop-lite.html

Ευχαριστώ asot.Εάν πάω τις HR-4UTGA(1500) ποιος φορτιστής(SANYO) ταιριάζει καλύτερα,MQN04,MQN09 ή MQR06;;;

Οι περισσότεροι φορτιστές σ' αυτήν την κατηγορία τιμής, είναι συμβιβασμός...

Ψαξε σ' αυτό το Thread, εχουν γίνει αρκετές αναφορές
Μαζεψε χρήματα και πάρε ένα MAHA ή LaCrosse - καποια μοντέλα ξεκινούν από τα 25 ευρώ (στο εξωτερικό ή στο ebay)

eneloop και ξερό ψωμί οι μοναδικές που δε θα πετάξεις καθώς περνάει ο καιρός...Από τις άλλες έχω πετάξει από όλες τις μάρκες...κάποτε είχα ~60 διάφορες(εκτός eneloop) τώρα έχω μόνο καμιά 10αριά διάφορες και 20 eneloop.

Παιδιά έχω τον φορτιστή Trustfire TR-OO1, για μπαταρίες 18650 τον χρησιμοποιώ. Τον έχει χρησιμοποιήσει κανένας να μου πεί την γνώμη του;
Η να πάω για τον WF-139;
(Είμαι καινούργιος στο χόρο και δεν έχω πολύμετρο).

αναξειοπιστος, δεν κοβει ρευμα μετα την ολοκληρωση τις φορτισης. καλυτερα τον WF-139 απο καλο σαιτ.

Ίσος έχουν αναφερθεί καποια site στο παρελθόν, αλλά θα ήθελα να μου πίτε κάποιο αξιόπιστο site που θεωρείται για αγορά του WF-139.
Ευχαριστώ.

Τον ultrafire WF 139 ,μαζι με 2 μπαταριες Ultrafire 18650-3000mah μου τον χρεωσαν 5 usd επιπλεον μαζι με την αγορα του ΤΚ21,στο hkequipent,πιθανον εχουν και κατι παρομοιο

Που μπορώ να βρω απο Ελλάδα-Αθήνα άμεσα 18650 καθώς φέυγω την κυριακή για ταξίδι και τα έφτυσε ξαφνικά(μια κοκκινη trustfire) μετά απο 10 λεπτά!!! χρήσης σε έναν fenix τκ35. Δεν είχε κάνει περισσότερες απο 15-20 φορτίσεις και δεν είχε δείξει κάποιο προειδοποιητικό σημαδί, απλώς σήμερα μετά από λίγη χρήση πάπαλα!!!. Η άλλη που είχα μέσα στον φακό δουλεύει κανονικά!