Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

επαναφορα για μπαταριες λιθιου δεν υφισταται...

εγω θεωρω πιο σηαμντικη την δυνατοτητα του οπους αν μετρα την εσωτερικη αντισταησ, και οτι μπορει και φορτιζει 4 μπαταριες στο 1 αμπερ ταυτοχρονα

Last edited:

δεν πειθομαι με τιποτα....περα απο τιος αμφοβολιε μου οτι ειναι οντως μπαατρια στα 3400, οσες φορες μειωθηκε ο χωρος για τα ηλεκτρονικα προστασιας παντα αυτο συνοδευοτανε με πτωση στα αμπερ που επιτρεπουν να περασουν

Ακόμα και εάν απέδιδε τα όσα υπόσχεται πράγμα πολύ χλομό η χρηστικότητα της περιορίζεται στο εάν χρειαζόσουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μπαταρία, από την δεύτερη και μετά είναι οικονομικά ασύμφορη και μπλέκεις με καλώδια φορτιστές usb και δεν συμμαζεύεται

Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποίησα εντατικά τον LiitoKala Lii-100 που είχα πάρει εδώ και καιρό, τελικά τα κάνει όλα καλά και συμφέρει. Περίμενα να ζοριστεί με συνεχόμενες φορτίσεις 18650 στο 1Α αλλά εκεί ακλόνητος δεν καταλάβαινε τίποτα ακλόνητος. Με την ευκαιρία δοκίμασα και την λειτουργία να μετατραπεί σε PowerBank, δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από για να κάνω άμεση σύγκριση αλλά έχω να πω πως στο LG G4 που έχω και είναι επιλεκτικό στους φορτιστές του και φορτίζει γρήγορα μόνο με τον δικό του και με άλλους σέρνετε δεν είδα διαφορά ήταν σαν να είχα τον μαμά φορτιστή της LG, ακόμα και μερικές κουρασμένες 18650 βγαλμένες από λαπτοπ τράβαγε ταχύτατα την ενεργεία που είχαν μέσα. Συνιστάτε ανεπιφύλακτα ακόμα και για πρώτος εάν κάποιος έχει λίγες μπαταρίες και φορτίζει αραιά.

Έχει πάρει κανείς τον Opus BT C100 να μας έλεγε εντυπώσεις, λέω να ζευγαρώσω τον LiitoKala και να τους κάνω travel-kit (για όσους θυμούνται μην κουβαλάω ολόκληρο βαλιτσάκι :P )

Τον LiitoKala Lii-100 τον δοκίμασες με όλες τις μπαταρίες και με ΑΑ ή ΑΑΑ;

Δουλεύει με όλες ρολόι;

Ναι τον δοκίμασα με τις Tronic ΑΑ κ' ΑΑΑ, τόσο τις πράσινες (LSD) όσο και τις κόκκινες (απλές) δεν σύγκρινα χρόνους να πω την αλήθεια γιατί δεν ήταν φουλ άδειες αλλά όταν τελείωνε η διαδικασία ήταν ποιο κρύες από ήταν με τον μεγάλο Opus. Άξιζε η αγορά του με χίλια τον είχα βρει και στην προσφορά τότε κοντά στα 3 κρίμα που δεν πήρα περισσότερους να βολέψω και κανένα φιλαράκι

καπου ειδα οτι ειναι σχετιζομενο με το gear-best

Και εγω το εχω ακουσει σαν "αδερφακι" του gearbest χωρις να ξερω παραπανω .
Και παιρνουν αρκετα ατομα απο το everbying...

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Opus, είχα ξεχάσει αναμμένο στην χαμηλότερη σκάλα (moonlight) τον BLF A6 και όπως ήταν αναμενόμενο την ξεζούμισε. Αυτήν την φορά όμως το κακό παράγινε και έφτασε τα μόλις 1,5v. Δοκιμάζω αρχικά με τον μικρο Liitokala αλλά δεν τον έβλεπε καν, δοκιμή με τον Nitecore i4 μια από τα ίδια και εκεί καμιά ένδειξη δεν άναψε, τέλος την βάζω στον Opus μου βγάζει ενδηξει 1,48v και μετά από 2 δεύτερα σταματάει και βγάζει φουλ επαναλαμβάνω την διαδικασία 1.5v και πάλι φουλ, ε την τρίτη έβγαλε 1,55v και ξεκίνησε να φορτίζει 10μΑ στην αρχή και μετά σιγά σιγά ανέβαζε μέχρι να φτάσει τα 2,5v (που είχε πιάσει τα 100mA) και να ξεκινήσει να φορτίζει κανονικά στα 500mA που είχα επιλέξει. Την δοκίμασα σε φακό και δουλεύει κανονικά θα κάνω και ένα charge-discharge το βραδάκι να δω που βρίσκετε από χωρητικότητα και είμαστε jet.

Μήπως έχει κανένας το manual στα Ελληνικά απο τον φορτιστή Maha Powerex MH-C9000.

Υπήρχε ποτέ στα Ελληνικά; Μόνο στα Αγγλικά το έχω...

https://www.dropbox.com/s/8vfuh7zibu62me4/Maha%20Powerex%20MH-C9000.pdf?dl=0

Υπάρχει καμιά πρόταση για μπαταρία 16340; Της Fenix είναι στα 6 ευρώ.

Δεν βλέπω σε αυτή την κατηγορία να υπάρχουν επώνυμες μπαταρίες, όπως στην 18650.

Last edited:

Υπήρχε ποτέ στα Ελληνικά; Μόνο στα Αγγλικά το έχω...

https://www.dropbox.com/s/8vfuh7zibu62me4/Maha%20Powerex%20MH-C9000.pdf?dl=0

Υπάρχει καμιά πρόταση για μπαταρία 16340; Της Fenix είναι στα 6 ευρώ.

Δεν βλέπω σε αυτή την κατηγορία να υπάρχουν επώνυμες μπαταρίες, όπως στην 18650.
Ειναι και αλλες, olight, keepower, trustfire, skilhunt http://www.banggood.com/search/16340-battery.html αλλα εχουν μεταφορικα και συμφερει ποσοτητα...

ριξτε μια αμτια στον comparator του HKJ για τις μικρες μπαταριες...υπαρχουν εκπληξεις!

Οπότε απ' ότι κατάλαβα για ένα-δύο κομμάτια που θέλω, δεν αξίζει παραγγελιά απ' έξω. Θα στραφώ στις Fenix που φέρνει ο Δήσιος.

Μία ακόμα ερώτηση. Έχω τον Fenix PD20. Να επιχειρήσω να τον δοκιμάσω με 16340 μπαταρία αντί για την RC123; Ξέρω ότι υπάρχει διαφορά στα volts. Μικρή μεν αλλά υπάρχει.

Sorry... CR123 εννοούσα που είναι μιας χρήσης και στα 3 volts.

Τις RCR123 δεν τις προτείνει κανείς και συν της άλλης θέλει και ειδικό φορτιστή, οπότε ο Opus που έχω δεν μου κάνει. Γι’ αυτό κοιτάζω προς 16340 μεριά. Ο RC09 που πήρα είχε μαζί την Fenix 16340. Λέω να περιμένω να πέσει η τάση στα 3,7 volts και να κάνω την πρώτη δοκιμή. Θα καταλάβω από την θερμοκρασία που θα πιάσει η κεφαλή όταν τον βάλω στο μέγιστο.

μα ειπαμε... RCR123 και 16340 ειναι το ιδιο πραγμα.
εκτος και αν μιλας για ΤΡΙβολτες επαναφορτιζομενες.

για πες ποιες εχεις για να ξεμπερδευτουμε

επισης στο λινκ που εβαλα λενε οτι τις χρησιμοποιουνε, αλλα συνηθως καμμια εταιρια δεν τις προτεινει, ειδικα εκεινον τον καιρο που ειχε βγει ο -20