Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Θα χωρανε κανονικα στο φακο (sr52ut) να υποθεσω;

Hθελα να ρωτησω οι μπαταριες enelloοp επειδη ειναι Ni-Mi μπορω να τις φορτιζω οποτε θελω (π.χ οταν ειναι στην μεση της χωρητικοτητας της) σε φορτιστη nitecore η θα πρεπει να αδειαζουν τελειως και μετα να της βαζω επανω για φορτιση ;

οποτε θες...
αλλα για την μακροζωια τους δεν θα τις βαζεις σε trickle charge, η νεα χημεια δεν το σηκωνει καλα.
Δες αν φορτιστης κανει/δεν κανει trickle charge, καλο ειναι να τις βγαζεις μολις δεις οτι τελειωσε η φορτιση

οποτε θες...
αλλα για την μακροζωια τους δεν θα τις βαζεις σε trickle charge, η νεα χημεια δεν το σηκωνει καλα.
Δες αν φορτιστης κανει/δεν κανει trickle charge, καλο ειναι να τις βγαζεις μολις δεις οτι τελειωσε η φορτιση

Ευχαριστω Κωνσταντινε δεν κανει trickle charge o nitecore D2 ειναι
Αλλα μου κανει εντυπωση πως μπορω να της φορτιζω οποτε θελω εφοσον ειναι στην κατηγορια Ni-Mi,θα εχουν κατι φαινεται που θα λειτουργουν σαν λιθιου.

Ρε παιδια ανοιξα ticket στο gearbest στις 13-1 γιατι εχει προβλημα ο opous και ακομα γραφει processing και δεν εχουν απαντησει ακομα.Ποσες μερες τραβαει αυτη η ιστορια;
Ακομα τιποτα.Τι κανουν ρε παιδια;

Μου ήρθανε από το AcDc στην Κρήτη, 6 μπαταρίες Panasonic NCR18650B, αλλά γράφουν επάνω Made in China. Είναι σίγουρα γνήσιες; Όλες οι φωτογραφίες που την δείχνουν στο internet σε reviews και tests, λένε Made in Japan.

Δεν μου έχει έρθει ακόμα ο Opus, για να κάνω μέτρηση χωρητικότητας...

Νομίζω στο gearbest στις ερωτήσεις , κάποιος είχε ρωτήσει προέλευση και είχαν απαντήσει China , αν και εχω παραλάβει και γράφουν Made in Japan.
Το τι είναι , άλλη ιστορία ....

Ενδιαφερουσα συσκευη, αλλα δεν μπορω να δω πως θα ειναι χρησιμη στις μπαταριες φακων. Μια που παρεμβαλεται το κυκλωμα φορτισης που εχει σημαντικη καταναλωση

Καλημέρα, έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ με 9v rechargeable?

Ήρθαν και οι δικές μου NCR18650B και γράφουν πάνω made in japan, επειδή το είχατε συζητήσει ότι κάποιες γράφουν made in china. Πρέπει να προσέξω κάτι στην φόρτιση ή τις βάζω κανονικά για φόρτιση; Με τον opus θα τις φορτίσω.