Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

πολυ καλη τιμη, αλλα συμφωνα με τον κωδικο που δηλωνουν ειναι παλια 2 ετων εκδοση.
καινουργια εκδοση με 1500 κυκλους φορτισης - κωδικος HR-3UTGA
παλια εκδοση ( περιπου 2 ετων ) 1000 κυκλους φορτισης - κωδικος HR-3UTG
καπου βρηκανε παλιο στοκ :)

Last edited:

Κωδικοι τις eneloop:

1G, AAA: HR-4UTG (released Nov 2005-Mai 2010), "1000x" κυκλους φορτισης

1G, AA: HR-3UTG (released Nov 2005-Mai 2010), "1000x"

2G, AAA: HR-4UTGA (released Mai 2010-Nov 2011), "1500x"

2G, AA: HR-3UTGA (released Mai 2010-Nov 2011), "1500x"

3G, AAA: HR-4UTGB (released Nov 2011+), "1800x"

3G, AA: HR-3UTGB (released Nov 2011+), "1800x"

Last edited:
Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ευχαριστουμε teomav!

καλα και που τις βρηκαν τις παλιες αλλα οχι τις καινουριες?

πηγα γερμανο να ρωτησω για τον καλο φορτιστη. ειχαν εναν με κωδικο MQR06 αλλα
εγω λεντακια δεν ειδα. οι υπαλληλοι δεν ηξεραν τιποτα και τον αφησα. εστειλα email
στην eneloop πριν 4 μερες αλλα τιποτα ακομα.
ξερει κανεις αν υπαρχουν 2 φορτιστες με τον ιδιο κωδικο ή τα λεντ δεν φαινονται αν δεν αναψουν?
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Σωστα, τα λεντ δεν φαινονται αν δεν αναψουν. και εχουν μπλε χρωμα. καλος φορτιστης . σε τι τιμη τον εχουν?
οι κωδικοι ειναι δυο
αν δεν κανω λαθος :)
MQR06 - σετ με 4 μπαταριες
NC MQR06 - χωρις μπαταριες
φορτιστες ειναι ιδιοι.
με αλλους κωδικους μη παιρνεις.

κυκλοφορεί και ο MQ06 που είναι σαν τον MQR06 αλλά δεν φορτίζει μια μια τις μπαταρίες αλλά ανά 2 ή 4
και εχει τις TG μπαταρίες στη συσκευασία, ενω ο MQR06 εχει τις TGA

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Σωστα, τα λεντ δεν φαινονται αν δεν αναψουν. και εχουν μπλε χρωμα. καλος φορτιστης . σε τι τιμη τον εχουν?
οι κωδικοι ειναι δυο
αν δεν κανω λαθος :)
MQR06 - σετ με 4 μπαταριες
NC MQR06 - χωρις μπαταριες
φορτιστες ειναι ιδιοι.
με αλλους κωδικους μη παιρνεις.

στο γερμανο τον ειχαν 29,90 με 4 μπαταριες.
τωρα αν ηταν οι καινουριες η οι παλιες μπαταριες δεν ξερω
στη συσκευασια παντως στην πισω πλευρα εγραφε MQR06.
αλλα δεν ελεγε αν φορτιζει μια-μια τις μπαταριες

καλη τιμη. τις μπαταριες τις φορτιζει μια-μια. εχει ανεξαρτητα 4 καναλια, τρεις ταχυτητες φορτισης. μεσα στην συσκευασια υπαρχουν οδηγιες στα ελληνικα.

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

μιας και ηρθε χθες ο Bc10 ψαχνω τωρα για μπαταριες. το θεμα ειναι οτι εχω μπερδευτει λιγο και αν μπορουσε καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.
μαζι με το φακο πηρα και 2 cr123 της sysmax (jetbeam-nitecore). ψαχνω ομως για φθηνοτερες+καλυτερες cr123.
επισης απο jetbeam μου ειπαν οτι ειναι οκ να βαλω 16340 αλλα εδω τι προτιμαμε? και ποια η διαφορα απο rcr123-imr123
ευχαριστω!

θα ελεγα να μηω βαλεις imr123..εχουν διαφορετικη χημεια και ειναι καλες για μεγαλα φορτια αλλα εχουν χαμηλη χωρητικοτητα...
Ο φακος σου νοιζω οτι γινεται direct drive με τις επαναφορτιζομενες μπαταριες λιθιου ιοντων οποτε αυτο θα ειναι πολυ κακο με μια τετοια μπαταρια...
για προτασεις αγορας ψαξε παραπανω

θα ελεγα να μηω βαλεις imr123..εχουν διαφορετικη χημεια και ειναι καλες για μεγαλα φορτια αλλα εχουν χαμηλη χωρητικοτητα...
Ο φακος σου νοιζω οτι γινεται direct drive με τις επαναφορτιζομενες μπαταριες λιθιου ιοντων οποτε αυτο θα ειναι πολυ κακο με μια τετοια μπαταρια...
για προτασεις αγορας ψαξε παραπανω

Ρε παιδιά το ξέρω οτι ξεφεύγω απο το θέμα μας ένα direct drive που θέλω να κάνω σε αυτόν το φακό UltraFire M3-T60 XM-LT6 και κάνω μαμακιες και έχω κάψει το λαμπάκι πως θα συδεσω το θετικό υπάρχει καποιο link η φώτο να δω.

Γειά χαρα, έχω έναν φορτιστή xtar wp2 II, και θέλω να μπορώ να φορτίζω 26650 cells. Έχω βρεί αυτούς τους αντάπτορες του πουλάει ένας τυπάς στο cpfmarketplace.com , http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?244152-charging-adapters-to-fit-ANY-SIZE-li-ion-into-an-18650-charger-(Pila-IBC-or-other). Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τέτοια ανταπτοράκια (μονο τα cells) σκεφτόμουν να κατασκευάσω κάτι αντίστοιχο μόνος μου για να μειώσω το κόστος. Επίσης αν έχετε άλλες προτάσεις δεκτες!