Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

πριν απο εναμιση χρονο ειχα αγορασει αυτες τις μπαταριες
και ενω δεν εχουν κανει πολλες φορτισεις τα εφτυσαν. τις βαζω για φορτιση και τα λεντ του Intellicharger i4 δεν αναβουν καθολου.
εβαλα αλλη μπαταρια στο φορτιστη και με γεφυρες ενωσα + με + και - με - ωστε να φορτιζουν μαζι, τις αφησα ολο το βραδυ
αλλα παλι τα ιδια. οταν τις βαζω στον predator ο φακος αναβοσβηνει οπως οταν δεν εχει μπαταρια. το περιεργο ειναι οτι το
πολυμετρο δειχνει 3,35 περιπου στη μια και 3,27 στην αλλη.
εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα;
τωρα ποιες να παρω αυτες - αυτες η καποιες αλλες;

Iσως επεσες σε ελλατωματικη παρτιδα, συμβαινουν αυτα. Οι Panasonic εχουν χαρακτηριστει απο τις καλυτερες λογω της Ιαπωνεζικης προελευσης των στοιχειων τους.

Εχω καμμια ντουζινα πανασονικ 3100/3400μαω και δεν παρατηρησα ποτε προβλημα.

Γιατι δεν δοκιμαζεις τις keeppower και αυτες Ιαπωνεζικης τεχνολογιας ειναι. Εκτος εαν θεωρεις οτι τα 3400μαω σου ειναι απαραιτητα για καποιο λογο.

απο την επριγραφη θα ελεγα οτι φταιει η πλακετα προστασιας των μπαταριων αλλα να το παθουν και οι δυο ταυτοχρονα?
Δειχνει αν μην τις επιτρεπει να φορτισουν.
Να ρωτησω να τις φορτιζες με καποιον αλλο φορτιστη?

(και οι keeppower και αυτες πανασονικ εχουν μεσα)

αλλος φορτιστης δεν υπαρχει τωρα δυστυχως, εκτος αν βρω αυτον που ειχα φτιαξει.
οι μπαταριες αν και χρησιμοποιουνται μια μια τα επαιξαν σχεδον μαζι με διαφορα λιγων ημερων.
κωστα αν βγαλω το κυκλωμα προστασιας λογικα θα δουλεψει ετσι;

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Απο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 3 παραγγελίες και δεν εχω παραλάβει τίποτα ακόμη. Ευτυχώς άλλαξαν οι όροι στο PayPal και τώρα καταργήθηκε το όριο των 45 ημερών για dispute και έγινε 180 ημέρες αλλά δεν θα ξαναπάρω από αυτούς.

Εγω δεν ειδα να καταργήθηκε το όριο των 45 ημερών. Στο δικό μου Paypal account παλι γραφει: Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Λάθος δικό μου γιατί πήγα να ανοίξω dispute γι αυτές τις περιπτώσεις που είχαν περάσει τους 2 μήνες και δεν το δεχόταν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω δεν ειδα να καταργήθηκε το όριο των 45 ημερών. Στο δικό μου Paypal account παλι γραφει: Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction.

Εγώ το είδα στην τελευταία τροποποίηση στο license agreement για κοίταξε κι εσύ μήπως ισχύει από εδώ και στο εξής

δεν ξερω...δεν χανεις και τιποτα...
δικιο ειχες κωστα, η πλακετα προστασιας της μπαταριας ειναι
την αφαιρεσα και η μπαταρια φορτιζει αλλα και δουλευει κανονικα.
για να ξαναγινουν ομως protected πρεπει να βαλω κατι τετοιο;

ναι, αλλα δεν αξιζει τον κοπο..θες και θερμοσυρικνωμενο....

εγω συνιστω να αορασεις ενα φθηνο πολυμετρο και να την παρακολουθεις ωτσε να ειναι παντα μεσα στα πλαισια του βολταζ ασφαλειας

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ το είδα στην τελευταία τροποποίηση στο license agreement για κοίταξε κι εσύ μήπως ισχύει από εδώ και στο εξής
Οχι, δύστυχος. Το κοίταξα στην χθεσινή μου αγορά.

Θα ρωτησω εδω γιατι οσο να'ναι εχει σχεση με μπαταριες.
Ψαχνω να βρω ενα θεμα που ειχα δει πριν λιγο καιρο εδω με καποιον που ειχε κανει εγχειρηση στις μπαταριες ενος λαπτοπ για να βαλει καινουριες. Τα εχουν φτυσει οι μπαταριες απο ενα παλιο λαπτοπ και θελω να δω αν αξιζει να ασχοληθω ωστε να του βαλω καινουριες.
Ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο το θεμα?

δεν θυμαμαι που και αν το αναφεραμε εδω...

το ξενο τοπικ ειναι αυτο
http://www.candlepowerforums.com/vb...Tutorial-Laptop-Battery-Pack-18650-Extraction

επειδη μπλεκεις με αυτα τα μαμημενα φυλλ/επαφες μεταξυ των μπαταριων γνωμη μου ειναι οτι αν βρεις αντιστοιχη ετοιμη με καλα στοιχεια μεσα, να την αγορασεις.
Εξαλου απο αποψη κοστους θα εισαι στα ιδια

Ευχαριστω για το λινκ.
Θυμαμαι που ειχε αναφερθει καπου εδω μεσα , οπως επισης θυμαμαι οτι ειχε ειπωθει πως στα λαπτοπ δεν χρειαζεται να μπουν μπαταριες με προστασια οπως στους φακους.
Εκτος του οτι οι μπαταριες ειναι ψοφιες , ειναι κ σχετικα παλιο το λαπτοπ οποτε δε νομιζω να βρω κι'ολας ετοιμη καινουρια. Οποτε θα παω σε καμια τετοια πατεντα.
Το πολυ πολυ αμα τα βρω σκουρα τα παω ολα πακετο σε εναν τεχνικο και μου τα φτιαχνει αυτος!

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Αν το Laptop ειναι της τελευταίας 15ετίας, στο ebay θα βρεις σίγουρα!
Το μονο που έχεις να κάνεις, είναι search με το μοντέλο (P/n) της μπαταρίας ή του laptop!!!

Παιδες μια ερωτηση.. Καπου το χα με ξανα πει αλλα δε το βρισκω.. Σπιτι εχουμε 2 iphone4 και 2 ipad mini retina.. Ποια εiναι μια καλη λυση all in one charger?? με λιγα λογια εναν 4-5port usb charger.. Αλλα κατι καλο-σιγουρο και οχι φθηνιαρικο.. Καποια προταση;

δυσκολη περιπτωση ειδικα αν θες να τα φορτιζεις ολα αυτα μαζι.....θες πανω απο 6 αμπερ....

δες εδω, http://www.lygte-info.dk/info/usbPowerSupplyTest UK.html, διαβασε αυτα που λεει περι σταθερου βολταζ και πραγματικων αμπερ.
με διαφορετικα το καλυτερο απο αυτα ειναι το ioncell, και τα ευρωπαικα

Μα δε θελω 2αμπερ στο καθε ενα.. 4 χ1Α αν δινει ειναι οκ,,, βλεπω κατι belkin 4 port usb αλλα 40+ ευρω...

πολλα τα αμπερ, μεγαλη θερμοτητα απο τα ηλεκτρονικα (στην καλυτερη περιπτωση απωλειες 10%)....
Αναγκασικα πας για ποιοτητα.
Δεν καταλαβαινω γιατι σωνει και καλα σε ΜΙΑ συσκευη...

μηπως να πας σε powered SUB 3.0 hubs?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odk...red&_nkw=4+Ports+USB+3.0+hub+powered&_sacat=0

Δες και αυτο το orico, αλλα τσεκαρισε τα πρωτοκολα φορτισης CDP & DCP για συμβατοτητα
http://www.ebay.com/itm/ORICO-BH4-U...s_Adapters&hash=item2595c9ff89#ht_10758wt_904

Παλαιοτερα ειχα αγορασει πολυφορτιστη μπαταριων απο το lidl αλλα οπως εχετε διαπιστωσει οι περισσοτεροι, επιβεβαιωθηκε ο κανονας οτι γενικα φερνει σαβουρες και μετα τσαμπα κλαις τα λεφτα. Την επαθα και εμαθα και ψαχνω να παρω φορτιστη μπαταριων ΑΑ και ΑΑΑ. Συνεχιζει να ειναι κορυφη ο MH-C9000 ή έχει βγει κατι καλυτερο και πιθανον φθηνοτερο και ποιοτικοτερο;

γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να πας το ψηλα...Δες τα υπολοιπα μοντελ απο το nkon.nl