Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

βεβαιως. και μαλιστα δυο διαφορετικοι τυποι/χημειες

Μα το θέμα δεν είναι να βάλω 3βολτη επαναφορτιζόμενη RCR123, αλλά την 3,7 Li-ion μπαταρία που είναι η 16340...

Η διαφορά σε τάση στην ονομαστική τιμή της μπαταρίας είναι 0,7 volts. Το ερώτημα είναι αν θα αντέξει αυτή την διαφορά ο driver, γιατί όταν φτιάχτηκε ο PD20, η Fenix δεν είχε στο μυαλό τις μπαταρίες 16340.

Μα το θέμα δεν είναι να βάλω 3βολτη επαναφορτιζόμενη RCR123, αλλά την 3,7 Li-ion μπαταρία που είναι η 16340...

γιατι τοτε λες οτι δεν μπορει να τις φορττισει ο opus?

λοιπον να μην το παιδευουμε....

1ον πηγαινε και διαβασε τον οδηγο για μπαταριες που εχω γραψει
2ον αγορασε ενα ζευγαρι LiFePO4 16340 (3,2 βολτ)
3ον τρυπα τον οπους οπως εχω δειξει παλιοτερα στο τοπικ αυτο, για να εχεις προσβαση στον κρυφο διακοπτη για LiFePO4
4ον φορτισε στα 200-300mA

Χριστός ανέστη, Χρόνια πολλά σε όλους.

Γιώργο Χτυπά τον και εάν είναι φόλα ζητά τα χρήματα πίσω από το PayPal

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιπον να μην το παιδευουμε....

1ον πηγαινε και διαβασε τον οδηγο για μπαταριες που εχω γραψει
2ον αγορασε ενα ζευγαρι LiFePO4 16340 (3,2 βολτ)
3ον τρυπα τον οπους οπως εχω δειξει παλιοτερα στο τοπικ αυτο, για να εχεις προσβαση στον κρυφο διακοπτη για LiFePO4
4ον φορτισε στα 200-300mA

Μα η αρχική ερώτηση δεν ήταν αν μπορώ να βάλω LiFePO4 μπαταρίες στη θέση των απλών, αλλά αν θα υπάρξει πρόβλημα με το driver, αν του βάλω μπαταρίες στα 3,7 volts.

Χρονια Πολλα και καλη ανασταση σε ολους!

Για πειτε γνωμη γιατι τραβαω τα μαλλια μου!
http://www.ebay.com.au/itm/Opus-BT-...267347?hash=item3abeaf5f13:g:iDEAAOSwv9hW1~0b

Τελικά τον χτύπησες; Εγώ τον χτύπησα αλλά εδώ και 3 μέρες δεν έχει έρθει ειδοποίηση οτι τον έστειλε. Εντωμεταξύ ο τύπος φαίνεται να πουλάει κανονικά μιας και έχει δώσει καμιά 15αριά ακόμα από τότε που παρήγγειλα εγώ.

Δεν τον χτυπησα...
Το σκεφτομαι ακομα , ισως και να περιμενω να δω αν θα στον στειλει . Γιατι σκεφτομαι και τον liitokala που ειναι στην ιδια τιμη και ειναι σιγουρα original .

Ανεβασε και τιμη στα 24 ευρω ?!

Τι να πω μάλλον για απάτη μου φαίνεται. Έχε χάρη που μου έλειπαν κανά δυο ευρώ από το balance του paypal αλλιώς θα τον είχα πάρει από αλλού. Όπως και να χει του έστειλα mail και περιμένω απάντηση. Αν ενδιαφέρεσαι έχει προσφορά για λίγες ώρες ακόμα τον liitokala στο gearbest στα 21,4 ευρώ. Τον σκεφτόμουν κι εγώ αλλά προτίμησα τον opus γιατί φορτίζω αρκετές αα και ααα όπου και διάβασα οτι είναι καλύτερος.

C93B51AC13650288C7C5901F908021A8_640-360_zps2d2mjehl.jpg

Μικρός και τα κάνει όλα!

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Καλησπερα,σκεφτομαι για αγορα τον manker t01,για μπαταριες 14500 προτεινετε τις eneloop?

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Καλησπερα,σκεφτομαι για αγορα τον manker t01,για μπαταριες 14500 προτεινετε τις eneloop?
Οι ενελουπ ειναι NiMh με 1,5 βολτ
και φυσικα οι λιθιου (14500) με 3,7 βολτ.
Ο t01 παιρνει και τους 2 τυπους..
Αν θες φουλ δυναμη θα παρεις λιθιου..

Ευχαριστω για την απαντηση.Ποιες ειναι καλες λιθιου 14500;

Κοιταξε τις Xtar 14500 800mAh , αλλιώς παλι σε protected (με κυκλωμα προστασια να μην αποφορτιζεται κατω απο 2.5V , κλπ) αυτες που βγαζει η keeppower .

Πολύ καλές είναι και οι Trustfire μπορείς να τις βρεις και Ελλάδα από τον Θόδωρο σε καλή τιμή και με την σιγουριά ότι είναι γνήσιες.

Πολύ καλές είναι και οι Trustfire μπορείς να τις βρεις και Ελλάδα από τον Θόδωρο σε καλή τιμή και με την σιγουριά ότι είναι γνήσιες.

Σωστός ο Θανάσης !
Και για να σε διευκολύνω εδώ είσαι
http://www.teomav.gr/2012/09/trustfire-14500-37v-900mah.html

Πολυ καλες οι trustfire!! Και μαλιστα κοβει πραγματικα στα 3 βολτ..