Αν επιλεγουμε επωνυμες λιθιου θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει φοβος. Τι λετε?
Μου φαινεται οτι σε ΑΑ φακους οι επιλογες ειναι λιγες ιδιως αν θελουμε να μιλαμε για budget και χρηστικοτητα...
Οι επιλογες σε ΑΑ φακους ειναι πλεον αρκετες και ικανοποιητικοτατες. Για γενικη χρηση βεβαια μιλαμε. Aν θελουμε φακο 'προβολεα', εκει παμε σε λιθιου.
Οι καλοι φακοι, ειτε NiMH ειτε Λιθιου ειναι, κοστιζουν κατι τις παραπανω. Η αξιοπιστια παντα πληρωνεται.
περιπου ετσι ειναι, Αλλα με του κινητου δεν βγαινεις απο τον "φακελο χρησης" (ανωτατα/κατωτατα ορια)
Αντιθετα μια χωρις προστασια που θα αφεθει αν αποφορτιστει κτλ κτλ ειναι κινδυνος
Ποιο πολυ το ειπα γιατι παρα πολοι απο εμας, εχουμε και ημητασιον μπαταριες στα κινητα, τζαμπανταν απο ebay, και παμφθηνους φορτηστες usb του κιλου κτλ κτλ... και σε ολοκληρο τον κυκλο γνωστων μου τουλαχιστον, ποτε δε ετυχε το παραμικρο... δεν θεωρω οτι ειναι τοσο επικυνδηνες,, ποιο επικυνδηνη ειναι η λαθος χρηση, πχ να βραχουν , να μπουν καπου κοντα σε μεγαλη θερμοκρασια κτλ..
Πχ υπαρχει φακος μεγεθους convoy s2 με τετοια δυναμη απο ΑΑ? Ποσα χρηματα σε μπαταριες ΑΑ θα δαπανησει καποιος σε 1-2χρονια? Με τις ενελοοπ ειναι ιδια η ενταση?
Συγνωμη για τον βομβαρδισμο ερωτησεων.:drummer: απλα και εγω νεος ειμαι στους φακους...
Έχει πολύ αξιόπιστο linear driver που παρα πολυ σπάνια χαλάει. και η απόδοση τις πλακέτας πάλι ειναι σχετικά καλη και όσο ξεφορτιζει η μπαταριά πλησιάζει και τα 100%Ο convoy s2 ειναι budget φακος των 15 δολλαριων που ουτως η αλλωνς χρειαζεται 2 καλες λιθιου κοστους ~ $15 και ενα καλο φορτιστη ~20 δολλαρια. Συνολο $50.
Eιναι καλοφινιρισμενος φακος αλλα αμφισβητω την αντοχη/αξιοπιστια του, την αδιαβροχοτητα του και την καταναλωση του (τα ηλεκτρονικα του).
15 δολλαρια ειναι πολυ λιγα για να βασιστεις πανω του...
Χρησιμη η παρατηρηση τεο, ειδικα οταν προερχεται απο σενα που γνωριζεις.
Πρεπει να ειναι περιπτωση για φακο των 10 ευρω.
Να μου πεις, εχω και γω εναν φοβερο budget thrower των 15 ευρω (αντιστοιχο σουλουπι του Catapult) που με εχει εκπληξει και η αντοχη του και η αποδοση του. Ουτε και θυμαμαι τη μαρκα!
Ελαχιστες ομως ειναι οι περιπτωσεις τοσο φτηνων φακων που αποδιδουν καλυτερα απο τα χρηματα που κοστιζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.