Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Που τον βρηκες 22,5;Επιπλεον αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχουμε "θεμα" με τις αποστολες πακετων που περιλαμβανουν μπαταριες...

Που τον βρηκες 22,5;Επιπλεον αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχουμε "θεμα" με τις αποστολες πακετων που περιλαμβανουν μπαταριες...

XTAR VC4 Universal 22.51 από GearBest και στα 23,50 από BangGood με κωδ. "BLF"

Πάντα υπήρχε και υπάρχει θέμα με την αποστολή μπαταριών γι αυτό διάλεξε να σου έρθουν μόνες τους (το ποιο γρήγορο σε μπαταρίες μακράν ήταν το BangGood)

Πολύ καλή επιλογή οι Sanyo σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις, έχω κάμποσες από μπαταρίες Laptop και παρόλα τα φορτία που έχουν φάει συνεχίζουν ακάθεκτες.

Αν ειναι να αγορασετε απο το gearbest κοιταξτε και τις samsung σε τιμες χωμα...πχ -32Α και 30Β...(η δευτερη στα 4,35V τις πατα ολες και υστερει μονο απεναντι στην αντιστοιχη της LG))

Αν ειναι να αγορασετε απο το gearbest κοιταξτε και τις samsung σε τιμες χωμα...πχ -32Α και 30Β...(η δευτερη στα 4,35V τις πατα ολες και υστερει μονο απεναντι στην αντιστοιχη της LG))

Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι τελειώσαν τα κουτάλια. Από την μία οι τιμές πατώνουν και από την άλλη βγαίνουν νέα μοντέλα πολύ αξιόλογα και στην μέση εμείς με άδειο PayPal και ένα σκασκό Battery Pool που δεν ξέρω τι να τις κάνω τόσες που μαζεύτηκαν.

Κώστα έχεις δοκιμάσει τις νέες LG;

οχι, λογω στενοτητας προτιμησα τις φθηνοτερες 30Β...
παντως στα συγκριτικα τεστ του HKj και οι δυο μαμανε

οχι, λογω στενοτητας προτιμησα τις φθηνοτερες 30Β...
παντως στα συγκριτικα τεστ του HKj και οι δυο μαμανε

Με προστασία η χωρίς; Φόρτιση έκανε κανονικά ο Opus στα 4.35v γιατί δεν χρειάστηκε να τον δοκιμάσω και δεν ξέρω τι κάνει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ξέρεις με έβαλες σε πειρασμό τώρα, από που έκανες αγορά;

Από ότι καταλάβει σε λίγο καιρό θα κυκλοφορίσει και ο Xtar VC4 plus, αυτό το γράφω διότι τον XTAR VC4 τον έχουν σχεδόν κάθε εβδομάδα σε προσφορά, η χαμηλότερη τιμή που θυμάμαι ήταν στα $19,90.

Από ότι καταλάβει σε λίγο καιρό θα κυκλοφορίσει και ο Xtar VC4 plus, αυτό το γράφω διότι τον XTAR VC4 τον έχουν σχεδόν κάθε εβδομάδα σε προσφορά, η χαμηλότερη τιμή που θυμάμαι ήταν στα $19,90.

ένα λίνκ να δούμε την προσφορά στον xtar 4?

Με προστασία η χωρίς; Φόρτιση έκανε κανονικά ο Opus στα 4.35v γιατί δεν χρειάστηκε να τον δοκιμάσω και δεν ξέρω τι κάνει.

Να ξέρεις με έβαλες σε πειρασμό τώρα, από που έκανες αγορά;

χωρις φυσικα γιατι οι προστασιες σταματαν στα 4,2...κανει ο Οπους, εχει κρυφο διακοπτη...φωτο δεν εχω ανεβασει ακομα?

Παραγγειλα τελικα τον OPUS στα 29$...Πιστευω με τετοια τιμη δεν αξιζε να ασχοληθω με τους VC

Τελικα τι μπαταριες να παρουμε.Θελω να παρω μια τετραδα.

Παραγγειλα τελικα τον OPUS στα 29$...Πιστευω με τετοια τιμη δεν αξιζε να ασχοληθω με τους VC

Τελικα τι μπαταριες να παρουμε.Θελω να παρω μια τετραδα.

Καλορίζικος να είσαι σίγουρος ότι τις πρώτες μέρες θα περάσεις όλες σου τις μπαταρίες μια φορά μόνο και μόνο για να δεις πως πάνε, πάντως αξίζει ο άτιμος μέχρι το τελευταίο του

Τώρα για μπαταρίες κοίταξα τις Samsung 30Β που πρότεινε ο Κώστας και είναι φοβερές εγώ με κλειστά μάτια θα πήγαινα σε αυτές. Μόνο που δεν μας είπες τι χρήση θα τους κάνεις και τι εμπειρία έχεις γενικά με μπαταρίες, γιατί οι συγκεκριμένες για να τις εκμεταλλευτείς πλήρως πρέπει να παίξεις χωρίς προστασία το οποίο όμως δεν συνιστώ εάν δεν έχεις την απαραίτητη πείρα....

ένα λίνκ να δούμε την προσφορά στον xtar 4?

Δυστυχώς με λίγο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα να παίζει κάτι καλύτερο αυτήν την εβδομάδα.

Για τι χρήση τον θες Βλάση; Όπως είπαμε και στα άλλα παιδιά εάν αντέχεις το έξτρα κόστος ο Opus είναι καλύτερη λύση μιας και συνδυάζει και αναλυτή και για τους χομπίστες φακολάγνους με τις πολλές μπαταρίες αυτό είναι must.

και δεν παιζουν σε ολες τις πλακετες..πχ σε φακους με πλακετα με τσιπακια 7135 ειναι ανωφελο να τις χρησιμοποιησι κανεις γιατι απλα θα μετατρεψει το παραπανω βολταζ σε θερμοτητα

αυτη την στιγμη η καλυτερη σχεση τιμης/αποδοσης σε μπαταρια με προστασια εχουν αυτες
http://www.gearbest.com/batteries/pp_192828.html

πρακτικα τωρα εκανα μετρησεις σε φακους με τις Panasonic INR 18650PD, Samsung INR 18650-25R και Samsung ICR 18650-30B
H -30Β με το παραπανω βολταζ συμπεριφερεται σαν τις INR.
εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα και καλυτερη συμπεριφορα οσο αδειαζει, αλλα αυτο που την κανει καλη επιλογη ειναι η τιμη που τις δινει το gearbest

εντωμεταξυ μολις ειδα αυτες αλλα θελω να τις ψαξω πρωτα
http://www.gearbest.com/batteries/pp_262247.html

και δεν παιζουν σε ολες τις πλακετες..πχ σε φακους με πλακετα με τσιπακια 7135 ειναι ανωφελο να τις χρησιμοποιησι κανεις γιατι απλα θα μετατρεψει το παραπανω βολταζ σε θερμοτητα

αυτη την στιγμη η καλυτερη σχεση τιμης/αποδοσης σε μπαταρια με προστασια εχουν αυτες
http://www.gearbest.com/batteries/pp_192828.html

πρακτικα τωρα εκανα μετρησεις σε φακους με τις Panasonic INR 18650PD, Samsung INR 18650-25R και Samsung ICR 18650-30B
H -30Β με το παραπανω βολταζ συμπεριφερεται σαν τις INR.
εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα και καλυτερη συμπεριφορα οσο αδειαζει, αλλα αυτο που την κανει καλη επιλογη ειναι η τιμη που τις δινει το gearbest

Οπότε η διαφορά θα φανεί στην πράξη μόνο σε DirectDrive πλακέτα που θα εκμεταλλευτεί το έξτρα βολτάζ έτσι δεν είναι;

εντωμεταξυ μολις ειδα αυτες αλλα θελω να τις ψαξω πρωτα
http://www.gearbest.com/batteries/pp_262247.html

Με πρόλαβες αυτές κοίταγα και εγώ, όπως και τις MJ1 με τα 3500mAh για μη απαιτητικές χρήσεις σαν τον DQG είναι μάνα τις βάζεις μέσα και απλά τις ξεχνάς

Προς προηγουμενο post , στον Xtar VC4 απο gearbest , ισχυει το κουπονακι VC4EM .Δεν κανει φοβερη εκπτωση (-2.39$), αλλα δεν θα χασει κανεις αν το βαλει :p

Επειδη εχω μπερδευτει , θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει σε 2αδα , και protected , και unprotected τι θα επαιρνε ?

Θαναση με την χρηση μπαταριων δεν εχω θεμα...Καποια στιγμη ημουν αρκετα ενεργος με την κατηγορια αλλα τελευταια εχω ατονησει.Βασικα θελω μια καλη τετραδα για να δουλευω τον ΤΚ75 αλλα επειδη μπορει να χρειαστει να τις χρησιμοποιησω και στους υπολοιπους φακους μου (φαινονται στην υπογραφη μου) θελω να χωρανε σε περιπτωση που επιλεξω protected.Συγκεκριμενα στον M3C4 αυτες που εχω και ειναι 68mm χωρανε στο οριο,αντε να παιρνει μεχρι 69mm (αν υπαρχουν).Επισης ο συγκεκριμενος δεν παιρνει flatop.Οι μπαταριες που δουλευω ολο τον καιρο που εχω ενασχοληση με τους φακους ειναι 6 trustfire 2400 protected οι οποιες αυτη την στιγμη βρισκονται περιπου στα 2000mA.

Last edited:

Καλορίζικος να είσαι σίγουρος ότι τις πρώτες μέρες θα περάσεις όλες σου τις μπαταρίες μια φορά μόνο και μόνο για να δεις πως πάνε, πάντως αξίζει ο άτιμος μέχρι το τελευταίο του

Τώρα για μπαταρίες κοίταξα τις Samsung 30Β που πρότεινε ο Κώστας και είναι φοβερές εγώ με κλειστά μάτια θα πήγαινα σε αυτές. Μόνο που δεν μας είπες τι χρήση θα τους κάνεις και τι εμπειρία έχεις γενικά με μπαταρίες, γιατί οι συγκεκριμένες για να τις εκμεταλλευτείς πλήρως πρέπει να παίξεις χωρίς προστασία το οποίο όμως δεν συνιστώ εάν δεν έχεις την απαραίτητη πείρα....

Δυστυχώς με λίγο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα να παίζει κάτι καλύτερο αυτήν την εβδομάδα.

Για τι χρήση τον θες Βλάση; Όπως είπαμε και στα άλλα παιδιά εάν αντέχεις το έξτρα κόστος ο Opus είναι καλύτερη λύση μιας και συνδυάζει και αναλυτή και για τους χομπίστες φακολάγνους με τις πολλές μπαταρίες αυτό είναι must.

τίποτε το ιδιαίτερο. Απλώς έχω χάσει έναν nitecore i4 κι έναν maha. Νόμιζα ότι ήταν η πρίζα προβληματική, αλλά μετρήθηκε και είναι εντάξει. Και η γυναίκα μου έχει το κακό συνήθειο να πετά τις αποδείξεις. Γι αυτό και κοιτάζω για έναν ακόμη φορτιστή, τον τρίτο μέσα σε δυο χρόνια.

Θαναση με την χρηση μπαταριων δεν εχω θεμα...Καποια στιγμη ημουν αρκετα ενεργος με την κατηγορια αλλα τελευταια εχω ατονησει.Βασικα θελω μια καλη τετραδα για να δουλευω τον ΤΚ75 αλλα επειδη μπορει να χρειαστει να τις χρησιμοποιησω και στους υπολοιπους φακους μου (φαινονται στην υπογραφη μου) θελω να χωρανε σε περιπτωση που επιλεξω protected.Συγκεκριμενα στον M3C4 αυτες που εχω και ειναι 68mm χωρανε στο οριο,αντε να παιρνει μεχρι 69mm (αν υπαρχουν).Επισης ο συγκεκριμενος δεν παιρνει flatop.Οι μπαταριες που δουλευω ολο τον καιρο που εχω ενασχοληση με τους φακους ειναι 6 trustfire 2400 protected οι οποιες αυτη την στιγμη βρισκονται περιπου στα 2000mA.

εισαι σε πολυ δυσκολη θεση.....στον M3C4 δεν χωρανε οι συγχρονες μπαταριες με προστασια εκτος αν βρεις τιποτα κοντες απο τον AW, Evva, Keeppower. πριν απο καιρο εβλεπα στα σαιτ και unprotected Sanyo & Samsung 2600 με εξτρα τσουνι.
Ρωτα τον Τεο αν εχει γιατι για καποιο καιρο τις δουλευε αρκετα.

Διαφορετικα δες αν μπορεις να μετατρεψεις τον φορεα.
πχ βγαζοντας το πλαστικο δακτυλιδι απο την + επαφη (φαινεται να κανουν μετα επαφη οι χωρις προστασια) ή αφαιρωντας και το μεταλλικο κομματι
http://i243.photobucket.com/albums/ff97/selfbuilt/2010/M3C4014.jpg

Οπότε η διαφορά θα φανεί στην πράξη μόνο σε DirectDrive πλακέτα που θα εκμεταλλευτεί το έξτρα βολτάζ έτσι δεν είναι;

οχι μονο, ειναι και η αυξημενη χωρητικοτητα και κρατημα του βολταζ οταν η μπαταρια πλησιαζει προς το τελος της.
Αλαλα το ξαναλεω, η επιλογη τους ειναι και θεμα τιμης, γιaτι δεn ξερω πως θα συμεπριφεροταν απεναντι σε μια high drain των 3200/3500mAh

Κωστα τις μπαταριες τις ειχα παρει protected για τον φοβο των Ιουδαιων αφου στην ουσια αφου ολοι μου οι φακοι εχουν προστασια.Οποτε μπορω να παρω μπαταριες απλες χωρις προστασια...Τι λες;