Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Αν πεσει και η τιμη του σε λογικες τιμες , δηλαδη γυρω στα 9$ (καπου 6-7$ τον παιρνουν τα μαγαζια) θα ειναι το απολυτο vfm για 1 μπαταρια (μετα τον lii 100)...

κατσε ρε συ....11 δολλαρια με οθονη ΚΑΙ ΜΕ τροφοδοτικο? ο lii 100 δεν εχει

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Ωχ και περιμενω μια 4αδα...τις παραγγειλα 24/2...λετε να προλαβα?
Απο 13 μαρτιου ειναι ακομα Σουηδια παιδια...δυστυχως βλεπω οι μπαταριες μου να κολλησαν εκει..

Σήμερα παρέλαβα μπαταρία από banggood. Παραγγελία 26/02

Σήμερα παρέλαβα μπαταρία από banggood. Παραγγελία 26/02
Τι να πω..στα ελτα πηρα τηλ και μου λενε αν μεχρι τελος εβδομαδας δεν μπουν ελλαδα να επικοινωνησω με τον πωλητη..

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Καλησπερα παιδια,ποιες 18650 προτεινετε;Φορτιστη εχω τον ultrafire.Για olight m23 javelot την θελω.

Δεν τον εχω στα χερια μου,σε review ομως διαβασα οτι χωραειβολες τις 18650.

ποιο μοντελο? ο -139 δεν χωρα παραπανω απο 69, και αν

Αν ο φακος αυτος δεν εχει θεμα με φλατ θετικο πολο, προτεινω αυτη http://www.banggood.com/1pcs-Origin...eable-Lithium-Battery-p-971766.html?utmid=537
65mm λεει αλλα δεν ξερω αν χωρα στον φορτιστη σου..
Πολυ καλη μπαταρια και με προστασια!
Αλλα απο την αλλη δεν χτυπας και εναν οικονομικο και σαφως αξιοπιστο φορτιστη? (τροφοδοτειται με φορτιστη κινητου) http://www.banggood.com/Xtar-MC1-Plus-18650-14500-26650-Battery-Micro-USB-Smart-Charger-p-979466.html

Last edited:

Ναι τον 139 έχω,αν είναι καλός να μην πάρω άλλον, αλλιώς αυτός που πρότεινε ο φίλος καλός φαίνεται.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Έχω κάτι μπαταρίες επαναφορτιζόμενες ΑΑ που είχα με την παλιά φωτογραφική μου μηχανή η οποία χάλασε.

Μπορώ τώρα να φορτίζω αυτές τις μπαταρίες και να τις χρησιμοποιώ στις συσκευές του σπιτιού μου; πχ φακός, τηλεκοντρολ, ρολόγια τείχου κλπ

Οι μπαταρίες είναι Ni-MH.

Αν ειναι κανονικες ΑΑ επαναφορτιζομενες (1.2-1.5V) οπως λες , βεβαιως .

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Έχω κάτι μπαταρίες επαναφορτιζόμενες ΑΑ που είχα με την παλιά φωτογραφική μου μηχανή η οποία χάλασε.

Μπορώ τώρα να φορτίζω αυτές τις μπαταρίες και να τις χρησιμοποιώ στις συσκευές του σπιτιού μου; πχ φακός, τηλεκοντρολ, ρολόγια τείχου κλπ

Οι μπαταρίες είναι Ni-MH.

ναι...υπαρχει μια περιπτωση οι μπαταριες να τα εχουν φαει τα ψωμια τους λογω χρησης και ηλικιας αλλα στις εφαρμογες που τις θες θα εισαι ΟΚ.
(το φορτιστη εχεις) μαρκα μπαταριων?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι τον 139 έχω,αν είναι καλός να μην πάρω άλλον, αλλιώς αυτός που πρότεινε ο φίλος καλός φαίνεται.

δεν χωρα τις συγχρονες και ειναι σχετικα αργος.

παρε Liitokala 100 ή Οpus-100... τρομερη τιμη και η κορυφη στους μονους

Παιδιά σορρυ για το προηγουμενο ακριβως μνμ δεν προλαβα να το κανω edit...

O φορτιστης λοιπόν είναι αυτός
s-l300.jpg
x3d5zc.jpg

και οι μπαταρίες είναι οι αντίστοιχες olympus camedia Ni-MH 1700mAh εννοειται rechargable...

Eαν χαλάσουν να υποθέσω μπορώ να πάρω οποιεσδήποτε επαναφορτιζόμενες Ni-MH και να φορτίζω στο φορτιστή ;

Opus 100 απο που?Και οσον αφορα 18650 εκτος.απο την φλατ που προτεινε ο φιλος?

Νασαι καλα ρε φιλε,και 18650 ποιες προτεινεις?Οικονομικες και καλες αν γινεται.Εχω βεβαια 2 trustfire με τις φλογες αυτες λες θα με καλυψουν? Για τον olight m23 μιλαω.