Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

και πως θα ξερεις αν ειναι η διορθωμενη εκδοση

κοτα αυτο. που νομιζεις θα πανε τα ελλατωματικα?

"Dear Customer:

Sysmax i4 Charger Recall (For US market)

Sysmax Corporation is voluntarily recalling the Sysmax i4 Charger due to a compatibility issues with US AC 110V electrical standard.

A recent review of the Sysmax i4 chargers shows that certain battery types may not charge correctly when using the included power cord. We have also been made aware of potential issues when charging different battery chemistry types at the same time. Therefore, we are instructing US customers who have purchased a Sysmax i4 charger to contact their dealer for return instructions.

As a precautionary measure, Sysmax recommends you immediately discontinue using the i4 charger. If customers choose, Sysmax will mail out a replacement 12V DC wall wart adapter as a replacement for the stock cord. These customers will receive a complimentary replacement unit as soon as they become available.

Sysmax is currently working on a revised i4 charger for the US market. The new i4 V2 charger will be sent out to select US reviewers for approval to make sure they are compatible with US 110V standard. No other Sysmax products are affected by this recall.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused and assure you that our engineers are working feverishly to resolve this issue. We appreciate your cooperation and attention to this matter.

Sincerely,
SYSMAX Corporation"
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?324544-Review-of-Measurement-on-SysMax-i4-charger

μάλιστα...άρα ή περιμένουμε το νέο μοντέλο ή πάμε σε εναλλακτική για φορτιστή 18650 (που φαντάζομαι ότι παίρνει και άλλους τύπους πλην ΑΑ/ΑΑΑ). Σε αυτή τη περίπτωση τι έχετε να προτείνετε;

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

παιδια συγνωμη δνε προσεξα οτι μιλαμε για το 2Μ-Τ

CL1H-T 700 lumens-$66:
Reflector
SMO OP
Emitter
XM-L T6 (cool white) XM-L T3 (warm white) XM-L T6 (neutral warm white)
pixel.gif
Pill: 2MT-M

Τον παλιο πηρα εγω τον cl1h v4 απλα εχει αυτο το pill το 2ΜΤ-Μ που εχει ο νεος που εβγαλαν.Απλα δεν μπορω να καταλαβω ολοκληρη εταιρια δεν εχει xm-l με 3 σκαλες που να δουλευει με μια 18650?Περιεργο μου φαινεται.

Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ελα ντε! και το σαιτ τους μπερδευτηκε περισσοτερο

Τον παλιο πηρα εγω τον cl1h v4 απλα εχει αυτο το pill το 2ΜΤ-Μ που εχει ο νεος που εβγαλαν.Απλα δεν μπορω να καταλαβω ολοκληρη εταιρια δεν εχει xm-l με 3 σκαλες που να δουλευει με μια 18650?Περιεργο μου φαινεται.
το μονο p60 drop-in που πιστευω θα ειναι καλο ποιοτηκα ( στα μετρα που θες ) και θα δουλευει καλα με μια 18650 ειναι τις σολαρφορς - http://www.solarforce-sales.com/product_detail.php?t=RB&s=40&id=369
αλλιως , οπως ειπε και Κωστας, θελει μοντα με ultrafire .

μολις χθες παραγγειλα μια για κανιβαλισμο/αξιολογηση...θα σας πω οταν ερθει

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Βρε παιδιά έχω τον Ultrafire WF-139,έχω βάλει τις AW 18650 2600mAh στην φόρτιση χωρίς να είναι άδειες εδώ και 5 σχεδόν ώρες και δεν έχουν φορτιστεί ακόμη,τι λέτε να παίζει?
Δεν τις μέτρησα πριν τις βάλω και δεν ξέρω τι είχαν μέσα.

βγαλετε και ξαναμετρα τις....μπορει να υπερφρτιζονται με πολυ χαμηλο ρευμα

η ηταν πολυ αδειες και γεμιζουν κανονικα....450ma βγαζει

παιδιά eneloop απο που αγοράζετε?έχετε να προτείνεται κανα καλό φορτιστή για ΑΑ/ΑΑΑ?

δες παραπανω στο νημα...ο Εργοτελης προτεινε ενα μαγαζι απο γερμανια

Eneloop AA ή ΑΑΑ, Αν έχεις υπομονή, από ebay (Hong Kong) - εχει μερικές σε αγγελίες και ο teomav
ΑΠό Ευρώπη, μαζι με φορτιστή, σε special τιμή, από NKON (Ολλανδία)

Κορυφαίες προτάσεις ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ ΑΑ & ΑΑΑ παραμενουν ο MAHA 9000 και ο LaCrosse 1000 (εχω τον 2ο), κοντά στα 50 ευρώ
Νεα πρόταση που θα επέλεγα, ο Accupower IQ328 (στα 27 ευρώ + μεταφορικά)

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια. Αγορασα προσφατα ενα φακο led με επαναφορτιζομενες μπαταριες 18650. Δεν τον χρησιμοποιω πολυ συχνα και αναρωτιομουνα αν η μπαταρια αποφορτιζεται και σε τι χρονο. Αν δηλαδη κανω να τον χρησιμοποιησω 1 μηνα η μπαταρια θα εχει αποφορτιστει?

Ευχαριστω

........αναρωτιομουνα αν η μπαταρια αποφορτιζεται και σε τι χρονο. Αν δηλαδη κανω να τον χρησιμοποιησω 1 μηνα η μπαταρια θα εχει αποφορτιστει?

Αναλόγως και την ποιότητα / παλαιότητα (και συνθηκων πχ χαμηλή - πολύ υψηλή θερμοκρασία) της μπαταρίας,
σίγουρα θα χάσει κάποιο ποσοστό του φορτίου της, στον μήνα που λες, μπορεί και 10% για μέτρια μπαταρία...

ναι δεν ειναι σαν τις επαναφορτιζομενες ΑΑ....αν ειναι πολυ καλη ενα χρονο μετα μπορει αν εχεις και πανω απο το 90%

Ερωτηση για επαναφορτιζομενες μπαταριες.

Υπαρχει περιπτωση μια no name επαναφορτιζομενη ΑΑ στα πχ. 2700μα να ειναι λιγοτερη αποτελεσματικη απο μια επωνυμη στα 2200μα?

Που μπορω να μαθω πια ειναι τα υψηλοτερα miliampers για ΑΑ, ΑΑΑ, 18650 που κυκλοφορουν στην αγορα. Το ρωτω διοτι εχω να αγορασω επαναφορτιζομενες μπαταριες εδω και 4 χρονια περιπου, αφου κανω τη δουλεια μου με τις υπαρχουσες. Αλλα καλο θα ηταν να ακολουθουμε τις εξελιξεις.

Και τελος, επειδη οι εξελιξεις πραγματικα τρεχουν (και μπορει μερικα posts να εχουν υπερκερασθει απο την τεχνολογια) και επειδη εαν ασχοληθω με φακους θα ηθελα να επενδυσω σε φορτιστη και μπαταριες αποκλειστικα γι'αυτους, δωστε καμμια συμβουλη για κορυφαιους φορτιστες και μπαταριες ΑΑ, ΑΑΑ, 18650 αλλα και C123. Εκει δεν θα κανω οικονομια γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις, ειδικα στις μπαταριες.

Υπαρχει περιπτωση μια no name επαναφορτιζομενη ΑΑ στα πχ. 2700μα να ειναι λιγοτερη αποτελεσματικη απο μια επωνυμη στα 2200μα?

Που μπορω να μαθω πια ειναι τα υψηλοτερα miliampers για ΑΑ, ΑΑΑ, 18650 που κυκλοφορουν στην αγορα.

... δωστε καμμια συμβουλη για κορυφαιους φορτιστες και μπαταριες ΑΑ, ΑΑΑ, 18650 αλλα και C123.

Φυσικά και υπάρχει!
Οι Energizer που αγόρασε φίλος προ εξαμήνου (ΑΑ, 2650) ειναι στην πραγματικότητα 2100mAh
Oi Eneloop (ΑΑ, 2000) βγαινουν κοντα στα 2050mAh

Δες και το ποστ #1293 παραπάνω
Για φορτιστες 18650 (μπαταριες Λιθιου) εχουν γράψει αρκετές αναφορες, ριξε μια ματια σε προηγούμενα ποστ (Ultrafire, XTAR WP II, και Pila σε πιο ακριβους...)

Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Φυσικά και υπάρχει!
Οι Energizer που αγόρασε φίλος προ εξαμήνου (ΑΑ, 2650) ειναι στην πραγματικότητα 2100mAh
Oi Eneloop (ΑΑ, 2000) βγαινουν κοντα στα 2050mAh

Δες και το ποστ #1293 παραπάνω
Για φορτιστες 18650 (μπαταριες Λιθιου) εχουν γράψει αρκετές αναφορες, ριξε μια ματια σε προηγούμενα ποστ (Ultrafire, XTAR WP II, και Pila σε πιο ακριβους...)

Σε ευχαριστω asot, καλα το φανταζομουν..αλλα οχι και για brand names! Φαινεται οτι οι Ενελουπ ειναι αρκετα αξιοπιστες απ'οτι διαβαζω.

Μηπως γνωριζεις ποσα περιπου μιλιαμπερ εχουν οι κοινες αλκαλικες ΑΑ και ΑΑΑ, ετσι ωστε να εχω μια καλη αισθηση για τις επαναφορτιζομενες?