Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Με NL post έχω πάρει πολλές παραγγελίες. Μια χαρά έρχονται όλες. Σχεδόν ίδιοι χρόνοι με τα κινέζικα ταχυδρομεία

Εχουμε καμια αλλη εξελιξη παιδια για την αποστολη μπαταριων? Το banggood στελνει ανετα?

Μετα απο καιρο που ειχα να αγορασω μπαταριες 18650 ελεγα να παρω αυτες :
http://www.banggood.com/2PCS-NCR-18...ted-Rechargeable-Lithium-Battery-p-90990.html
πριν ειχα τις μπαταριες aw protected σε 2200 και 2600mah και πλεον μετα απο 3-4 τουλαχιστον χρονια που τις εχω και το γεγονος οτι δεν στελνει αυτος απευθειας ειπα να δοκιμασω τις παραπανω.
Ειναι protected απο οσο καταλαβα ε; εχουν δηλαδη δικια τους προστασια.

Επισης εχω τον φορτιστη Opus BT - C3100 και θα ηθελα να μαθω
α) εαν θα χωρανε να φορτισουν μεσα του
β) εαν μπορει ο φορτιστης να χωρεσει να φορτισει μπαταρια 26650 μιας και εχω τετοιο φακο (αλλα προς τον παρον τον δουλευω με 18650). Αν ναι, ποια επωνυμη μπαταρια προτεινεται;

Επισης ποια η διαφορα των παραπανω μπαταριων απο τις παρακατω;
http://www.gearbest.com/batteries/pp_189836.html
Ευχαριστω εκ των προτερων

Last edited:

τις χωρα
ο φορτιστης χωρα δυο στις δυο ακριανες θεσεις φορτισης
διαφορετικο μοντελο. ψαξε να βρεις τις αντοχες τους στα φορτια

Κωστα για φακο με μια 18650 τον θελω. Αντε να εχουμε για xml 2-3αμπερ το πολυ στην μεγαλη σκαλα.
Επομενως μαλλον κανουν ολες ε;
Καμια συγκεκριμενη προταση για 26650;

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

φίλοι, ποιον φορτιστή να αγοράσω για ΑΑ-18650 μπαταρίες. Δοκίμασα τον nitecore d4, αλλά ήταν πολύ αργός για τα γούστα μου
ευχαριστώ

τρομερος αλλα δεν ξερω αν ειναι για μας....εκτος και αν εισαι πολυ nerd.:operator:

Μπορει καποιοι να θελουν να τσεκαρουν τις μπαταριες τους οταν ειναι και για κατουρημα , που κολλας ? :p
Περα απο την πλακα , πολλες λειτουργιες για εναν μεσο χρηστη... Ακομα εφοσον δουλευει ενας καλουτσικος φορτιστης για τις Eneloop μου , εχει αναλαβει τις Li-Ion/Limn μου ο Xtar Mc2. Μπορει να δυσκολευομαι λογω 2 μονο θεσεων , αλλα και παλι καλυπτει ανετα το μεσο χρηστη.

Καλημερα. Εχω μία μπαταρία για το laptop , η οποια πλέον μας τελείωσε. Το θέμα είναι καινούρια μπαταρία ή αντικατάσταση στα cells. Ή μπαταρία είναι 11,1 V & 3200 mAh. Δηλαδή 3 σε σειρά και 2 τριαδες παραλληλες. Με αντικατάσταση μπορούμε να πάμε σε ανώτερη χωρητικότητα πχ 6000 mAh. Από Δησιο βρίσκω νέα (οχι original - 5200 mAh) με 59,00 ,βγάλε το ΦΠΑ (τιμολογιο) πάει 48,00 . Αν ασχοληθω εγώ οι 18650 από Κινα θα κοστίζουν περίπου 30. Το μόνο θέμα μου είναι η αποσυναρμολόγηση και η μετέπειτα ένωση με καμάκια και κολλήσεις. Αξίζει να ασχοληθω η να πάω για μία νέα ολόκληρη.

Καλημερα. Εχω μία μπαταρία για το laptop , η οποια πλέον μας τελείωσε. Το θέμα είναι καινούρια μπαταρία ή αντικατάσταση στα cells. Ή μπαταρία είναι 11,1 V & 3200 mAh. Δηλαδή 3 σε σειρά και 2 τριαδες παραλληλες. Με αντικατάσταση μπορούμε να πάμε σε ανώτερη χωρητικότητα πχ 6000 mAh. Από Δησιο βρίσκω νέα (οχι original - 5200 mAh) με 59,00 ,βγάλε το ΦΠΑ (τιμολογιο) πάει 48,00 . Αν ασχοληθω εγώ οι 18650 από Κινα θα κοστίζουν περίπου 30. Το μόνο θέμα μου είναι η αποσυναρμολόγηση και η μετέπειτα ένωση με καμάκια και κολλήσεις. Αξίζει να ασχοληθω η να πάω για μία νέα ολόκληρη.
Εγω παλιοτερα που δοκιμασα απετυχε, ενω αναβε το λαμπακι της φορτισης δεν φορτιζε καθολου...
Θα προτεινα κατευθειαν σε ετοιμο.

Καλύτερα ψάξε την στο ebay. Και πιο φθηνότερα θα σου έρθει και πιο εγγυημένο αποτέλεσμα...

Από δησιο έχω πάρει και εγώ δύο μπαταρίες και έχουν βγει καλές. Να έχεις στο νου σου ότι ορισμένες μπαταρίες λάπτοπ έχουν μνήμη και αν αλλάξεις τα στοιχεία μέσα δεν ξαναφορτιζουν.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες - ετοιμη, δες και στο ebay (βγάζουν σε διαφορες χωρητικότητες)

Παιδιά ευχαριστώ πολύ .Τελικά θα πάω σε έτοιμη. Αφού έχουν αναφερθεί τα προβλήματα μη φόρτισης , άσε μην παίξω και μείνω με την χαρά.
Θα κοιτάξω ebay αλλά βλέπω ότι έχουν αρκετά μεταφορικά οι περισσότερες (US) και τα κινέζικα είναι κοντά στην τιμή του Δήσιου (όχι πολύ κοντά !!!).
Απο aliexpress το ξεχνάω (απρόβλεπτο!!!). Η απορία μου είναι πως σε μερικές περιγραφές για την Sony VGP-BPS22 στο ebay αναφέρεται ότι έχει 9cells με 6600 mAh ενώ η θήκη χωράει 6 ???!!!!